Съвет за книга.
Правила на форума
За стари и важни теми от раздел ОБРАЗОВАНИЕ.
За стари и важни теми от раздел ОБРАЗОВАНИЕ.
- Respected
Съвет за книга.
Здравейте търся си някаква книга (за предпочитане криминале) може ли да ми препоръчате нещо хубаво?
На Агата Кристи - двойно убийство и възмездието така, че нещо друго. Може и други жанрове само да не е нещо като Диабло, лол, Хари Потър и такива фантастики.
На Агата Кристи - двойно убийство и възмездието така, че нещо друго. Може и други жанрове само да не е нещо като Диабло, лол, Хари Потър и такива фантастики.

- Напреднал
- Ник в играта: KTBFFH
- Скайп профил: batista2443
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
- Respected
Re: Съвет за книга.
Тази свастика ми привлече окото мерсиKOOPS написа:Тази книга е моето предложение мисля ,че ще ти допадне аз я четох скоро. ЛИНК

- Respected
- Ник в играта: LM ^^
- Обратна връзка:
- Супер потребител
- Ник в играта: miroslavv
- Обратна връзка:
Аз ти препоръчвам 'Не пипай тази книга' - Ян ван Хелсинг, но 1во прочети резюмето, защото може да не искаш да се променяш. 

Най-активен във форум: Отхвърлени кандидатури
(130 Мнения / 12.35% от всички ваши мнения)
(130 Мнения / 12.35% от всички ваши мнения)
- Баннат
- Ник в играта: billy
- Скайп профил: на ЛС го давам
Би трябвало да ти допадне , Ангелология на Даниел Трусони (роман) , не съм я прочел цялата , но е интересна!
- Respected
- Ник в играта: 1886
- Скайп профил: gun_shoot1
- Обратна връзка:
Ако търсиш криминале прочети поредицата Вулгарни романи на Христо Калчев ето и малко резуме
Вулгарни романи е поредица романи на писателя Христо Калчев, в която той с помощта на образи — прототипи пресъздава живота на големите босове на организираната престъпност в България. В желанието си максимално реалистично да представи техните истории, писателят не спестява вулгарни изрази. Той сам нарича така поредицата си, тъй като по неговите думи „журналистите сами биха дали това определение след време“. Интересен факт, който не убягва на българската общественост е, че голяма част от предположенията му за следващите жертви на организираната престъпност в крайна сметка се сбъдват.
Вулгарни романи е поредица романи на писателя Христо Калчев, в която той с помощта на образи — прототипи пресъздава живота на големите босове на организираната престъпност в България. В желанието си максимално реалистично да представи техните истории, писателят не спестява вулгарни изрази. Той сам нарича така поредицата си, тъй като по неговите думи „журналистите сами биха дали това определение след време“. Интересен факт, който не убягва на българската общественост е, че голяма част от предположенията му за следващите жертви на организираната престъпност в крайна сметка се сбъдват.
- ♥ 4ever inlove with one boy ♥
"Сестра" от Розамънд Лъптън
Наскоро я прочетох и мога само да цитирам Киркус Ревю, който е казал за тази книга: „Приказка за две сестри, зловеща като филм на Хичкок. Майсторски написан психологически трилър.“ Изключително интересна.
Няма да съжаляваш, ако я прочетеш.
Наскоро я прочетох и мога само да цитирам Киркус Ревю, който е казал за тази книга: „Приказка за две сестри, зловеща като филм на Хичкок. Майсторски написан психологически трилър.“ Изключително интересна.

- At this point I'm just going with the flow.
Whatever happens, happens.
- Respected
- Ник в играта: HuKOJLOBA
- Скайп профил: lnxway
- Обратна връзка:
- Зарибен
- Ник в играта: aNubiS
- Скайп профил: anubis.ss
- Обратна връзка: