Скайп хакнат?

Тук ще се местят приключените теми от този раздел.
Аватар
LEVSKI SOFIA
LEVSKI SOFIA

Ник в играта: fondos
Скайп профил: vjelyazkovv
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Скайп хакнат?

Мнение от fondos »

Здравейте, искам да ме посъветвате какво да направя. Вчера на скайп-а му нямаше нищо днес влизам и просто ми забива и немога да барне спича като за световно. На какво се дължи това. Имах същия проблем преди 1 месец някаде може и повече но си направих нов скайп и нямаше проблеми. Моля ако знаете на какво се дължи това посъветвайте ме какво да правя. Немога постоянно се нови и нови скайпове да си прави. Дано ме разбирате. БЛАГОДАРЯ!!!
Изображение
Изображение
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: Angry Birds
Скайп профил: неказвам

Re: Скайп хакнат?

Мнение от Di boss »

незнам брат може да ти има нещо на компа
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от Ивчо »

Това ,че ти спича не значи ,че е хакнат.Ако компютърът ти е с по слаба конфигурация е възможно да ти товари от по новите версии.Съветвам те да пробваш по-стара като 4.2 например и да видиш ще имаш ли същия проблем.
"DemoLitioN : Пламене жив ли си или играеш ЛИГА ?"

Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: J4m3$oN
Скайп профил: georgi..s
Обратна връзка:

Мнение от georgii.s »

Изчисти си хронологията и няма да бъде "хакван" и си смени порта на по различен от 80 :D btw новите версии са бозЪ.
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: Guardian Angel
Обратна връзка:

Мнение от Guardian Angel »

По принцип е хубаво и да казваш с какъв Windows си... намери си папката " chatsync " и я изтрий . И като имаш проблем го описвай добре за да се разбере какъв е точно проблема. Казваш " просто ми забива и немога да барне спича като за световно" , това спича като за световно какво значи ? Че скайпа ти "лагва" и работи много бавно ( което е знак за натоварване на процесора ) или направо блокира и спира работа и ако съответно директно блокира казваш дали дава някаква грешка. Ето така трябва да бъде съставена всяка 1 тема с проблем.

И това със смяната на порта няма голяма полза.. ако някой реши да те хаква явно си има бегла представа какво прави а има десетки начини за сканиране на активни портове на компютъра ти ...
Изображение

It's your choice how to live !
Заключено Заключено

Обратно към “Архив”