Имам проблем с лаптопа.
- Аматьор
Имам проблем с лаптопа.
Здравейте!Имам проблем с лаптопа ми.Той е следния:Първо вентилатора се въртеше много бързо,даже бюрото ми взе да се тресе.Играх малко така,после го изключих,и повече не иска да се включи.Цъкам копчето за включване,дисплея не свети,само една лампичка под която има картинка на бутон за включване свети много слабо,а тази за процесора изобщо е свети.
Лаптопа е Dell Inspiron 1564.
Благодаря предваритлено!
Лаптопа е Dell Inspiron 1564.
Благодаря предваритлено!
Ne se pritesniavaite,asam dabest
- Respected
- Ник в играта: Valve
- Скайп профил: bogomilkorbankolev_97
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: Имам проблем с лаптопа.
Може и да е от прегряване.. Занеси го на сервиз да го изчистят, да сменят термопастата и да видят какъв е проблема 

- Активен
- Ник в играта: ~ wiSh ~
- Обратна връзка:
Аз имах подобен инцидент, след като майка ми го беше ползвала на масата върху покривка.Я пробвай да го свържеш с кабел към някой монитор и виж дереджето там.
За мое щастие лаптопът беше в гаранция, но нямаха от този модел и ми пратиха нов, с по-добри характеристики.Току-виж и ти извадиш моят късмет.
За мое щастие лаптопът беше в гаранция, но нямаха от този модел и ми пратиха нов, с по-добри характеристики.Току-виж и ти извадиш моят късмет.
ἭἚἳḼ ӍᴀṗừἮ
#∆ \( ͡° ᴥ ͡°)/
#∆ \( ͡° ᴥ ͡°)/
- Аматьор
Единстветно мога да го включа с HDMI към телевизора,и съм забравил да кажа,че вентилатора изобщо не се върти.
- Напреднал
- Ник в играта: KTBFFH
- Скайп профил: batista2443
- Обратна връзка:
Че то е нормално вентилатора да се върти бързо.Да ти е дало син екран като играеше за последно?Почти на 90% съм сигурен ,че проблема е хардуерен.Лаптопа се отваря доста сложно,затова по-добре ходи на сервиз.I'm your nightmare написа: вентилатора се въртеше много бързо,даже бюрото ми взе да се тресе.

- Шефчето
- Ник в играта: USS Enterprise
- Обратна връзка:
носи го в сервиз,намирисва ми на изгорялоI'm your nightmare написа:Единстветно мога да го включа с HDMI към телевизора,и съм забравил да кажа,че вентилатора изобщо не се върти.

- Баннат
- Ник в играта: billy
- Скайп профил: на ЛС го давам
Остави лаптопа си отворен да се изтощи батерията му , след като батерията падне лампичката ще изгасне напълно! след това затвори лаптопа си сложи го да се зарежда , отвори го и ще се включи! 

- Активен
- Ник в играта: ~ wiSh ~
- Обратна връзка:
Съмнявам се да стане нещо, но ако си мислиш, че е от батерията просто я извади и пробвай на зарядно, ама пак ти казвам, щом вентилатора не работи към сервиз.r1ndly написа:Остави лаптопа си отворен да се изтощи батерията му , след като батерията падне лампичката ще изгасне напълно! след това затвори лаптопа си сложи го да се зарежда , отвори го и ще се включи!
ἭἚἳḼ ӍᴀṗừἮ
#∆ \( ͡° ᴥ ͡°)/
#∆ \( ͡° ᴥ ͡°)/
- Аматьор
Лаптопа е с развалена батерия,утре ще го нося на сервиз.Някой знае ли колко най-много ще ме удрусат?
- Respected
- Ник в играта: ▬
- Обратна връзка:
Зaвиси кaкво се е сговнило. 

Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. 

- Напреднал
- Ник в играта: KTBFFH
- Скайп профил: batista2443
- Обратна връзка:
Ако трябва да се сменя батерията над 50 лева.I'm your nightmare написа:Лаптопа е с развалена батерия,утре ще го нося на сервиз.Някой знае ли колко най-много ще ме удрусат?

- Напреднал
- Ник в играта: Guardian Angel
- Обратна връзка:
По - голяма глупост не бях чел до сега ...r1ndly написа:Остави лаптопа си отворен да се изтощи батерията му , след като батерията падне лампичката ще изгасне напълно! след това затвори лаптопа си сложи го да се зарежда , отвори го и ще се включи!
Цените варират според това какъв точно е проблема , но при лаптопите са средно към 50 в най - добрия вариант. То така става като не се чистят пътищата на въздушните потоци ..
Най - хубаво е ако поне малко разбираш да си отвориш лаптопа и да провериш точно коя част от хардуера прави проблема защото техниците винаги могат да те надцакат като ти кажат че проблема е друг и да вземат повече пари

Успех !

It's your choice how to live !
- Аматьор
Така.С баща ми отворихме лаптопа,и видяхме,че нищо не свети,но лаптопа почва да загрява,и даже радиатора започва да пари.Съмняваме се,че процесора е изпаткал.
- Аматьор
Оправиха ми лаптопа.Казаха,че със сигурност е прегрявал.Удрусаха ме 40 лева.Така и не казаха какъв е бил проблема.
Последно промяна от Swinge[R] на 12 Авг 2014, 15:16, променено общо 2 пъти.
Причина: +1 Предупреждение! Забранено е пускането на два поста един след друг, или така наречения "бъмп" (bump). Използвайте бутона "ПРОМЕНИ"!
Причина: +1 Предупреждение! Забранено е пускането на два поста един след друг, или така наречения "бъмп" (bump). Използвайте бутона "ПРОМЕНИ"!