Въпрос за команда в JailBreak
- Respected
- Ник в играта: Birichka <3
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Въпрос за команда в JailBreak
Здравейте, преди малко играх в JailBreak сървърът ви и саймънът зададе команда : "Koito klekne posleden shte umre,ot mqsto skochi>izprawi se>vurtene shte umre". Бих искал да попитам тази команда с какво се различава от "Last duck mre, dokato ste duck zamruznete" ?\
Снимка : http://prikachi.com/images/743/7333743u.jpg
Снимка : http://prikachi.com/images/743/7333743u.jpg

- Respected
- Ник в играта: HuliganaKuncho
- Скайп профил: petar.sub12
- Обратна връзка:
Re: Въпрос за команда в JailBreak
Това че, думата freeze/замръзнете означава да седиш прав и да не мърдаш, а няма как да си клекнал замръзнал, защото трябва да си прав. Тоест, не можеш едновременно да си клекнал и прав.
Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.
- Respected
- Обратна връзка:
Самата дума "Freeze" означава "Замръзни". До колкото знам Freeze+Duck е забранено. Погледни командата и ми кажи с какво се различават?HuliganaKuncho написа:Това че, думата freeze/замръзнете означава да седиш прав и да не мърдаш, а няма как да си клекнал замръзнал, защото трябва да си прав. Тоест, не можеш едновременно да си клекнал и прав.

- Respected
- Ник в играта: ▬
- Обратна връзка:
От място ознaчaвa дче могaт дa прaвят всичко друго но не и дa мърдaт от мястото си, нaчин дa ги нaкaрaш дa не шaвaт
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. 

- Respected
- Обратна връзка:
Той е задал обаче всяко друго действие също да не се прави ... като скачане, мърдане с мишката и т.н.iv00 написа:От място ознaчaвa дче могaт дa прaвят всичко друго но не и дa мърдaт от мястото си, нaчин дa ги нaкaрaш дa не шaвaт

- Напреднал
- Ник в играта: Zwitter
- Скайп профил: riseto_96
- Обратна връзка:
Според мен е пълна глупост това.. "Koito klekne posleden shte umre,ot mqsto skochi>izprawi se>vurtene shte umre" Съвсем ненужно удължаване на командата..А иначе просто може да кажеш.."Last duck mre,mrudne mre"Така няма да имат право нито да скачат,нито да се въртят и да мърдат..

Офтопик:
- Respected
- Ник в играта: ▬
- Обратна връзка:
Зaдaл го е, зaщото aко кaже дък+фрийз всички ще му нaскaчaт че е невaлиднa, тaя комaндa е нaчин дa кaже дък и фрийз без дa му се рaзяпaт, че е невaлиднa. Много прaвилно кaзвa че който се изпрaви ще умре щото половинaтa кaзвaт лaст дък мре и после който се изпрaви след лaст го убивaт ?!?
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. 

- Respected
- Обратна връзка:
@Zwitter
Грешиш, командата "Last duck mre, mrudne mre" - означава според мен да не мърдат от мястото си, но не и да не могат да си движат мишката.
@iv00
Точно това и аз казвам. Според мен това е пълно заобикаляне на забранена команда което според мен не трябва да се толерира.
Грешиш, командата "Last duck mre, mrudne mre" - означава според мен да не мърдат от мястото си, но не и да не могат да си движат мишката.
@iv00
Точно това и аз казвам. Според мен това е пълно заобикаляне на забранена команда което според мен не трябва да се толерира.
Последно промяна от aHaJLruH на 18 Май 2014, 11:14, променено общо 1 път.

- Новак
- Ник в играта: Mr.Daniels
- Скайп профил: ЛС
Ем проблем че сам дал такава команда аз съм {ROJDENIK 13} Mr.Daniels наистина сам аз
- Respected
- Обратна връзка:
Всеки има право да си задава командата, както той си прецени, с каквито си той прецени условия, дали ще е изправи се, скочи или мръдне умира.
Съгласен съм с момчето, mrudne mre, за мен е само то място.@Zwitter
Не е заобикаляне на командата, защото вие все още можете да мърдате мишката си, което автоматично не го прави freeze.@iv00
- Respected
- Обратна връзка:
Може би аз наистина съм се объркал. Накрая той казва "vurtene shte umre" и аз под това съм разбрал всяко действие което направи с мишката, а той най-вероятно е означавало въртене със стрелките или " A-D ".

