Огромна дупка се появи от мястото наречено:"Краят на света"
Модератор: Развлечения
- Баннат
- Ник в играта: beyond
- Скайп профил: gucisan
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Огромна дупка се появи от мястото наречено:"Краят на света"
За повече информация: http://offnews.bg/news/OFFTOPIC_18750/% ... 64542.html
"Винаги съм чувал да казват, Санчо, че да правиш добро на глупаци, е все едно да наливаш в морето вода."
Офтопик:
ŵħǻť ȷș ßřōķēʼn, ĉąńť ßē řęƑƟŗğęƉ ★ ฿£ý०ʼnЙ
- Супер потребител
Re: Огромна дупка се появи от мястото наречено:"Краят на све
Иска им се да докажат, че това всъщност не е НЛО, но какво друго може да е ?
SMOKE WEED EVERYDAY!
- Аматьор
- Ник в играта: SmiLe :)
- Скайп профил: picha_81
- Обратна връзка:
Спорет мен NASA крият някой неща от хората доколкото до тази дупка това е само направена от природата и с времето се е образувало 

Офтопик:
- Напреднал
- Ник в играта: sdr
- Скайп профил: speed.nfs
- Обратна връзка:
"Ямал е един от най-богатите на природен газ региони, като гигантската дупка бе открита край газовото находище Бованецки." "Вижда се че пръста е обгоряла , тъмна е , и е разпръсната от вътре на вънка , това се вижда и с просто око , прилича или на изстреляна ракета или можеби експлозия на подземни залежи на газ .. " Щом от там се добива газ, защо изобщо коментирам..
- Баннат
- Ник в играта: Cherry*
- Скайп профил: valentin_ronchev
Много е красиво.Бих искал да я вида на живо.

- LEVSKI SOFIA
- Ник в играта: fondos
- Скайп профил: vjelyazkovv
- Обратна връзка:
И аз така мисля. Иначе е интересноSmiLe :) написа:Спорет мен NASA крият някой неща от хората доколкото до тази дупка това е само направена от природата и с времето се е образувало

- Баннат
- Ник в играта: Ac.
- Скайп профил: umenradi
А аз да скоча на живо
Никой не се е родил с омразата към друг човек, основана на цвета на кожата или неговото минало, или неговата религия.
- Баннат
- Обратна връзка:
Ямал е богат на метанов газ. Нещо като да потъркаш 2 камъка за създаване на искра, и имаш огън. Няма никакви тайни, просто една химична реакция.TradingAkCase написа:"Ямал е един от най-богатите на природен газ региони, като гигантската дупка бе открита край газовото находище Бованецки." "Вижда се че пръста е обгоряла , тъмна е , и е разпръсната от вътре на вънка , това се вижда и с просто око , прилича или на изстреляна ракета или можеби експлозия на подземни залежи на газ .. " Щом от там се добива газ, защо изобщо коментирам..
"Винаги съм чувал да казват, Санчо, че да правиш добро на глупаци, е все едно да наливаш в морето вода."
Офтопик:
- Напреднал
- Ник в играта: sdr
- Скайп профил: speed.nfs
- Обратна връзка:
Съгласен съм с тебе, напълно защото дори и най-малката искра ще доведе до доста-доста голям пожар само и единствено, защото от там се добива газ.beOnewithMe написа:Ямал е богат на метанов газ. Нещо като да потъркаш 2 камъка за създаване на искра, и имаш огън. Няма никакви тайни, просто една химична реакция.TradingAkCase написа:"Ямал е един от най-богатите на природен газ региони, като гигантската дупка бе открита край газовото находище Бованецки." "Вижда се че пръста е обгоряла , тъмна е , и е разпръсната от вътре на вънка , това се вижда и с просто око , прилича или на изстреляна ракета или можеби експлозия на подземни залежи на газ .. " Щом от там се добива газ, защо изобщо коментирам..
- Баннат
- Обратна връзка:
И ако газ-та е в големи количества, както е в Ямал, няма да създаде само огън, а цяла експлозия. Също така е възможно и подземна експлозия, както ми се струва, че се е образувала дупката.
Офтопик:
- Respected
- Ник в играта: r1oday
- Скайп профил: r1odayftw
- Обратна връзка:
Остави ги те вярват и в дядо Коледа сигурно ...beOnewithMe написа:Ямал е богат на метанов газ. Нещо като да потъркаш 2 камъка за създаване на искра, и имаш огън. Няма никакви тайни, просто една химична реакция.TradingAkCase написа:"Ямал е един от най-богатите на природен газ региони, като гигантската дупка бе открита край газовото находище Бованецки." "Вижда се че пръста е обгоряла , тъмна е , и е разпръсната от вътре на вънка , това се вижда и с просто око , прилича или на изстреляна ракета или можеби експлозия на подземни залежи на газ .. " Щом от там се добива газ, защо изобщо коментирам..