ex_interp?

Тук ще се местят приключените теми от този раздел.
Аватар
LEVSKI SOFIA
LEVSKI SOFIA

Ник в играта: fondos
Скайп профил: vjelyazkovv
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

ex_interp?

Мнение от fondos »

Здравейте искам да ви попитам за командата ex_interp дали има някаква ползва от нея. Когата напиша ex_interp 0.001 мерника ми по скача и ми е малко по лесно да обивам играчи от противниковия отбор. Чудя се дали има разлика в ex_interp 0.001 и ex_interp 0.1 При 0.1 когато стрелям мерника ми не се мърда много и стреля по право. Реших да пробвам защото някаде базука беше написал за ex_interp 0.001 че помагало. Но искам да чуя и вашите мнения :banana:
Изображение
Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: NoobernatoR
Обратна връзка:

Re: ex_interp?

Мнение от NoobernatoR »

interp-а върви с cl_updaterate. Като ползваш interp променяш визуализацията(твоята лична) на това, как целиш мишената и къде е тя. Имаш едно забавяне на кадрите (пакети с информация) които се изпращат към тебе и за това се използва cl_updaterate. Дори ти да стреляш по мишената на точка А и я убиеш, другите играчи виждат реалната картина, а тя е че мишената е на точка Б. Естествено това забавяне е почти невъзможно да се забележи в момента на действието, защото има много фактори от които зависи (настройките на другите играчи, тяхното фпс, пинг и т.н.) Да помага ? Едва ли.

https://www.youtube.com/watch?v=r3gvnQ7qenY
Аватар
LEVSKI SOFIA
LEVSKI SOFIA

Ник в играта: fondos
Скайп профил: vjelyazkovv
Обратна връзка:

Re: ex_interp?

Мнение от fondos »

Други мнения?
Изображение