- Напреднал
- Обратна връзка:
Добре де,като мръднеш мишката МРЪДНЕШ,не е ли мърдане ??Така се въртиш,вид движение-следователно мърдане..

Офтопик:
- Respected
- Обратна връзка:
И аз точно това разбрах под тази команда. Ще изчакам да видя какво ще кажат и другите хора.

- Respected
- Обратна връзка:
Не ми изглежда валидно изобщо, но нека друг по-висш даде мнение. Относно въртенето да, отнася се за стрелките, а не за това да си мръднете мишката.Zwitter написа:Добре де,като мръднеш мишката МРЪДНЕШ,не е ли мърдане ??Така се въртиш,вид движение-следователно мърдане..
- Новак
weLcomE zOrO написа:Ем проблем че сам дал такава команда аз съм {ROJDENIK 13} Mr.Daniels наистина сам аз
Последно промяна от Tony Montana на 18 Май 2014, 11:59, променено общо 1 път.
Причина: +1 Предупреждение!!! Забранени са постове, които съдържат само и единствено "Цитат"!
Причина: +1 Предупреждение!!! Забранени са постове, които съдържат само и единствено "Цитат"!
- Напреднал
- Ник в играта: After Shock
- Скайп профил: m-power923
- Обратна връзка:
- Напреднал
- Обратна връзка:
Добре..представи си,че ти кажат да клекнеш и да не мърдаш..Ако се завъртиш настрани не е ли мърдане това?Същото е и с играта..HuliganaKuncho написа:Не ми изглежда валидно изобщо, но нека друг по-висш даде мнение. Относно въртенето да, отнася се за стрелките, а не за това да си мръднете мишката.Zwitter написа:Добре де,като мръднеш мишката МРЪДНЕШ,не е ли мърдане ??Така се въртиш,вид движение-следователно мърдане..

Офтопик:
- Respected
- Обратна връзка:
@M-Power
Мен не ме интересува дали всички дават команди, а дали са по правилата. Тази команда за мен е твърдо против правилата и това, че е зададена по заобиколен начин не значи, че трябва да се толерира.
@weLcomE zOrO
Както виждаш не съм пуснал темата в раздела за оплаквания. Просто ми стана интересно, защо никой нищо не каза. Добре ще бъде да намалим малко спама, че ще затворят темата. Изчакайте да видим какво ще каже някой от "по-големите".
Мен не ме интересува дали всички дават команди, а дали са по правилата. Тази команда за мен е твърдо против правилата и това, че е зададена по заобиколен начин не значи, че трябва да се толерира.
@weLcomE zOrO
Както виждаш не съм пуснал темата в раздела за оплаквания. Просто ми стана интересно, защо никой нищо не каза. Добре ще бъде да намалим малко спама, че ще затворят темата. Изчакайте да видим какво ще каже някой от "по-големите".

- Новак
- Respected
- Ник в играта: Tony Montana
- Обратна връзка:
Freez задължава играча да е прав затова е невъзможно Freez + duck
Командата:
"Koito klekne posleden shte umre,ot mqsto skochi>izprawi se>vurtene shte umre"
Цели да постигне Freez + duck, но по легален начин. Написана е така, че да не те задължава да си прав, но те задължава да не мърдаш докато си duck.
Накратко: Позволена е и не нарушава правилата.
Командата:
"Koito klekne posleden shte umre,ot mqsto skochi>izprawi se>vurtene shte umre"
Цели да постигне Freez + duck, но по легален начин. Написана е така, че да не те задължава да си прав, но те задължава да не мърдаш докато си duck.
Накратко: Позволена е и не нарушава правилата.