Оплакване от недобро администриране.

Модератор: Развлечения

Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: nrac
Скайп профил: На ЛС.
Вашият пол е: Мъж

Оплакване от недобро администриране.

Мнение от nracer »

Здравейте!
Искам да отправя публично изказване, че във форума цари пълен хаос, а да не говорим за сървърите.
Модераторите, администраторите пренебрегват постоянно теми, които са в грешни раздели, неправилно оформени и т.н. Тук съм обеден, че 20% от форума е преминал съм (кошче и архив). Нехайно отношение също се забелязва и в системата, дизайна и още другаде. Постоянно се допускат пунктуационни, граматични и естетически грешки от екипа, което не говори добре за верига. Та това искам да го приемете като стимул за развитие, а не за просто орицание.
Лично бих се заел с модерацията на форума, но ме спира ограничението от 40 мнения, защото не искам да се занимавам с простотии и да пиша излишни мнения т.е "spam - Само пиша, а не мисля!"
Искам да кажа, че искам да бъда модератор тук! Също така, ако търсите поддръжка имам един приятел има супер бърз комп. Може да направим няколко сървъри! Веригата ще бъди прекрасна!

Поздрави,
nracer
Аватар
Шефчето
Шефчето

Ник в играта: USS Enterprise
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: Оплакване от недобро администриране.

Мнение от Genata »

а аз ти давам абонамент към коша,такива самопредлагащи са индивиди при нас не ни трябват,нито е твоя работа кой колко грешки ще прави като пише,нито за разделите е твоя работа,всъщност от тук написаното ти нямаш думата да кажеш какво да правим и как да го правим,като не ти отърва си свободен да си потърсиш друго място
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Кошче [Теми - 2014г.]”