Оплакване от админ: Zwitter

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
Аматьор
Аматьор

Ник в играта: `Monkey's ~ Roar
Скайп профил: LS
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Оплакване от админ: Zwitter

Мнение от skw3r0w »

1. Nick на Админа: Zwitter
2. IP на Админа: Нямам.
3. Причина, поради която искате да бъде наказан: Не прочита добре командите /разбира/ и наказва без предопреждение /слай /. Командата беше [Simon] Impossible Is Nothing ! : na duck stigate do liniqta i tam ste freeze + koito ne e duck mre след като дадох тази команда всички отидоха НА линията а трябваше ДО линията след което аз ги убих и остана само ласт и той ми обяснява как не съм можел да давам такива команди, а аз му казах да се допита до "по-висши админи". Съжелявам че нямам по-ясно доказателство, но не можах да снимам по-нагоре в конзолата чрез snapshot.
4. Доказателство: http://imgup.slackserv.com/418tu3wup1d9nkg0so.bmp
5. Сървър: Jailbreak
Офтопик:
П.П. това не е за да си "пусна кандидаура" просто такива админи който не стават и за СМС-ки вие ги приемате и хубавата игра се разваля
Never Give Up! John Cena
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: DuBsTeP MiX*
Скайп профил: dubstepmix2
Обратна връзка:

Re: Оплакване от админ: Zwitter

Мнение от Dubtepisbest »

Първо си мислех и аз че е невалидна,но после я разбрах.
Искам само да добавя това -- http://prikachi.com/images/579/6783579n.jpg Пита за джб,а то е забранено (поне така казват повечето..)
Също и като играхме заедно два мапа хората псуват,рекламират той си играе и не гледа,но за това нянам доказателства.
След това разбрах че дори незнае амх командите,имаше един с ника pu*** s magdanos той и смени ника и стана само ''s''
имам предвид че незнае че трябва да сложи кавички.
Изображение
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Tony Montana
Обратна връзка:

Re: Оплакване от админ: Zwitter

Мнение от Tony Montana »

Командата е напълно валидна. Към Zwitter чети по-внимателно командите и обмисляй дали са валидни или не и те съветвам да прочетеш права и задължения на админа. Колкото до кой става за админ или не това се вижда през тестовия период такива генерални заключения от твоя страна skw3r0w не са уместни.
Непрочетено мнениеот Dubtepisbest » 24 Ное 2013, 10:03
Първо си мислех и аз че е невалидна,но после я разбрах.
Искам само да добавя това -- http://prikachi.com/images/579/6783579n.jpg Пита за джб,а то е забранено (поне така казват повечето..)
Също и като играхме заедно два мапа хората псуват,рекламират той си играе и не гледа,но за това нянам доказателства.
След това разбрах че дори незнае амх командите,имаше един с ника pu*** s magdanos той и смени ника и стана само ''s''
имам предвид че незнае че трябва да сложи кавички.
Спрете да се чудите за какво да се хванете! Админа е нов и има време да се научи. Като за нещо нямаш доказателства не го казваш. Какви са тези компромати?

Колкото до правилото за JB Packs - четете правилата и ги тълкувайте. Забранено е моленето не питането, ако не може и да се пита тогава командата /give се обезсмисля.

Темата е приключена
Заключено Заключено

Обратно към “Приключени теми”