ОПЛАКВАНЕ за неправилно понижени СМС АДМИН ПРАВА!

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
Новак
Новак

Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

ОПЛАКВАНЕ за неправилно понижени СМС АДМИН ПРАВА!

Мнение от Apricot »

Вечерта към 2:00 преди седмица в Jailbreak сървъра влизам да разцъкам малко.. Нямаше достатъчно CT-та и реших да метна 1 момче Faktor_malcho. Играем той е симон пише команда, но не дава time за Freeze. Следователно като не е дал time аз имам право да си подскачам в килията и т.н. Той идва и ми бие хед.. Влизам си в админ менюто и го слапвам 10 пъти след това му пиша каква грешка е направил и с мисълта, че следващия път той ще знае какво да направи. Следващ рунд същата работа казва ФЗ в килии не дава time аз пак умирам, слапвам го 5 пъти мятам го Т и така.. После в форума "Глобален Админ" Demolition се оплаква, че съм злоупотребявал с слап.. Чак сега виждам, че са ми отнети правата за слап и слей, защото не ги използвам толкова често. Аз не съм дал 5 лева да се лигавя. Не съм малък вече, че да правя такива простотии.. Искам да ми бъдат върнати слап и слей правата!
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Re: ОПЛАКВАНЕ за неправилно понижени СМС АДМИН ПРАВА!

Мнение от Ивчо »

7. Забранява се Слап/Слей/Кик по лични причини.
8. Забранява се Слап/Слей/Кик ако играча ви е убил или е чакал някъде. САМО при бавене на играта!

Код за потвърждение: Избери целия код

7. Забраненое убиването без причина ! [Отнася се към надзирателите]
Наказва се с : Slay;При повторно нарушение се премества в отбора на затворниците.
Причина : http://www.slackserv.com/forum/viewtopi ... 33#p144833

Това ,че надзирателя не е дал време не е уважителна причина да бъде толкова пъти слапван.Обяснява му се в противен случай се мести в другият отбор.А не да се играе с менюто.
"DemoLitioN : Пламене жив ли си или играеш ЛИГА ?"

Изображение
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Не слапвам без причина.

Мнение от Apricot »

http://puu.sh/68kFc.jpg Никога не съм злоупотребявал с права и никога не съм слапвал БЕЗ ПРИЧИНА. Вие сте НЕРЕАЛНИ АДМИНИ ти прочете ли даже нещо от това което съм написал? Винаги СЛЕД КАТО ме убият без причина или някой друг винаги съм ги слапвал и след това с amx_say съм писал КАКВО ЗА СГРЕШИЛИ ! НЕ СЪМ ЛИГАВНЕ .. Не виждате ли, че на снимката И ДРУГИ ХОРА СЕ ОПЛАКВАТ ВИЕ КАКВО ГЛЕДАТЕ САМО ТАМ КЪДЕТО СЪМ СЛАПВАЛ ? Scrollche без да искам го слапнах той си е приятел..
Аватар
В Е Т Е Р А Н
В Е Т Е Р А Н

Ник в играта: u3HEHAga
Обратна връзка:

Мнение от u3HEHAga »

Apricot написа:Влизам си в админ менюто и го слапвам 10 пъти след това му пиша каква грешка е направил и с мисълта, че следващия път той ще знае какво да направи. Следващ рунд същата работа казва ФЗ в килии не дава time аз пак умирам, слапвам го 5 пъти мятам го Т и така..
Това е достатъчен мотив за злоупотреба с права... кой нормален и "пораснал" човек/потребител/админ и прочее ще слапне някой 15 пъти ?
В случая си използвал неправомерно правата си като смс админ и заслужено си без тях.
Изображение
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: U.S.S. Voyager
Скайп профил: nikostay1
Обратна връзка:

Re: Не слапвам без причина.

Мнение от U.S.S. Voyager »

Apricot написа:http://puu.sh/68kFc.jpg Никога не съм злоупотребявал с права и никога не съм слапвал БЕЗ ПРИЧИНА. Вие сте НЕРЕАЛНИ АДМИНИ ти прочете ли даже нещо от това което съм написал? Винаги СЛЕД КАТО ме убият без причина или някой друг винаги съм ги слапвал и след това с amx_say съм писал КАКВО ЗА СГРЕШИЛИ ! НЕ СЪМ ЛИГАВНЕ .. Не виждате ли, че на снимката И ДРУГИ ХОРА СЕ ОПЛАКВАТ ВИЕ КАКВО ГЛЕДАТЕ САМО ТАМ КЪДЕТО СЪМ СЛАПВАЛ ? Scrollche без да искам го слапнах той си е приятел..

Тука казваш, че като те убият слапваш, това също е забранено и заради това също заслужено са ти свалени правата.
Изображение
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от Apricot »

НИКОИ НЕ ЧЕТЕ ТОВА, КОЕТО ПИША. КОГАТО МЕ УБИЯТ ИЛИ НЯКОИ ДРУГ БЕЗ ПРИЧИНА !!!! БЕЗ ПРИЧИНА !!! БЕЗ ПРИЧИНА !!!! ARE YOU ALL BLIND OR WHAT ? ВСЕКИ ВСЕ НЯКОГА ТРЯБВА ДА СИ НАУЧИ УРОКА АЗ НЕ ГИ МЯТАМ ЗА ДА МИ СВАЛЯТ ПРАВАТА ПОСЛЕ ЗАРАДИ ТЕХНИТЕ FREEKILL, MASACRE, ACE .. Kids <--- това са бг админите днешно време..
Последно промяна от u3HEHAga на 04 Яну 2014, 00:12, променено общо 1 път.
Причина: 8. Забранява се писането на всяка дума с главна буква, приема се като повишаване на тон!
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от Apricot »

По някой път тон трябва да се повиши, че да ме чуете.. За този, който е създал сървъра браво! За избора на админи не чак толкова браво..
Последно промяна от u3HEHAga на 04 Яну 2014, 00:18, променено общо 1 път.
Причина: +1 Предупреждение. Нарушена т.9 от Правила на Форума.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: ----》卐《----
Обратна връзка:

Мнение от skobata »

Виновен си ти, Ивчо е представил правилата които не си спазил а в момента не спазваш още две правила и те са 8. Забранява се писането на всяка дума с главна буква, приема се като повишаване на тон!
9. Забранено е пускането на два поста един след друг, или така наречения "бъмп" (bump). Използвайте бутона "ПРОМЕНИ"!
Изображение
Аватар
В Е Т Е Р А Н
В Е Т Е Р А Н

Ник в играта: u3HEHAga
Обратна връзка:

Мнение от u3HEHAga »

Направих ти компромис на единия коментар за които също заслужаваше Предупреждение, но ти не се спря. Научи се да бъдеш човек и отстоявай позициите си, бъди честен и си признавай грешките когато си сгрешил, не търси вината в другите а в самият теб!

Толкова по темата, явно никой от главните не иска да вземе участие в безсмислената тема затова аз съм до тук и я заключвам при следваща подобна тема мисли му!
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Приключени теми”