TradingAKCase - Адашче, готин човек е и за сравнително малко време ми стана от най-приятните админи
Nikolova - Адашка, весела, хубава и така пожелавам и успех за в бъдеще!
incessyou - Не те познавам добре, но изпълняваш добре заявки и цвета на ранга ти е хубав
malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo
fondos - леко "famous" го раздава, ама е пич
Genata - пичага, як характер и е общителен всичко е ток при него
bugi_man - СОБСТВЕНИК не съм го засичал никога :/
zECTER - Нямам изградено мнение,не сме се засекли в екипа,знам че е добър в Дъста.
HuKOJLOBA - Супер готина и разбрана,човек на място.
Martoyy - Този не знам кво да кажа за него,трябва да внимава какво приказва и да си оправи държанието.
shmatii ^^ ;dd - Един от най-близките ми пряителки тука дето много си я уважавам.
Nicky Heet - Ами точна е и някой път много ме е размивала , ае пич на място
Малката ;* - Също е точна само дето се сърди за глупости
ss_players - Той е пичага
solchica - Добър приятел, винаги готова да ти помогне ( ако може и ако си я слушкал :Д)
Damn You - Дамунето ли, ми някой път ме е ядосвала но също така е имало и други моменти, МНОГО други моменти които ми е помагала
r1oday - пич Genata - Anime fan .. HiMyNameIsWut - не ме кефи
Approve fondos Slackserv.com
malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo
u3HEHAga - не съм общувала с него, но ми изглежда симпатичен. само трябва да започне да посещава сървърите по-често все пак е главен Martoyy - много ми crouch-ва в авп-то :д lapence - болен мозък, който крие самоличността си
xaer0 - Пич е доста време му казвах да пусне кандидатура но видя че бях прав
Kofein-Много весел човек и поет! Дължи се на марихуаната !
Morski- Цскар някъв не те знам