Пробем/Предложение за Deathrun.
- Respected
- Ник в играта: DamnY0U
- Скайп профил: damny0u
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Пробем/Предложение за Deathrun.
1.
Проблем с deathrun е че когато умреш и искаш да използваш живот не те съживява, но пише че ще те съживи след 3 сек. Живота не го взема, но е гадно и предлагам да се оправи проблема.
2.
1. Какво искате да бъде премахнато?Фенера
2. В кой сървър искате да стане промяната?Deathrun
3. Напишете с какво би помогнало премахването на дадената функция в сървъра! От когато го има се някой го пуска за да пречи на другите ( да им лагва ) и се стига много пъти до обиди .
Проблем с deathrun е че когато умреш и искаш да използваш живот не те съживява, но пише че ще те съживи след 3 сек. Живота не го взема, но е гадно и предлагам да се оправи проблема.
2.
1. Какво искате да бъде премахнато?Фенера
2. В кой сървър искате да стане промяната?Deathrun
3. Напишете с какво би помогнало премахването на дадената функция в сървъра! От когато го има се някой го пуска за да пречи на другите ( да им лагва ) и се стига много пъти до обиди .
"И най-милото ще отмилее, и най-близкото става далечно."
-Пеньо Пенев,"Пътека"

- LEVSKI SOFIA
- Ник в играта: fondos
- Скайп профил: vjelyazkovv
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: Пробем/Предложение за Deathrun.
За животите писах на Genata той е писал на гошо и ще се оправи проблема с животите. По предложението за фенера съм с категорично ЗА, когато няма админ е наистина много дразнещо да си играеш и някой да ти щтрака на главата + това може да си оправят настройките да си увеличат brightness-a и всичко да им е ОК.

- Активен
За фенера не съм много съгласен.Повечето монитори (по-старичките) са с много ниска яркост и фенерите са повече от задължителни на мапове като _fortex , _3h , _Death , _c00l_f , _darkside и др. (на някой места е изключително тъмно).Тази опция е много полезна за деатхрън мапове и по-лесно ориентиране на тъмни места.
По-кратко казано - Аз съм против махането на фенера.

- Новак
- Ник в играта: aCe ` | - aGr3ss!v3 ; ]
- Скайп профил: n/a
- Обратна връзка:
fondos написа:За животите писах на Genata той е писал на гошо и ще се оправи проблема с животите. По предложението за фенера съм с категорично ЗА, когато няма админ е наистина много дразнещо да си играеш и някой да ти щтрака на главата + това може да си оправят настройките да си увеличат brightness-a и всичко да им е ОК.Кратко и ясно![]()
![]()
Последно промяна от Trickster на 28 Мар 2014, 19:25, променено общо 1 път.
Причина: Забранени са постове съдържащи само цитат. Следващия път си изкарай мнението извън него ;)
Причина: Забранени са постове съдържащи само цитат. Следващия път си изкарай мнението извън него ;)
- Respected
- Скайп профил: miro-fenomena
- Обратна връзка:
За фенера не знам но бъга с животите е оправен даже има и меню /uselife
- Respected
От постовете ви нещо има разминавания....на единия му лагвало на другия му щракали на главата...щом проблемите са различни значи идват от самите вас. И да като има фенер хората няма да си бодът очите с 100 brightness
.

- Respected
- Обратна връзка:
Trickster написа:От постовете ви нещо има разминавания....на единия му лагвало на другия му щракали на главата...щом проблемите са различни значи идват от самите вас. И да като има фенер хората няма да си бодът очите с 100 brightness.
Мисълта ми беше да се махне защото вярно е че почти вс. играчи играем с 100 brightness и ни е добре , а слк са прави на про и играе с 50 brightness и затова си го пуска ,но и той е баннат за дразнене с фенер защото 1 път дразнеше и го кикнаха 3 пъти а той са смее и продължаваше още и го баннаха накрая. Тогава на целия сървър му лагваше от него и най-гадното е когато го светнат пред тебе. Сигурна съм че само той е против махането му !
До преди седмица и аз не можеш да си сложа brightness на 100 заради видео картата , но пък не съм си пускала фенера за да преча на другите , оправях се и без него ...

-Пеньо Пенев,"Пътека"

- Respected
- Ник в играта: HuKOJLOBA
- Скайп профил: lnxway
- Обратна връзка:
Мисля, че проблем с фенера няма, проблема е в няколко играча, които предпочитат да дразнят от колкото да игрят. И да махнат фенерите, след 2 седмици някой ще пусне тема да се сложат фенерите, както се получава вече със всяко пипане на deathrun-a. Слагат, махат, слагат и пак има недоволни.

