[Кандидат админ] Awp Melee - 1886
- Respected
- Ник в играта: 1886
- Скайп профил: gun_shoot1
- Обратна връзка:
[Кандидат админ] Awp Melee - 1886
1. Задължително трябва да имате навършени 14 години! (Напишете годините си!) - 18
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Имам ги.
3. Напишете Вашето име! - Георги
4. Напишете Вашия ник! - 1886
5. За кой сървър кандидатствате? - SlackServ.com # AWP Meleе
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - Първо от окло 3 седмици ( близо месец) играя в този сървар и страшно много ми хареса , искам да съм админ за да може да не допускам игра с хак , всякакви обиди , всякакви видове измами било то " изпрате смс и ще станете админ " и други , играчи с нецензурни никове , реклами и всичко останало , което е против правилата на сървара. Тъй като работата ми е свързана с компютри мога да отделям нужното време за сървара , също така винаги , когато няма хора ще пускам по "атрактивни" карти за да може да има повече хора , защото ако сървара е празен и картата е голяма няма да се съберат много хора. Остана само да спомена за един мой лек недостатък , когато наблюдавам даден играч взимам прекалено бързо решение не го гледам достатъчно и го обявявам за хак , но ви гарантирам , че ще поработя МНОГО над това в пробния период ( ако бъда приет).
7. Skype за връзка: - gun_shoot1
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Имам ги.
3. Напишете Вашето име! - Георги
4. Напишете Вашия ник! - 1886
5. За кой сървър кандидатствате? - SlackServ.com # AWP Meleе
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - Първо от окло 3 седмици ( близо месец) играя в този сървар и страшно много ми хареса , искам да съм админ за да може да не допускам игра с хак , всякакви обиди , всякакви видове измами било то " изпрате смс и ще станете админ " и други , играчи с нецензурни никове , реклами и всичко останало , което е против правилата на сървара. Тъй като работата ми е свързана с компютри мога да отделям нужното време за сървара , също така винаги , когато няма хора ще пускам по "атрактивни" карти за да може да има повече хора , защото ако сървара е празен и картата е голяма няма да се съберат много хора. Остана само да спомена за един мой лек недостатък , когато наблюдавам даден играч взимам прекалено бързо решение не го гледам достатъчно и го обявявам за хак , но ви гарантирам , че ще поработя МНОГО над това в пробния период ( ако бъда приет).
7. Skype за връзка: - gun_shoot1
- Сървър Администратор
- Ник в играта: .....
- Обратна връзка:
Re: [Кандидат админ] Awp Melee - 1886
Против от мене, преценката ти за хакери много куца и мисля, че няма да се справиш.
Променям си вота на положителен въпреки, че не съм си променил мнението, но ок да съгласих се с колегите, че трябва да ти се даде шанс, като това дали ще се справиш, ще се види наистина в тестовия период. И един съвет от мене, ти си знаеш дали ще го приемеш или не, но когато играеш цс използвай поне малко sound и radar и ще видиш как ще ти е много по-лесно. Успех!
Променям си вота на положителен въпреки, че не съм си променил мнението, но ок да съгласих се с колегите, че трябва да ти се даде шанс, като това дали ще се справиш, ще се види наистина в тестовия период. И един съвет от мене, ти си знаеш дали ще го приемеш или не, но когато играеш цс използвай поне малко sound и radar и ще видиш как ще ти е много по-лесно. Успех!
Офтопик:
- Respected
- Ник в играта: b0TL!k3_1926
- Скайп профил: emo_003
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
От мене пък имаш За никога не съм те виждал да псуваш или да играеш с хак.Преценката може да ти куца,но нали за това е пробния период Късмет от мен,не ме разочаровай !
- Активен
- Ник в играта: Lili Ivanova
- Скайп профил: :)
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
И аз ще ти дам ЗА когато и да вляза си вътре и спазваш правилата държиш се добре с играчите и нямам забележки но наистина малко преценката за хакери куца но за това е тестовия период
!!! Успех и не ме излагай !!!

Понякога и ние сме като звездите. Падаме, за да сбъднем нечие друго желание !
- Respected
- Ник в играта: Tony Montana
- Обратна връзка:
Аз съм За! Вика ме в скайп често и не съм виждал да прави нарушения. Тестовия период ще покаже другото.
- Respected
- Ник в играта: Iznogoud
- Скайп профил: feedme369
- Обратна връзка:
Swinge[R] теб повече oт половината екип те е банвал пък за неговата преценка викаш, че куца 
Тестовия период е за това, не успее ли - не минава.
И от мен имаш ЗА, нека да видим какво ще стане. Успех!

Тестовия период е за това, не успее ли - не минава.

И от мен имаш ЗА, нека да видим какво ще стане. Успех!
Офтопик:
Последно промяна от Tony Montana на 15 Сеп 2014, 19:23, променено общо 2 пъти.
Причина: .
Причина: .
- Respected
- Ник в играта: Tony Montana
- Обратна връзка: