Предложение към JailBreak за нови игри

Тук ще се местят старите теми

Какво желаете да се сложи?

Целият плъгин.
5
31%
Prisoner glow.
2
13%
Prisoner Simon.
3
19%
Race.
5
31%
First duck die.
0
Няма гласували
Days Menu.
0
Няма гласували
Нито един.
1
6%

Общо гласове: 16

Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: HuliganaKuncho
Скайп профил: petar.sub12
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Предложение към JailBreak за нови игри

Мнение от HuliganaKuncho »

----1)----
Предлагам да се сложат нови игри в JailBreak, по-точно този плъгин. Не е реклама, ако не се слага целия плъгин с менюто, то горещо предлагам да се сложат игрите Prisoner Glow, Prisoner Simon и Race. Ето какво представляват те:
1) Prisoner Glow - Показва меню, от което избирате или да дадете glow на определен играч или да дадете glow на произволен затворник. Може да се използва за игри от вида на "proizvolno izbiram edin da umre", "proizvolno izbiram edin da poluchi fd" и т.н.
2) Prisoner Simon - Когато Саймън избере тази игра, той ще трябва да посочи един затворник, който да бъде Саймън. Този затворник ще получи оръжие, както и специален зелен glow. Той няма да може да прави щети на охранителите и ще трябва да командва затворниците.
3) Race - Когато Саймън избере опцията от менюто "Create Zone", на мястото на target-a му, ще се появи бутон. Първия затворник докоснал този бутон, печели състезанието. След като затворник докосне бутона, бутона изчезва а в чата излиза съобщение: "Player zavurshi sustezanieto pruv!". Саймън има право да поставя неограничен брой бутони по картата. Бутоните изчезват след смяна на картата.
Плъгина е писан от мен, за напред бих направил още игри, стига да имам време.
----(2)----
Предложението е отправено към JB.
----(3)----
Мисля, че ще има по-голяма забава.
Последно промяна от HuliganaKuncho на 19 Дек 2013, 15:21, променено общо 1 път.
Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: LLyanfys^_X
Скайп профил: ЛС!
Обратна връзка:

Re: Предложение към JailBreak за нови игри

Мнение от high »

Направия по образец!
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Готово, извинявам се!
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: panda
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Мнение от Ками »

Prisoner Glow- Против! Доста скучен саймън трябва да си, за да избираш някой да умре произволно, вместо да им дадеш игра и да го направиш по-интересно...
Prisoner Simon- Против. Щом е сложен някой самън той да си е... Какво е това да се дава на Т... Другия мап може пък той да е...
Race- За. Звучи интересно.
First duck die. Има го в анкетата...не си го споменал...тази игра може да я дадеш винаги? Защо я предлагаш?
"People will love you and support you when it's beneficial..."
Офтопик:
Изображение
I'm bad milk, drink it.
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: Zwitter
Скайп профил: riseto_96
Обратна връзка:

Мнение от Zwitter »

Аз също съм ЗА 3-тата..звучи интересно,но съм ПРОТИВ останалите 2..изглеждат скучни и безсмислени..
Изображение
Офтопик:
1. Задължително трябва да имате навършени 14 години! (Напишете годините си!) - на 9 сам но изглеждам като 14 годи6
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Ками написа:Prisoner Glow- Против! Доста скучен саймън трябва да си, за да избираш някой да умре произволно, вместо да им дадеш игра и да го направиш по-интересно...
Prisoner Simon- Против. Щом е сложен някой самън той да си е... Какво е това да се дава на Т... Другия мап може пък той да е...
First duck die. Има го в анкетата...не си го споменал...тази игра може да я дадеш винаги? Защо я предлагаш?
Първата игра може да се използва и за друго, примерно да избереш кой да играе някаква игра (да мята гранати по дупки, да скача на bhop, да ходи за състезание, не е задължително да се убива), прочети по-добре примера. Prisoner Simon, до някъде си права, но е интересно понякога Т да командва, мисля че би било интересно за някои. First duck die, има много пъти в които не се вижда, а така става автоматично, по-лесно е за Саймън. Има го в анкетата, понеже съм дал линк към плъгина, а тук съм описал трите игри, за които горещо асистирам да се добавят.
Аватар
Respected
Respected