- Активен
Смешното ми беше ,че ме киквате за нещо което е позволено ;) Няма да си дигам яркостта на макс и да не ми е комфортно защото някой от вас не им угаждаDamnY0U написа:Trickster написа:От постовете ви нещо има разминавания....на единия му лагвало на другия му щракали на главата...щом проблемите са различни значи идват от самите вас. И да като има фенер хората няма да си бодът очите с 100 brightness.
Мисълта ми беше да се махне защото вярно е че почти вс. играчи играем с 100 brightness и ни е добре , а слк са прави на про и играе с 50 brightness и затова си го пуска ,но и той е баннат за дразнене с фенер защото 1 път дразнеше и го кикнаха 3 пъти а той са смее и продължаваше още и го баннаха накрая. Тогава на целия сървър му лагваше от него и най-гадното е когато го светнат пред тебе. Сигурна съм че само той е против махането му !
До преди седмица и аз не можеш да си сложа brightness на 100 заради видео картата , но пък не съм си пускала фенера за да преча на другите , оправях се и без него ...

- Активен
- Ник в играта: ~ wiSh ~
- Обратна връзка:
Имаме Mapper, който лесно може да добави нещо, с което да освети въпросните мапове.>sLk> написа:За фенера не съм много съгласен.Повечето монитори (по-старичките) са с много ниска яркост и фенерите са повече от задължителни на мапове като _fortex , _3h , _Death , _c00l_f , _darkside и др. (на някой места е изключително тъмно).Тази опция е много полезна за деатхрън мапове и по-лесно ориентиране на тъмни места.
ἭἚἳḼ ӍᴀṗừἮ
#∆ \( ͡° ᴥ ͡°)/
#∆ \( ͡° ᴥ ͡°)/
- Шефчето
- Ник в играта: USS Enterprise
- Обратна връзка:
до колкото знам гошо каза че е оправил това с животите,ако има проблем ще очаквам мнения тук в темата

- Respected
- Ник в играта: J4m3$oN
- Скайп профил: georgi..s
- Обратна връзка:
Проблем не би трябвало да има вече, също така смятам да добавя drshop който да бъде с точки за да се използват животите по пълноценно. Ще бъдат и балансирани точките даващи се на рунд както и в самия шоп.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5TP_IAudn20[/youtube]
- Напреднал
- Скайп профил: eminem5500
- Обратна връзка:
С 2 ръце съм За премахването на фенера някой хора като си го пуснат и фпс пада драстично при което не може да се играе!
- Respected
С извинение ама това си е пълен мазохизъм и простотия да играете с по 50 100 brightness, аз лично играя с 1 и ако вляза какво ще ме баннете, че си пускам фенера където не виждам нещо ли ???DamnY0U написа:Trickster написа:От постовете ви нещо има разминавания....на единия му лагвало на другия му щракали на главата...щом проблемите са различни значи идват от самите вас. И да като има фенер хората няма да си бодът очите с 100 brightness.
При следващо такова оплакване, че човек е бил кикван/банван за пускане на фенер при положение, че е позволен ще има наказания за АДМИНА!
- Respected
- Обратна връзка:
Trickster написа:С извинение ама това си е пълен мазохизъм и простотия да играете с по 50 100 brightness, аз лично играя с 1 и ако вляза какво ще ме баннете, че си пускам фенера където не виждам нещо ли ???DamnY0U написа:Trickster написа:От постовете ви нещо има разминавания....на единия му лагвало на другия му щракали на главата...щом проблемите са различни значи идват от самите вас. И да като има фенер хората няма да си бодът очите с 100 brightness.
При следващо такова оплакване, че човек е бил кикван/банван за пускане на фенер при положение, че е позволен ще има наказания за АДМИНА!
Добре не ми беше това мисълта , но добре .... Може да заключвате темата тогава

-Пеньо Пенев,"Пътека"

- Зарибен
- Ник в играта: aNubiS
- Скайп профил: anubis.ss
- Обратна връзка:
И аз съм ЗА махането на фенера ! Вече почнаха нарочно да го пускат!! Като почне да лаги...

- Respected
- Ник в играта: skeleta
- Скайп профил: igrata_1990
- Обратна връзка:
По добре да се забрани фенера както каза aNubiS започна се да го пускат нарочно
- Respected
- Ник в играта: V.I.P.E.R.A
- Скайп профил: lovehunter195
- Обратна връзка:
Аз съм За. Не влизам често в Deathrun, но съм виждал и наистина лагва! 

Офтопик:
- Respected
- Ник в играта: Tony Montana
- Обратна връзка:
Промените са изпълнени от Гошо, фенера е премахнат и проблема с животите оправен.