Премахване на вотовете за карти
- Respected
- Ник в играта: HuliganaKuncho
- Скайп профил: petar.sub12
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Премахване на вотовете за карти
Предлагам в JB да се махне този вот за карта. Проблема е, че плъгина върти само 10 карти в менюто, а до колкото знам @Tony Montana каза, че има над 50 карти. Еднообразието убива всякакво желание за игра в сървъра.
Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.
- Respected
- Ник в играта: Tony Montana
- Обратна връзка:
Re: Премахване на вотовете за карти
По-добре ще е да се преработи не да се премахне. Вместо да върти 10 едни и същи да се направи да избира произволно от 50те карти. Не знам дали е възможно не разбирам от плъгини 

- Напреднал
- Ник в играта: Zwitter
- Скайп профил: riseto_96
- Обратна връзка:
Ако наистина е възможно това,което е написал Тони ще е по-добре да се преработи,отколкото да се премахне..Tony Montana написа:По-добре ще е да се преработи не да се премахне. Вместо да върти 10 едни и същи да се направи да избира произволно от 50те карти. Не знам дали е възможно не разбирам от плъгини

Офтопик:
- Respected
- Ник в играта: r1oday
- Скайп профил: r1odayftw
- Обратна връзка:
Наистина се въртят г/д 6-7 мапа,който писва а има толкова много и яки аз съм ЗА,ако по някъв начин може да се направи да пуска прозиволна или да се преработи целия списък и да вървят подред
- LEVSKI SOFIA
- Ник в играта: fondos
- Скайп профил: vjelyazkovv
- Обратна връзка:
Както казаха по-горе е по-добре ако може да се преработи а не да се премахне. Има толкова много хубави карти с много игри, които доста се играят от играчите. Аз съм ЗА!

- Активен
- Ник в играта: U.S.S. Voyager
- Скайп профил: nikostay1
- Обратна връзка:
Както каза Тони по-добре ще е да се преработи отколкото да се махне. Ако се преработи съм ЗА, но да се маха съм против, защото има наистина хубави карти, но има и такива които са гадни и тъпи и какво тогава трябва да чакаш 30 мин. и да се надяваш следващата карта да е хубава.

- Respected
- Ник в играта: AndrostylleR^_x
- Скайп профил: mnogospamite
- Обратна връзка:
Предлагал съм го и за друг сървър ( не само аз ) , но без успех. Да се премахне вота и да се подредят примерно по някаква последователност.Аз съм за...
- Напреднал
- Ник в играта: Toni Todorov
- Скайп профил: todorov.14
- Обратна връзка:
Аз съм ЗА защото има играчи който дават само една и съща карта и такива които са се събрали и някои каже по микрофона си гласувайте за 1 например за тях е супер но за други играчи не така че може да се преработи.
Ден без футбол е загубен ден.
- Respected
- Ник в играта: HuliganaKuncho
- Скайп профил: petar.sub12
- Обратна връзка:
Мисля, че може и да може да се направи да се избират произволно от всички карти, но не съм сигурен. Според мен по-добре ще е както беше споменато, да се подредят в някаква последователност (50 карти х 30 мин. = 25 часа), за 1 ден ще се превъртат всички карти и няма да се повтарят и няма да омръзват. А, ако някоя карта се играе на играчите администраторите могат да използват votemap.
Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.
- Аматьор
- Ник в играта: VoRTeX
- Скайп профил: ermac92
- Обратна връзка:
Ако е възможно да се преработи тогава съм за но ако трябва да се премахне съм против понеже има и много тъпи карти на които няма игри..HuliganaKuncho написа:Мисля, че може и да може да се направи да се избират произволно от всички карти, но не съм сигурен. Според мен по-добре ще е както беше споменато, да се подредят в някаква последователност (50 карти х 30 мин. = 25 часа), за 1 ден ще се превъртат всички карти и няма да се повтарят и няма да омръзват. А, ако някоя карта се играе на играчите администраторите могат да използват votemap.

- Напреднал
- Ник в играта: Venom
- Скайп профил: gerrard_71
- Обратна връзка:
Както казаха по-горе по добре да се преработи от колкто да се махне! Наистина се въртят около 10 карти..