Предложение свързано с deathrun сървъра.

Тук ще се местят старите теми
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: 4:20
Обратна връзка:

Предложение свързано с deathrun сървъра.

Мнение от Lucky »

1. Не знам дали това нещо го има в правилата, аз лично не съм го срещала и според мен би било добре да се добави към правилата на дадения сървър. Така наречения "unstuck" ..доста често вече се получава на повечето от картите в сървъра и си мислих дали това се счита за бъг.. не се ли счита, защото никъде не съм срещала даден админ да го казва/да го има написано някъде и тн. Та.. то си е точно като бъг - предотвратява предназначението на капана, което е да убие кънтър-терориста.. Та накратко - unstuck-a да се добави като бъг и да се наказва това.
2. В кой сървър искате да стане промяната? deathrun сървъра
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! Най-често случващото се - разправии.
I'll see you soon then..
Изображение
Аватар
LEVSKI SOFIA
LEVSKI SOFIA

Ник в играта: fondos
Скайп профил: vjelyazkovv
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: Предложение свързано с deathrun сървъра.

Мнение от fondos »

ЗА! Не само стават разправии, но на картата deathrun_wild_easy има капан, в който като влезнат 2-ма играчи, се получава така наречения "unstuck", и капана неможе да ги убие.. т.е това се счита и за бъг :coffee:
Изображение
Изображение
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: ,

Мнение от kr0z »

Това няма как да стане,нито ще се натовари някой админ да следи всеки играч дали го е направил,най-малко пък да го slayne за това.
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от Lucky »

kr0z написа:Това няма как да стане,нито ще се натовари някой админ да следи всеки играч дали го е направил,най-малко пък да го slayne за това.
Хм... мога да кажа същото и за бъга, който се случва толкова често, колко и unstuck-a.. Нормалните играчи помагат, казват кой е.. има определено адски много СМС Админи, които също си вършат работата донякъде. Винаги има някой Админ или Смс Админ, а целта ми е това да се добави вправилата.. така, че защо трябва винаги да има админ, като това е правило, трябва да се спазва и играчите ще си падат сами, както при бъга.
I'll see you soon then..
Изображение
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Мнение от kr0z »

Lucky написа:
kr0z написа:Това няма как да стане,нито ще се натовари някой админ да следи всеки играч дали го е направил,най-малко пък да го slayne за това.
Хм... мога да кажа същото и за бъга, който се случва толкова често, колко и unstuck-a.. Нормалните играчи помагат, казват кой е.. има определено адски много СМС Админи, които също си вършат работата донякъде. Винаги има някой Админ или Смс Админ, а целта ми е това да се добави вправилата.. така, че защо трябва винаги да има админ, като това е правило, трябва да се спазва и играчите ще си падат сами, както при бъга.
Никой няма да се нагърби да след всеки един играч,а и това е невъзможно когато влязат 20 играча.Просто можете да забравите за това правило.От всички смс-админи до сега които са били,само iNcessYou знаеше кво прави,всички останали са гола вода.
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от Lucky »

От части съм съгласна с теб, но от друга страна.. не. Това ще е трудно за админите, но не е ли доста нечестно от страна на терориста? Пуска си капана, става unstuck, кънтър-терориста не умира и следователно терориста е прецакан.. да кажем примерно е последен капан или каквото и да е. На мен, когато ми се случи - падам, виждала съм и други играчи в сървъра да падат при това положение и защо пък да не пусна тема да се добави.. И пак казвам, защото видях, че не дочиташ това, което пиша.. - ако се одобри ще бъде правило => следователно играчите ще го знаят и ще падат, когато се случи (освен тези, които са бунтари и не им пука, те са малко и ще стане възможно да се наказват малцината неспазили правилото).
I'll see you soon then..
Изображение
Аватар
Зарибен
Зарибен

Ник в играта: нямам :P
Обратна връзка:

Мнение от ucha se :) »

Променям си мнението на ЗА!
Последно промяна от ucha se :) на 22 Юли 2014, 20:30, променено общо 1 път.
Stand Up Count Jump 269.2
Count Jump 268
Double Count Jump 270
Long Jump 250.5
Multi Count Jump 268
Роден съм изморен и живея за да си почина.
Аватар
Аматьор
Аматьор

Ник в играта: SmiLe :)
Скайп профил: picha_81
Обратна връзка:

