1. Вашият ник: LM ^^
2. Сървър: Jailbreak
3. Ник на админа: HuliganaKuncho
4. Вашето IP: 46.10.141.12
5. Причина, поради която сте наказан: (Копирайте какво Ви изписва в конзолата)
[AMXBans] You have been banned from this Server by Admin HuliganaKuncho.
[AMXBans] There are 15 minutes and 46 seconds left of your ban.
[AMXBans] Banned Nickname : LM ^^
[AMXBans] Reason : ' upotreba na orujie na day '
[AMXBans] You can complain about your ban @ http://www.slackserv.com
[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN '
[AMXBans] Your IP : ' 46.10.141.12 '
[AMXBans]
6. Демо на играта ви: (Демо се записва автоматично в папка cstrike, с името на съответния сървър)
http://dox.bg/files/dw?a=cca2328ae0
7. Screenshots: (Ако са Ви направени снимки, задължително се предоставят в .rar/zip формат!) няма снимки
Не можах да разбера този бан поради каква причина дойде, след като преди това не съм правил други нарушения и в правилата пише, че за такова действие се наказва първо със slay. Моля, банът ми да бъде премахнат, защото не е според правилата на сървъра.
Оплакване от несправедлив бан
- Respected
- Ник в играта: LM ^^
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
- Respected
- Ник в играта: HuliganaKuncho
- Скайп профил: petar.sub12
- Обратна връзка:
Re: Оплакване от несправедлив бан
Забранена е смяната на оръжия по време на специален ден. Играехме ghost day, а ти хвърли НЕ (което се смята за оръжие) по СТ-тата. Баннах те, защото убийството го направи напълно умишлено (все пак saw+he, не се прави без да искаш), с умисъл и уби повече от едно СТ. Мисля, че slay трябва да се слага, при положение че потребителя не е бил наясно с правилото, а за теб съм сигурен че си наясно, че е забранено.
Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.
- Respected
- Ник в играта: LM ^^
- Обратна връзка:
По-никакъв начин не знаех, че предстои да се пусне ghost day. Бях си взел saw и he още в началото на рунда, преди да пуснеш day, защото до края на мапа имаше много малко време и исках да си използвам JB packs. Не отричам, че хвърлих гранатата по Вас, но наистина не целях да бия CT, а просто да я изхабя. В правилата пише "Слай, Кик, В краен случай бан" и смятам, че това не е краен случай, но не съм аз този, който преценява.
- Respected
- Ник в играта: HuliganaKuncho
- Скайп профил: petar.sub12
- Обратна връзка:
Само дето метна граната, доста време след като деня беше пуснат. Освен това чух "woohoo"-тата, след като пуснах деня. Не си целял СТ-тата, но я метна по gun room-a. И вместо да ми пишеш на ЛС, дали знам какво значи правилото и какво гласи, има хора, които знаят и ще чакаме те да си дадат мнението. Но каквото и да става, за мен ти си заслужаваш едночасовата почивка и ако се повтори тази случка, няма да се поколебая да те банна отново. 

Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.
- Respected
- Ник в играта: Tony Montana
- Обратна връзка:
Наказанието е прекалено голямо за нарушението, за напред категорично забранявам подобни банове!