Относно The Vampire Diaries

Модератор: Развлечения

Аватар
mam
Новак
Новак

Ник в играта: qj

Относно The Vampire Diaries

Мнение от mam »

Относно тоя пич искам да му кажа да си ебе майката и да се скрие някъде с малката си двусантиметрова *цензурирано*. :finger: Майка ти е моя педерас грозен. Дано да почине майка ти, баща ти, чичо ти , леля ти, вуйчо ти и най-важното всичките ти роднини. Дано смъртта да бъде близко до теб. Майка ти да еба гнусна скапана. цензурирано да й праскам моя жребец, който е 20 см в дупенцето. Дано кръвта която изтече от гъза й да ти бъде за урок и да забравиш този гаден порок. :finger: Дано майка ти ми бъде курва.Еби си майката скапаняк и внимавай дали ще банваш занапред мои приятели, ясно ли ти е скапаняк грозен ? Дано да лижеш големият ми приятел и да хапваш лайна дано цензурирано скапан. Един ден на умре майка ти на връх Шипка и да почини облята в сперма. :finger: Дано майка ти да почине от вагинална сеч. Нека моите 20 см да ти бъдат дар. Мри в ада курво! Нека тази лепкава течност да ти бъде урок, нека майка ти да умре в срок, нека да хапнеш моят адски дик. Лайнар, твойто място е в кенефа, дано майка ти като става сутрин да пуска водата и да те потопи в канала. Нека това да ти бъде дар! Нека курво! :finger:

Поздрави, бесният хуй. :rock:
Аватар
mam
Новак
Новак

Ник в играта: qj

Re: Относно The Vampire Diaries

Мнение от mam »

angelow написа:Момче ,върви се затрий някъде ,че си много смешен

Поздрави !
Не знам дали си ти тоя идиот, но ако не си извинявай.

Ако си ти оня помак - Мамицата ти даеба :finger:
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Ianko
Скайп профил: ianeto666
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: Относно The Vampire Diaries

Мнение от Ianko »

Получаваш бан в сърварите и форума и правата ти заминават заедно с тебе ! Темата се :lock:
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Кошче [Теми - 2012г.]”