Скайп профил: nekafnikaf
Обратна връзка:

Мнение от izmisleN »

Плъгина изглежда интересен и по точно - 2) Prisoner Simon и 3) Race.
2) би могло да се сложи в текущото daysmenu, а 3) като команда.
Но плъгини без .sma не се слагат в сървърите на SlackServ, понеже ако излезе някаква грешка или конфликт с друг плъгин - няма как да го поправим.
Изображение
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: SvetuLko>3
Скайп профил: lizzard066

Мнение от SmiLe »

Аз също съм ЗА 3-тата..звучи интересно
Офтопик:
Окей , тук го отвори но вторият недей
Офтопик:
Вече става Гадно
Офтопик:
СПРИ СА БЕ!!!
Офтопик:
Благодаря ти,че си поигра с моя Offtopic
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: LLyanfys^_X
Скайп профил: ЛС!
Обратна връзка:

Мнение от high »

HuliganaKuncho написа:Готово, извинявам се!
Трябва да изглежда така:
1. Какво искате да бъде добавено/премахнато?
2. В кой сървър искате да стане промяната?
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра!
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Кодовете на самите опции, ще бъдат представени единствено на Вашият екип, за пръв път. Ако се одобри определена игра, функцията и ще бъде представена самостоятелна като плъгин или само като код, зависи как го предпочитате.
high написа:
HuliganaKuncho написа:Готово, извинявам се!
Трябва да изглежда така:
1. Какво искате да бъде добавено/премахнато?
2. В кой сървър искате да стане промяната?
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра!
Обърни внимание на: "----1----", "----2----","----3----", никъде в образеца не пише, че трябва да се слагат и въпросите. Смятам, че темата е достатъчно обощителна и подробно обяснена.
Последно промяна от HuliganaKuncho на 19 Дек 2013, 15:39, променено общо 1 път.
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: panda
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Мнение от Ками »

HuliganaKuncho написа:
Ками написа:Prisoner Glow- Против! Доста скучен саймън трябва да си, за да избираш някой да умре произволно, вместо да им дадеш игра и да го направиш по-интересно...
Първата игра може да се използва и за друго, примерно да избереш кой да играе някаква игра (да мята гранати по дупки, да скача на bhop, да ходи за състезание, не е задължително да се убива), прочети по-добре примера. Prisoner Simon, до някъде си права, но е интересно понякога Т да командва, мисля че би било интересно за някои. First duck die, има много пъти в които не се вижда, а така става автоматично, по-лесно е за Саймън. Има го в анкетата, понеже съм дал линк към плъгина, а тук съм описал трите игри, за които горещо асистирам да се добавят.
Толкова ли не можеш сам да прецениш кой да играе? ;д А за командата - който не е видял, негов проблем. Това може да се отнася за всички команди.. Като се спами постоянно 1 плъгин едва ли ще помогне много.
"People will love you and support you when it's beneficial..."
Офтопик:
Изображение
I'm bad milk, drink it.
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Ками написа:
HuliganaKuncho написа:
Толкова ли не можеш сам да прецениш кой да играе? ;д А за командата - който не е видял, негов проблем. Това може да се отнася за всички команди.. Като се спами постоянно 1 плъгин едва ли ще помогне много.
Тази добавка не е нещо особено важно, просто е включено към пакета. Именно за това не подкрепям толкова добавянето и.
Аватар
LEVSKI SOFIA
LEVSKI SOFIA

Ник в играта: fondos
Скайп профил: vjelyazkovv
Обратна връзка:

Мнение от fondos »

Аз съм ЗА , на мен много ми харесва плугина, също така в сървъра ще има и малко забавление по точно развечение. Според мен ще е добре да се добави. Това е моето мнение
Изображение
Изображение
Аватар
Шефчето
Шефчето

Ник в играта: USS Enterprise
Обратна връзка:

Мнение от Genata »

моля свържи се със скайп nekafnikaf и се разберете за sma файла,темата се заключва до тогава
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Стари теми...”