Мнение от SmiLe :) »

ucha se :) написа:Това не е бъг против!
И аз съм на това мнение и аз когато unstuckna и само смс админите ми казват да падна до сега главен неми е казвал :victory: :victory:
Изображение
Офтопик:
Не се подчинявай на властта ако това противоречи на принципите ти.
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от Lucky »

1) Защо не прочетете аргументите ми преди да си изказвате мнението? Много е лесно на сухо.
2) НЕ съм казвала, че главни/сървър или пом. админи са казвали, че се счита за бъг/че трябва да се пада и тем подобни. Затова е темата, за да си изкажете мнението. Казах единствено, че някои играчи от сървъра са приели, че трябва да се пада.. по-скоро честните играчи в сървъра, които си спазват правилата.
I'll see you soon then..
Изображение
Аватар
Зарибен
Зарибен

Ник в играта: Jeff Hardy
Скайп профил: Л.С
Обратна връзка:

Мнение от mamuta »

Съгласявам се с @Lucky, даже и да не се счита за бъг, щом се приеме за правило ще се счита. На мен ми допада предложението. Eдно от малкото свестни предложения, които съм виждал. Така че - ЗА.
Офтопик:
[12:53:33 AM] ‎- Spoxxy™: и я щипнах между големия ми пръст
[12:53:35 AM] ‎- Spoxxy™: и другите
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от Ивчо »

Ънстък плъгина го има ,защото без него ще се заклещвате един в друг.Няма как самия ънстък да е забранен защото в повечето случай става неволно.Обаче ако случаят е такъв :
fondos написа:ЗА! Не само стават разправии, но на картата deathrun_wild_easy има капан, в който като влезнат 2-ма играчи, се получава така наречения "unstuck", и капана неможе да ги убие.. т.е това се счита и за бъг :coffee:
То това вече е умишлено и е бъгване на капана.В правилата на сървърите пише ,че всички бъгове са забранени така ,че аз мисля ,че включва и това.
"DemoLitioN : Пламене жив ли си или играеш ЛИГА ?"

Изображение
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от Lucky »

Аз точно това имах в предвид. Не само на wild_easy, а и на други карти.. това ми беше мисълта на мен, щом се счита за бъг.. Тогава няма какво друго да се обсъжда по темата.. Заключвайте я.
I'll see you soon then..
Изображение
Аватар
Аматьор
Аматьор

Ник в играта: SmiLe :)
Скайп профил: picha_81
Обратна връзка:

Мнение от SmiLe :) »

Според мен де е нужно да се слага като правило защото когато е неволно е гадно да паднеш,а само когато някой нарочно го бъгва да се наказва с ''slay'' според мен това е най правилно :victory: :victory: :victory:
Изображение
Офтопик:
Не се подчинявай на властта ако това противоречи на принципите ти.
Аватар
В.И.П.
В.И.П.

Ник в играта: KiLLeR :]]
Скайп профил: Ls.
Обратна връзка:

Мнение от Sexy K »

:mnms: :blink: аз съм ЗА! малко разнобразие няма да попречи :)
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от Lucky »

Мисля, че ще най-добре да се заключи темата. Не смятам да се обсъжда повече по нея и други мнения не са нужни (да си напрайхте труда да прочете поне последните мнения)
I'll see you soon then..
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Tony Montana
Обратна връзка:

Мнение от Tony Montana »

След мнението на Ивчо въобще не виждам смисъл да се гласува.
Sexy K написа::mnms: :blink: аз съм ЗА! малко разнобразие няма да попречи :)

Разнообразие, а? Нямам думи. На ромите поне им плащат да гласуват без да мислят.

По темата:

5.Забранено е умишленото бъгване на капаните (да направите така че капана да не може да се пусне или да спрете вече действащ капан)!
  • Наказва се с : Slay!

По смисъла на правилото и мнението на Ивчо следва, че админа преценява кое е бъг и следователно дали да накаже съответния играч. Няма смисъл да се изреждат всички бъгове защото са десетки. Когато "unstuck" се манипулира за бъг значи е наказуемо това е. Относно разправиите ако админа е достатъчно кадърен няма да ги позволи. Темата няма да я заключа, за да видя дали сте съгласни с мнението ми (НЕ да се гласува!)
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Мнение от kr0z »

Смятам,че темата е решена.
Заключено Заключено

Обратно към “Стари теми...”