Въпрос свързан със СМС правата.

Тук са старите теми свързани с проблеми на SMS потребители!
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: U.S.S. Voyager
Скайп профил: nikostay1
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Въпрос свързан със СМС правата.

Мнение от U.S.S. Voyager »

Добър вечер, искам да попитам понеже не намирам в правилата дали е забранено да се прехвърля спектатор (говоря за Jaila специално), но съм чувал, че било забранено и искам това, ако може да ми бъде изяснено. Питането ми е понеже днес влизам в Jaila и там е пълен хаос и не виждам как да играя, да следя чата, защото все някой обижда или бъгва чата, или се обръща към мен, или почват да мрънкат оня ме убил без причина и т.н. и да следя и самата игра симона каква команда дава, дали някой СТ не е влезнал в тунела и т.н. Благодаря предварително, ако ми го изясните :D. :cheers:
Изображение
Аватар
LEVSKI SOFIA
LEVSKI SOFIA

Ник в играта: fondos
Скайп профил: vjelyazkovv
Обратна връзка:

Re: Въпрос свързан със СМС правата.

Мнение от fondos »

U.S.S. Voyager написа:Добър вечер, искам да попитам понеже не намирам в правилата дали е забранено да се прехвърля спектатор (говоря за Jaila специално)
Ако смс админ е прехвърлил играч спектатор е забранено, поне така съм чувал ако това се опитваш да кажеш
Изображение
Изображение
Аватар
Активен
Активен

Обратна връзка:

Не !! Говоря за това аз себе си като админ дали мога да се прехвърля.
Изображение
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: ,

Мнение от kr0z »

U.S.S. Voyager написа:Не !! Говоря за това аз себе си като админ дали мога да се прехвърля.
Много ясно,че можеш.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Tony Montana
Обратна връзка:

Мнение от Tony Montana »

18. Забранено е стоенето Spectator, когато сървъра е почти пълен! (Не важи за Админите).
  • Наказва се с: Kick.

Това правило е въведено за Dust2 Arena/Awp Melee/Warcraft

В останалите сървъри не е уточнено може или не, но има тема в която е казано, че не могат да бъдат описани всички действия в 2 страници правила затова и на админите е оставена известна свобода. Тоест понякога е забранено, понякога не е зависи от ситуацията. Когато преценим, че някой седи и трупа часове или влиза в ролята на публика го махаме. В твоя случай да излезеш и да следиш за нарушения не е нарушение. Като ще повдигна въпроса за поставянето на това правило във всички сървъри и да бъде налагано по преценка.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: onstyle
Скайп профил: mydarkdesire2
Обратна връзка:

Мнение от onstyle »

Би трябвало да важи и за Jailbreak и за Deathrun също! Причините са,че това са едни от най-играните сървъри в Slackserv и така,като стойте спектатори пречите да влязат други хора,на който им се играе.В Jailbreak стоят спектатори, да си пишат на админ чата,да си пишат с останалите играчи,когато са мъртви(не знайно защо,като можеш да си пишеш с тях по време и на игра) или са отишли да ядът или да си пишат в скайп и всякакви такива глупости!
Според мен,нито има хакове,за който да гледате(Jailbreak)за да стойте спектатори.
If you come near me, stop, look, listen to my voice
If you're making the choice tell all the girls and the boys
Either scream or rejoice
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Mariana
Обратна връзка:

Мнение от shmatii ^^ ;dd »

Както каза Пламен, правилото трябва да важи и за Deathrun. Според мен няма смисъл да се стой спектатор, защото нарушението в сървъра няма да е кой знае какво. Когато има хак, не случайно са направени теми за всички админи. Трябва да се забрави на смс админите да стоят спектатор и в останалите сървъри.
Аватар
Активен
Активен

Обратна връзка:

Tony Montana написа:18. Забранено е стоенето Spectator, когато сървъра е почти пълен! (Не важи за Админите).
  • Наказва се с: Kick.

Това правило е въведено за Dust2 Arena/Awp Melee/Warcraft

В останалите сървъри не е уточнено може или не, но има тема в която е казано, че не могат да бъдат описани всички действия в 2 страници правила затова и на админите е оставена известна свобода. Тоест понякога е забранено, понякога не е зависи от ситуацията. Когато преценим, че някой седи и трупа часове или влиза в ролята на публика го махаме. В твоя случай да излезеш и да следиш за нарушения не е нарушение. Като ще повдигна въпроса за поставянето на това правило във всички сървъри и да бъде налагано по преценка.

Правилото е, ако се седи при пълен сървър, но пък точно тогава стават най-големите проблеми в сървъра като е почти пълен, аз за такива случаи говоря понеже при по-празен сървър е много по-лесно да се поддържа контрола.

Иначе последно, някой червен или зелен, ако може да каже имам ли право или не да съм спектатор.
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: DemoLitioN
Обратна връзка:

Мнение от DemoLitioN »

Ако е с цел да следиш за нарушения може да се прехвърлиш сам, ако е просто да седиш AFK и да трупаш часове не може. Колкото да прехвърляш други играчи спектатор, е забранено, това го има и в правилата.
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: sodnof
Скайп профил: Няма да ти кажа ! :Д

Мнение от Perni4aninAAA »

Аха благодаря за инфото много полезно !
Изображение

Wrangler forever !!