[Предложение] насочено към Jailbreak
- Новак
[Предложение] насочено към Jailbreak
Здравейте!
Доста често срещам оплаквания от играчи, че когато са затворници е имало случаи, в които са били убивани от надзирател вътре в оръжейната стая, когато той уж отивал да си подмени оръжието. Същността на предложението е свързана с ограничен достъп на използването на оръжията в оръжейната стая от страна на надзирателите.
Какво е цялостното предложение?
Предложението е - зона в оръжейната стая, която прави неуязвими влезлите затворници, ако и надзирател е влязъл в тази зона.
[само влезлия надзирател не може да им нанесе щета, а останалите, които не са в тази зона могат] Тоест - надзирател няма да може да убие затворник, докато не напусне периметъра на оръжейната стая, ще може да го убие извън, пред, до нея и т.н.
Поздрави,
Feal.BG!
Доста често срещам оплаквания от играчи, че когато са затворници е имало случаи, в които са били убивани от надзирател вътре в оръжейната стая, когато той уж отивал да си подмени оръжието. Същността на предложението е свързана с ограничен достъп на използването на оръжията в оръжейната стая от страна на надзирателите.
Какво е цялостното предложение?
Предложението е - зона в оръжейната стая, която прави неуязвими влезлите затворници, ако и надзирател е влязъл в тази зона.
[само влезлия надзирател не може да им нанесе щета, а останалите, които не са в тази зона могат] Тоест - надзирател няма да може да убие затворник, докато не напусне периметъра на оръжейната стая, ще може да го убие извън, пред, до нея и т.н.
Поздрави,
Feal.BG!
- Активен
- Ник в играта: U.S.S. Voyager
- Скайп профил: nikostay1
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: [Предложение] насочено към Jailbreak
Здравей! Идеята ти наистина е доста добра
ще е наистина добре, защото и на мен ми се е случвало не веднъж да ме убият, защото са влезнали в гъна за кратко и аз в този случай да излизам от тунела (примерно на aztec_escape)и мисля, че ще е по-добре като го има този да кажем "God mode" и за това съм за. 

- LEVSKI SOFIA
- Ник в играта: fondos
- Скайп профил: vjelyazkovv
- Обратна връзка:
Тук почти всичко е обяснено. И аз съм ЗАU.S.S. Voyager написа:Здравей! Идеята ти наистина е доста добраще е наистина добре, защото и на мен ми се е случвало не веднъж да ме убият, защото са влезнали в гъна за кратко и аз в този случай да излизам от тунела (примерно на aztec_escape)и мисля, че ще е по-добре като го има този да кажем "God mode" и за това съм за.

- Напреднал
- Ник в играта: Zwitter
- Скайп профил: riseto_96
- Обратна връзка:
Аз съм ПРОТИВ..има си правила,а вие се опитвате да ги сменяте..
10.Надзирателите имат право да убият всеки затворник,който е влязъл или излязъл от тунел.
11.Надзирателите имат право да убият всеки един затворник,който е влязъл в оръжейната стая.
Той е влял,за да подмени оръжието си,а ти си излязат от тунела(тук важи правило 10)Влезнал си в оръжейната стая,за да вземеш оръжие(тук важи правило 11)Мисля,че няма какво повече да коментирам..
10.Надзирателите имат право да убият всеки затворник,който е влязъл или излязъл от тунел.
11.Надзирателите имат право да убият всеки един затворник,който е влязъл в оръжейната стая.
Той е влял,за да подмени оръжието си,а ти си излязат от тунела(тук важи правило 10)Влезнал си в оръжейната стая,за да вземеш оръжие(тук важи правило 11)Мисля,че няма какво повече да коментирам..

Офтопик:
- Новак
Направил се добра интерпретация, за която не се досетих. Ако има желание случайно да се пише подобен плъгин, то да се направи. Мисля, че ти си изтъкнал ключови фактори, които са по-добре скрепени и няма да защитавам повече тезата си. Благодаря за включването ти, с уважение Feal.BG!Zwitter написа:Аз съм ПРОТИВ..има си правила,а вие се опитвате да ги сменяте..
- Напреднал
- Ник в играта: Zwitter
- Скайп профил: riseto_96
- Обратна връзка:
Просто си има правила,а това което ти искаш е в разрез с тях и просто няма смисъл според мен 
Лека вечер

Лека вечер

Офтопик:
- Баннат
- Ник в играта: beyond
- Скайп профил: gucisan
- Обратна връзка:
-Против!Zwitter написа:Аз съм ПРОТИВ..има си правила,а вие се опитвате да ги сменяте..
"Винаги съм чувал да казват, Санчо, че да правиш добро на глупаци, е все едно да наливаш в морето вода."
Офтопик:
ŵħǻť ȷș ßřōķēʼn, ĉąńť ßē řęƑƟŗğęƉ ★ ฿£ý०ʼnЙ
- Respected
- Ник в играта: HuliganaKuncho
- Скайп профил: petar.sub12
- Обратна връзка:
Гласувам с Против. Както каза "Zwitter", има правила, които се опитвате да измените. Повечето искате като сте в тунел да сте неуязвими, едва ли не като сте в тунел, дайте да спечелите рунда. Тунелите са един от многото начини да спечелите рунда, вместо да търсите начин как да влезете и да киснете по 5мин. в тунела, започвайте да бунтувате, защото сам не ми е интересно. =D По същество, има си правила, които точно и ясно описват всичко свързано с тунелите и оръжейната стая, не мисля че има какво да се коментира.
Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.
- Новак
- Ник в играта: supermaN
- Обратна връзка:
Zwitter написа:Аз съм ПРОТИВ..има си правила,а вие се опитвате да ги сменяте..
Против
- Напреднал
- Ник в играта: famozen
- Обратна връзка:
хората точно и ясно са написали правилата:
Против разбирасе! Това ако надзирател е в гъна да неможе да убива затворниците те само там ще стоят и ще са безсмъртни.. има някой оръжейната стаи който са големи и ако невлезе надзирател няма как да убие бунтара.. а ако влезе надзирателя, затворника ще е безсмъртен
Против разбирасе! Това ако надзирател е в гъна да неможе да убива затворниците те само там ще стоят и ще са безсмъртни.. има някой оръжейната стаи който са големи и ако невлезе надзирател няма как да убие бунтара.. а ако влезе надзирателя, затворника ще е безсмъртен

- Напреднал
- Ник в играта: Toni Todorov
- Скайп профил: todorov.14
- Обратна връзка:
И аз съм против има си правила не ги променяйте.
Ден без футбол е загубен ден.
- Respected
- Ник в играта: Tony Montana
- Обратна връзка:
Предложението е в разрез с правилата съответно се отхвърля!