Здравейте маняци аз мисля че ще е добре се добави 1 плъгин който когато някои псува изписва slackserv Deathrun Extreme или както вие решите това го има в един румънски сървър и е доста добър на плъгина не му знам името но мисля че е добра идеята и ако някои от модераторите или тези които се грижат за плъгините да ми пише на лично или тук да ми каже да дам името на сървъра да го видите и ако може да се добави .
Е да но ти му ги задаваш аз ги питах там от сървъра има го им един друг български но сега не се сещам за името ти му задаваш при кои думи да го изписва.
Аз съм против. Защото мисля че плъгина може да бъгне и ( може да гагне целият сървър ). Има си админи които влизат в сървъра и ако има нередности ги оправят. Според мен няма смисъл заради плъгина, защото админите като влезнат вътре какво ще правят?
Ти наред ли си , има си админи , които наказват играчите, то ако има тази команда в "DeathRun", то каква е ползата да са админи, повечето нарушения са от псуване и обиждане, не знам, защо още искаш да се добави ;) Излишен спам правиш и така почват всички да спамат по темата и т.н. виждаш има само "Против". Това е работа на админите ;)