Помогнете ми за sync-a

Тук ще се местят приключените теми от този раздел.
Аватар
LEVSKI SOFIA
LEVSKI SOFIA

Ник в играта: fondos
Скайп профил: vjelyazkovv
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Помогнете ми за sync-a

Мнение от fondos »

Здравейте, имам голямо запитване и интерес да разбера как да правя по добър sync. Запитването ми е относно HideNSeek-арите. Пробвах с какво ли не, имам мишка на х7, клавиатурата ми е на COMPAQ(дигната и неможе да се свали). Преди бях с по слаба и обикновенна мишка но с по-добра клавиатура и г/д синхрона ми се получаваше.. Ако може да ми помогнете по някакъв начин как мога да си оправя синхрона(sync). От много време играя специално CS , HideNSeek. Преди по можех с тази мишка и клавиатура която имам сега да правя по 70,92 синхрон. По доло в оффтопика ще видите информацията за мишката и всичко.
Офтопик:
Мишка: A4Tech x7
Клавиатура: COMPAQ
DPI на Mouse: 2000dpi
Sens: 4.5

Силно се надявам да ми помогнете и БЛАГОДАРЯ!!!!! :cheers: :cheers:
Изображение
Изображение
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: ~ wiSh ~
Обратна връзка:

Re: Помогнете ми за sync-a

Мнение от wiSh »

Ако си от скоро с нова мишка е нормално, още не си и свикнал.Предлагам ти да си намалиш сенса взависимост дали искаш да играеш за Tricks или Stats, тоест трябва да избереш или да правиш трикове или да скачаш по-голям статс.Ако е за статс ти трябва бавна мишка, и DPI и sens.И гледай да не надвишаваш над 8-9 страфе-а.
Ако е за трикове ти трябва бърза мишка, но там не мога да ти помогна.
ἭἚἳḼ ӍᴀṗừἮ
#∆ \( ͡° ᴥ ͡°)/
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: bittchezz.
Обратна връзка:

Мнение от bittchezz. »

Аааа, мишката и клавиатурата не скачат вместо теб, квато и да имаш, не знаеш ли как нищо няма да стане. Прави по-малки стрейфове или по-малко на брой. 7-8 са перфектни за скачане на каквото и да е било. Прави ги нормално големи и прави CJ.
За лонг джъмпа отиваш на кз лонгджъмпс2 и почваш от 220 да правиш докъдето стигнеш. Все ще нацелиш добър синс и пробвай същото.. Всичко сам трябва да си научиш, при всеки е различно. На някои им е по-лесно ситни и много на други обратното.
Изображение
Аватар
LEVSKI SOFIA
LEVSKI SOFIA

Обратна връзка:

Мнение от fondos »

Ами предимно ми трябва за LJ и сякакви другите скокове. Всеки ден влизам в ХидеНСийк Трейнинг сървъри за да се упражнявам но немога да нацеля добър синхром... Благодаря ви за помоща ще се опитвам, други идеи?
Изображение
Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: bittchezz.
Обратна връзка:

Мнение от bittchezz. »

Ами ти ако искаш да скачаш много и си оправиш синса, идва друг проблем - gain... А, това е доста по-трудно. Така че, всичко с времето си..
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: r1oday
Скайп профил: r1odayftw
Обратна връзка:

Мнение от r1odayftw »

Като за начало си земи 1 пад,ако нямаш на x7 са по 10 лева.Пробвах да правиш по широки и бавни стрейфове,така се учат най - добре постепенно ще се мъчиш по бързо и повече.wish що да не надвишава 9,аз редовно скачам с 10-11 и 273 блок,често го скачам.
Изображение
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: ~ wiSh ~
Обратна връзка:

Мнение от wiSh »

r1odayftw написа:wish що да не надвишава 9,аз редовно скачам с 10-11 и 273 блок,често го скачам.
Щото щом със сегашните си хваща малко sync на 9тия, 10тия strafe synca ще е критичен от порядъка на 42 и оттам целия му sync ще падне с 10% поне.А и 10 са голяма бройка, което значи, че няма да може да се фокусира върху airtime-a, а ще плющи колкото се може по-бързи стрейфове да направи 10+, което пък значи, че първия стрей ще удари 3-4 airtime и оттам статса падаааа.
ἭἚἳḼ ӍᴀṗừἮ
#∆ \( ͡° ᴥ ͡°)/
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: ,

Мнение от kr0z »

От рода на 10-15 strf-a за начало са напълно излишни.Отиваш на 220 блок и го скачаш на sbj.Или го скачаш напред и правиш strf-ве така си оправях strf-те преди.
Аватар
LEVSKI SOFIA
LEVSKI SOFIA

Обратна връзка:

Мнение от fondos »

Незнаех просто как да ви се отблагодаря на всички които са писали по темата и затова ви дадох +1 Репутация. Благодаря ви от сърце вече синхрона ми се подобри и мога 70,80,90 синхрон. Това означава че темата вече може да се Локва. Още веднъж благодаря :victory:
Изображение
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Архив”