Добър ден, аз бих предпочел, в сайта да има раздели, по точно ....
Slack Serv Hns - на едно
Slack serv JB - на друго
тоест искам да кажа да се направят като, "правоъгълници" да го наречем, и като се цъкне на него, да ти излиза всичко за сървъра, било то кандидати за админи , било то нарушение и т.н. !!! Дано предложението ми се реализира, защото така ако започним да търсим ..... !! Лек ден на всички !!
Предложение за сайта !!
- Новак
- Ник в играта: V0oice
- Скайп профил: em0_vip_gazara
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
- LEVSKI SOFIA
- Ник в играта: fondos
- Скайп профил: vjelyazkovv
- Обратна връзка:
Re: Предложение за сайта !!
Аз съм ПРОТИВ!. Защото според мен няма да е добре ако се направят както си мислиш ти. Има си раздел примерно за JB и там има оплаквания за сървъра правила и т.н. А за кандидатурите отиваш в Кандидатстване за админ пишеш За кой сървър кандидатстваш и ника ти. Приятен ден 

- В Е Т Е Р А Н
- Ник в играта: u3HEHAga
- Обратна връзка:
Явно не си го разбрал, човека иска да се направи като линкове на главната страница, както е Екип/ Сървъри и прочее да има бързи линкове към тези страници от форума, а не да му отнема време да ги търси, което за мен е същото, щото не виждам какво време ти отнема да търсиш из форум за ЦС теми и прочее ако нямаш това свободно време е напълно разбираемо и да не си тук.

- Новак
- Ник в играта: ska!n3D
- Скайп профил: hdservers_jb.support
- Обратна връзка:
Аз съм против ,защото всичко според мен си е на мястото, като цъкнеш на раздела за сървъра който искаш си има тема за оплаквания ,под сървърите има раздел за оплаквания от смс-и под него има раздел за оплакване от админ или от бан ,отдолу са кандидатурите .. ?Кфо време губиш 1 секунда ..
- Respected
- Ник в играта: skeleta
- Скайп профил: igrata_1990
- Обратна връзка:
в това няма никакъв смисъл против то като влезнеш във форум пак си е така натискаш примерно авп и ти излиза всичко кандидатури оплаквания и така на татък
- Напреднал
- Ник в играта: Dragonspower
- Скайп профил: Ersoy_98
- Обратна връзка:
В момента всичко е добре подредено. Сега, ако накратко направим една сметка - имаме 9 сървъра (Включително и TeamSpeak) и за всичките се създадат категории ще имаме 9 категории само за сървърите + 8 (За сайта и форума, Counter-Strike зона, Карти и мапинг, развлечения, Технологии, Образование, Борса, Кош + Архив), категориите всички поотделно ще включват:
- Правила;
- Предложения и препоръки;
- SMS Услуги;
- Турнири;
- Въпроси, помощ и проблеми свързани със съответния сървър;
- Оплаквания;
- Кандидатури за админ
И това, ако се повтори 9 пъти в различни категории, ще се затрудни комфортното раздвижване из форума (Не мога да си представя модераторските опции, когато се преместват теми, ще има 9 едни и същи категории).
Потребителите ще се бъркат и форума ще е огромен.
Мога да изброя само отрицателни качества, защото не се сещам за положителни. Против.
- Правила;
- Предложения и препоръки;
- SMS Услуги;
- Турнири;
- Въпроси, помощ и проблеми свързани със съответния сървър;
- Оплаквания;
- Кандидатури за админ
И това, ако се повтори 9 пъти в различни категории, ще се затрудни комфортното раздвижване из форума (Не мога да си представя модераторските опции, когато се преместват теми, ще има 9 едни и същи категории).
Потребителите ще се бъркат и форума ще е огромен.
Мога да изброя само отрицателни качества, защото не се сещам за положителни. Против.
Si vous voyez une personne en détresse aide. Tous les retours 

- Respected
- Ник в играта: Tony Montana
- Обратна връзка: