1. Задължително трябва да имате навършени 16 години! (Напишете годините си!) - Днес навършвам 17.
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Имам ги!
3. Напишете Вашето име! - Георги
4. Напишете Вашия ник! - nerealeN(има доста копирвачи с моят ник)
5. За кой сървър кандидатствате? - Zombie + Jetpack
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - За да следя за нарушения в сървъра..напоследък смс-ките си правят каквото искат...като останат 2,3 играча играят за амо, пазят се...понякога се стига и до хакове!!
7. Skype за връзка: - nerealenn.
[Кандидат aдмин] Zombie + Jetpack - nerealeN
- Аматьор
- Respected
- Ник в играта: Mario
- Скайп профил: mario_sscs1.6
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: [Кандидат aдмин] Zombie + Jetpack - nerealeN
Сутринта те видях в сървъра, не си ми направил лошо впечатление. Мисля, че ще се справиш - ЗА!
- Respected
- Ник в играта: DemoLitioN
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: [Кандидат aдмин] Zombie + Jetpack - nerealeN
Отхвърлен! Имаш бан за последните 3 месеца. http://www.slackserv.com/banlist.php?view=1745
Нямаш право да пускаш кандидатура до 25.02.2014г. (включително)!Ивчо написа:Кандидат админът ще бъде отхвърлен без да бъде преглеждана неговата кандидатура в следните случаи:
- Не отговаря на поставените изисквания.
- Няма свободно място в сървъра, за който кандидатства.
- Темата му не е по образец.
- Има дори 1 бан за последните 3 месеца (независимо в кой сървър и по каква причина).
- Не е минал 1 месец от последната му кандидатура (от датата на отхвърляне) или 6 месеца, ако вече е бил отхвърлен 3 пъти.
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Сенека