Туризъма в България !
- Баннат
- Ник в играта: '
- Вашият пол е: Мъж
Туризъма в България !
Здравейте , моята тема ще бъде различна от на другите потребители на форума и ще ви попитам следното "Какво трябва да се промени за да стане България по-привлекателна и по-посещавана от туристи! (Няма значение дали ще е морски туризъм или планински) 

- Напреднал
- Ник в играта: botlqk_
- Скайп профил: botlqk09
- Обратна връзка:
Re: Туризъма в България !
Моето мнение:
1. по цивилизовани
2. по чиста
А не ходиш си и оп некой ти изкача с нож... затова след 2години ще се преместя във Виена-Австрия.. нямам бъдеще тук...
1. по цивилизовани
2. по чиста
А не ходиш си и оп некой ти изкача с нож... затова след 2години ще се преместя във Виена-Австрия.. нямам бъдеще тук...

- Respected
- Ник в играта: HuliganaKuncho
- Скайп профил: petar.sub12
- Обратна връзка:
Re: Туризъма в България !
Тъй като не съм голям привърженик на морския туризъм, няма какво да споделя за него, но имам доста идеи за това, как може да се развие планинския туризъм. България е страна с много красива природа и велика история. В България има много архитектурни паметници, които могат да се посещават от туристи ежегодно, а защо не и ежемесечно. Един от най-важните фактори за този туризъм е организацията. Никой не иска да плаща, пък от другата страна да закъсняват с пътуванията, да не получават това за което са платили или пък да се проваля екскурзията. Давам пример с една екскурзия, организирана от моето училище. Трябваше да бъдем 30 човека в автобус с 32 места. Оказа се, че автобуса имаше 24 места и трябваше момичетата да седят в момчетата, за да можем да стигнем, а да не се возим прави. Точно по тази причина голяма част, както и аз няма да отидем повече на такава екскурзия. Но нека се съсредоточим върху един от основните фактори за планинския туризъм, чистотата и хигиената. Не вярвам да има човек, който иска като отиде някъде в планината да гледа опаковки от чипс и вафли, бутилки от кола, обувки, използвани презервативи и прочие. Виждал съм какво ли не. Но за това дали природата е чиста, не могат да помогнат два, три или 200 човека. Трябва всички да спазват елементарни хигиенни норми, не мисля че някой ще пострада ако след като си изяде Зайо Байо-то го напъха в найлонова торбичка, заедно с другите боклуци и на връщане го хвърли в някоя кофа. Нужно е много малко усилие, за да се осъществи това. Тъй като уча със специалност Туризъм, бих искал да чуя мненията и на другите потребители на форума, какво смятате и как бихте помогнали за развитието на планинския туризъм в България.
Послепис към автора на темата: Правилно е "туризма", не "туризъма".
Послепис към автора на темата: Правилно е "туризма", не "туризъма".

Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.