Предложение за нов сървър.
- Аматьор
Предложение за нов сървър.
Здравейте!Предлагам да се направи surf сървър.Мисля да се направи такъв сървър,защото почти всички вериги имат такива сървъри.Не мисля,че ще е излишно и тук да има такъв.
Ne se pritesniavaite,asam dabest
- Новак
- Ник в играта: Няма ;)
- Скайп профил: ЛС!
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
- Баннат
- Ник в играта: beyond
- Скайп профил: gucisan
- Обратна връзка:
BEYOND За Президент BEYOND За Президент BEYOND За Президент
Тема от сорта Number: OVER 9000
Разпитайте туко-там, да разберете, че ако се пуска нов сървър, ще бъде съобщено.
Разпитайте туко-там, да разберете, че ако се пуска нов сървър, ще бъде съобщено.

Последно промяна от beOnewithMe на 26 Май 2014, 20:19, променено общо 1 път.
"Винаги съм чувал да казват, Санчо, че да правиш добро на глупаци, е все едно да наливаш в морето вода."
Офтопик:
ŵħǻť ȷș ßřōķēʼn, ĉąńť ßē řęƑƟŗğęƉ ★ ฿£ý०ʼnЙ
- Супер потребител
Re: Предложение за нов сървър.
Никога не е било предлагано да се добавя нов сървър.Мисля,че е време,не съм си и мислил,че някой би могъл да предложи нов сървър..Това не се е случвало от години....

Последно промяна от kr0z на 26 Май 2014, 20:27, променено общо 1 път.
- В.И.П.
- Ник в играта: KiLLeR :]]
- Скайп профил: Ls.
- Обратна връзка:
- Respected
Когато се напълнят сегашните ще мислим за нов ,эатова ги разпространявайте 

"DemoLitioN : Пламене жив ли си или играеш ЛИГА ?"

- Напреднал
- Ник в играта: Venom
- Скайп профил: gerrard_71
- Обратна връзка:
Сърф сърварите са много играни.. Аз също съм ЗА! Защото играя сърф.. Каквото решат другите!

- Аматьор
- Ник в играта: BuHoBeH
- Скайп профил: pierre.bouvier21
- Обратна връзка:
Познавам хора, които играят в slackaserv сървърите, но ходят в другите вериги, за да играят SURF... Поради тази причина, аз съм за!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
- Супер потребител
- Ник в играта: bazookA
- Обратна връзка:
Защо просто не замените празните сървъри с други модове? Защото в BaseBuilder, в AWP Melee и в WC3 Deathmatch- а почни винаги има под 5 играча и няма смисъл само да товарят машините ви. По - добре да пуснете някой стабилен класик сървър, с добри, ретро мапове, защото такива сървъри има само 2/3 в България. Говоря за добри сървъри, с добри модове, добри карти и т.н. Слагате 10 ретро мапа, 21 слота, лек класик мод и готово.Ивчо написа:Когато се напълнят сегашните ще мислим за нов ,эатова ги разпространявайте

- Активен
Warcraft-a е почти винаги празен.На времето имаше сърф + warcraft mod беше уникално.Разбира се нямаше CSDM мод и беше максимално опростен,имаше безкрайни оръжия по специалните места на сърф маповете.bazookA написа:Защо просто не замените празните сървъри с други модове? Защото в BaseBuilder, в AWP Melee и в WC3 Deathmatch- а почни винаги има под 5 играча и няма смисъл само да товарят машините ви. По - добре да пуснете някой стабилен класик сървър, с добри, ретро мапове, защото такива сървъри има само 2/3 в България. Говоря за добри сървъри, с добри модове, добри карти и т.н. Слагате 10 ретро мапа, 21 слота, лек класик мод и готово.Ивчо написа:Когато се напълнят сегашните ще мислим за нов ,эатова ги разпространявайте

- LEVSKI SOFIA
- Ник в играта: fondos
- Скайп профил: vjelyazkovv
- Обратна връзка:
Аз съм за да има сърф сървър, но колко милиона пъти трябва да ви кажат че ако ще се пуска нов сървър ще има анкета 

- Зарибен
- Ник в играта: aNubiS
- Скайп профил: anubis.ss
- Обратна връзка:
- Respected
- Ник в играта: skeleta
- Скайп профил: igrata_1990
- Обратна връзка:
Ако се пуска нов да се пуска ама аз пък съм против да се махне някой сървър защото има хора които още ги играят мислете малко лично пък на мен Surf никога не мие харесвал
- Respected
- Ник в играта: Tony Montana
- Обратна връзка:
Когато се вземе решение за нов сървър се пуска анкета между потребителите. За сега няма такова решение.
- Respected
АВП-то и Уара не трябва да се премахват!Трябва да се рекламират, защото откакто бяха сменени ИП-тата, сървърите се изпразниха.Найстина в момента няма хора и машините бачкат напразно, но пък поне трябва да се вземат мерки, защото бая пари се дават все пак.Не мисля, че интереса към тези модове е спаднал, просто хората няма от къде да научат за тях.bazookA написа:Защо просто не замените празните сървъри с други модове? Защото в BaseBuilder, в AWP Melee и в WC3 Deathmatch- а почни винаги има под 5 играча и няма смисъл само да товарят машините ви. По - добре да пуснете някой стабилен класик сървър, с добри, ретро мапове, защото такива сървъри има само 2/3 в България. Говоря за добри сървъри, с добри модове, добри карти и т.н. Слагате 10 ретро мапа, 21 слота, лек класик мод и готово.Ивчо написа:Когато се напълнят сегашните ще мислим за нов ,эатова ги разпространявайте
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
- Баннат
- Ник в играта: ~BotfacE^ ;
- Скайп профил: botface.ss
ами ? да се направи тема .. буги мена влиза 1път на 2 месеца.. аиде на 1 месец.. как да рекламираме ? поканих 1приятел.. и той
"ee ebati umrelata veriga" хората/играчите в тази верига се карат постоянно .. днеска Makаveli беше баннат щото предоставих снимки и оп веднага ми е дал -1 репутация.. аз ви казвам .. че ще е добре да ви се събере екипа и да направите една група и да залепвате бланки
или някой бандит да отиде в друга верига да се сприятели във веригата и да ги кара да влизат тука.. 
"ee ebati umrelata veriga" хората/играчите в тази верига се карат постоянно .. днеска Makаveli беше баннат щото предоставих снимки и оп веднага ми е дал -1 репутация.. аз ви казвам .. че ще е добре да ви се събере екипа и да направите една група и да залепвате бланки

- Новак
- Ник в играта: ay0
- Скайп профил: whtf.0
Аз съм ЗА,защото постоянно,когато ми се доиграе сърф отивам в другите вериги и ще е хубаво слаксерв да го има 

- Respected
Както казах нов сървър ще се пусне когато активността в сегашните се повиши.Това може да е в скоро време и ще се гласува какъв да бъде той.
"DemoLitioN : Пламене жив ли си или играеш ЛИГА ?"