Добър ден!
Тъй като не видях образец за пускане на кандидатура за TS3 сървъра, реших да я напиша по мой начин.
Казвам се Николай на 20 години, прякора в TS3 сървъра ми е 5.RU.
Искам да стана админ, за да ви помогна с развитието и популяризирането на TS3 сървъра. Имам опит в администрирането на TS3 сървър, имал съм собствен, но поради ред причини съм го спрял. Ако имате някакви въпроси, питайте.
[Кандидат админ]TeamSpeak3 - 5.RU
- Новак
- Ник в играта: 5.RU
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
- Сървър Администратор
- Ник в играта: .....
- Обратна връзка:
Re: [Кандидат админ]TeamSpeak3 - 5.RU
Ако питаш мен не знам дали се набират такива TS админи, но най-добре пиши на лс на някой администратор за какво става дума.
Офтопик:
Последно промяна от Swinge[R] на 06 Авг 2014, 19:16, променено общо 1 път.
- Respected
- Ник в играта: Tony Montana
- Обратна връзка:
Цял ден се чудя какво да ти отговоря, за първи път ме хвърля някой толкова на далеч в тъч линията
По принцип права в TS имат само глобални администратори както и главни, затова не знам до къде ще се стигне с кандидатурата ти, но все пак понеже ме изненада ти казвам За! 

- Шефчето
- Ник в играта: USS Enterprise
- Обратна връзка:
аз не знам,защо изобщо искаш права,при положение че ника ти изобщо не конфигурира в логовете на сървъра да е влизал такъв,още повече че не виждам и реално защо са ти права,при положение че през 90% от времето е празен,още повече,тъкмо що си са регистрирал и директно за админ кандидатстваш,като хостера на Тс казвам само едно,абсурд да ти бъдат дадени такива