Оплакване от Админ ~ wiSh ~

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: pulsar
Скайп профил: ivanch-.-
Вашият пол е: Мъж

Оплакване от Админ ~ wiSh ~

Мнение от pulsar »

1. ~ wiSh ~
2. ИП-то не можах да го видя, защото излязох.
3. Постоянно ми прави снимки с цел лаг и да не мога да играя. А тези снимки се правят, когато някой те съмнява за игра с хак.
4. Имам само снимка за доказателство: http://prntscr.com/4kkiyp
5. Jailbreak

П.С. Също така общия брой на снимките направени от него беше 234 в папката cstrike, но ги изтрих и качих само една, защото почна да засича.
Ако няма къде да отидеш, ела на себе си.
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: ~ wiSh ~
Обратна връзка:

Re: Оплакване от Админ ~ wiSh ~

Мнение от wiSh »

Всички знаем, че оплакването е пуснато, заради това, че те баннах.
Всички много добре знаем, че приказвахме когато направих снимки и беше на шега.
Не спазваш правилата, отделно съм си затварял очите няколко пъти защото си ми познат (или поне считам, че беше).
Аз ще си понеса наказанието, но ти казвам, че повече няма да си затварям очите, било то и за най-малкото след като ще се топим така.
Да допълня, че това "постоянно" продължи едва 15 секунди и не беше с цел лаг, а шега, която много добре разбра, след като приказвахме по скайп.

Да допълня, че не си си изтърпял положения бан от мен за 20 минути - http://prntscr.com/4lc2u6
Последно промяна от wiSh на 10 Сеп 2014, 02:20, променено общо 1 път.
ἭἚἳḼ ӍᴀṗừἮ
#∆ \( ͡° ᴥ ͡°)/
Аватар
Баннат
Баннат

Мнение от pulsar »

wiSh написа:Всички знаем, че оплакването е пуснато, заради това, че те баннах.
Всички много добре знаем, че приказвахме когато направих снимки и беше на шега.
Не спазваш правилата, отделно съм си затварял очите няколко пъти защото си ми познат (или поне считам, че беше).
Аз ще си понеса наказанието, но ти казвам, че повече няма да си затварям очите, било то и за най-малкото след като ще се топим така.
Да допълня, че това "постоянно" продължи едва 15 секунди и не беше с цел лаг, а шега, която много добре разбра, след като приказвахме по скайп.

Да допълня, че не си си изтърпял положеният бан от мен за 20 минути - http://prntscr.com/4lc2u6
Да допълня, че не съм рутер и няма как да не съм го изтърпял. И да допълня, че не съм искал да те топя, но не може да правиш каквото си искаш. Какво като се познаваме? Това дава ли ти причина да ме гагваш пермаментно както преди? Тогава също не съм се оплаквал, защото знаех, че е на базик.
Също така това със снимките не продължи 15 секунди, защото се почна от предната карта, а не от jb_oasis. От предната ми направи 50-60 снимки, а от следващата още и ги направихме 234. Казах ти още докато си говорехме, че ужасно почна да ми забива и те помолих да спреш, а ти ми се смееш и продължаваш.

И не съм се оплаквал заради бана, а заради заплахата. Няма нужда да ме питаш и заплашваш "А бан искаш ли да ти сложа". Щом е нарушение на правилата - банваш директно, без заплахи.
Аватар
Активен
Активен

Обратна връзка:

Мнение от wiSh »

Айде като толкова разбираш ми обясни защо си в игра в нашия сървър?Няма значение дали си с рутер или не.
Когато те попитах дали да те банна, беше с цел да се извиниш за да не стигаме до тази драма, а и ми отла с едно "да".
Също ми обясни, защо магически пусна оплакването броени секунди след като те баннах, а не дни по-рано когато се случи?

За снимките се признавам за виновен.
ἭἚἳḼ ӍᴀṗừἮ
#∆ \( ͡° ᴥ ͡°)/
Аватар
Баннат
Баннат

Мнение от pulsar »

Не мога да разбера този въпрос "Айде като толкова разбираш ми обясни защо си в игра в нашия сървър?". Важното е, че съм си изтърпял наказанието. Не съм ти отвърнал "Да". Написах ти "Давай, ако искаш".

Защото мислех, че малко ще се промениш към мен и няма да ме заплашваш в сървъра. Било то на шега или не.
Аватар
Активен
Активен

Обратна връзка:

Мнение от wiSh »

pulsar написа:Защото мислех, че малко ще се промениш към мен и няма да ме заплашваш в сървъра. Било то на шега или не.
Към теб лично се държах изключително добре, спестявал съм ти неколцина гаг-ове, а сега се промених и се държа с теб както с останалите след последното ти изказване.
Всички много добре знаят, че никога не заплашвам в сървъра.Ако казвам нещо към някого, то е на шега и го казвам а хора, КОИТО ЗНАЯТ, ЧЕ Е ШЕГА, а е заплаха.
В прав текст ми каза "davai", вместо да се извиниш и да продължим нормално играта.

Демото 14 минута и 33 секунда.

Няма какво повече да спорим.
ἭἚἳḼ ӍᴀṗừἮ
#∆ \( ͡° ᴥ ͡°)/
Аватар
Баннат
Баннат

Мнение от pulsar »

Правя последно мнение по темата, за да не получа предупреждения.

Искам да ми обясниш защо се опитваш да ме прецакаш?
Ясно се вижда, че между първото ми мнение в темата и твоето първо мнение има разлика от 19 минути, и казваш, че не съм си изтърпял бана.

http://prntscr.com/4lcewn
http://prntscr.com/4lceff
Аватар
Активен
Активен

Обратна връзка:

Мнение от wiSh »

Предупреждение няма да получиш, а може да видиш, че съм отхвърлил (зачертал) написаното от мен. http://prntscr.com/4lcfse
ἭἚἳḼ ӍᴀṗừἮ
#∆ \( ͡° ᴥ ͡°)/
Аватар
Сървър Администратор
Сървър Администратор

Ник в играта: .....
Обратна връзка:

Мнение от Swinge[R] »

Админа е предупреден и е разбрал грешката си, която няма да се повтори, а също така и ти се чувствай предупреден и внимавай, понеже вече имаш 1път свалени смс права, а и аз лично съм те засичал да се заяждаш с играчите в сървърите.
Заключено Заключено

Обратно към “Приключени теми”