Оплакване.

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: .
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Оплакване.

Мнение от Gats. »

1. Nick на Админа: Iv0
2. IP на Админа: Не мисля, че трябва.
3. Причина, поради която искате да бъде наказан: Значи ивчето пак си прави квото си ИСКА. Бях СТ а той ме метна щото "съм давал команди от които щели да излязът играчите и, че съм бил няколко мап-а подред СТ.." :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic: Абе момче аз стана 1 мап да съм бил СТ най много 2. А СПОРЕД правилата можеш да си СТ 3пъти подред. Той все неговото си знае.... Бил ме гледал с друг ник.. Чети ПРАВИЛАТА мойто момче. Никъде не пише кви команди да дава 1 играч и какви да не дава.
4. Доказателство: http://dox.bg/files/dw?a=556e4b8fc7
5. Сървър: SS JB

П.С. Действието е накрая на демото (демото е 20 мин)
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта:
Обратна връзка:

Re: Оплакване.

Мнение от iv00 »

Ей аман значи тоя Иво пълен непослушко :( Да ама не, защото играх 4 мапа с различен ник и ви наблюдавах какви ги дробите и накрая просто трябваше да се намеся. Пък и ти вече май се чудиш за какво да се оплачеш, първи за слай сега за местене от КТ към Т после ще ревнеш, че съм влязъл в сървъра сигурно. И ако си дал истинското демо ще се види много хубаво в началото как ревтуниш за КТ.
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Обратна връзка:

Мнение от Gats. »

Да АМА като бях на стълбата почна да записва демото не от началото. Ти кво искаш почне мапа 1ва секунда да записва демо ли ? хахаха
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: ~ wiSh ~
Обратна връзка:

Мнение от wiSh »

Gats. написа:Да АМА като бях на стълбата почна да записва демото не от началото. Ти кво искаш почне мапа 1ва секунда да записва демо ли ? хахаха
По принцип като влезнеш в сървъра и автоматично започва да записва демо от първата секунда.
Последно промяна от dqvola18 на 27 Сеп 2014, 19:25, променено общо 1 път.
Причина: тука си в голяма грешка записва демо след няколко секунди
ἭἚἳḼ ӍᴀṗừἮ
#∆ \( ͡° ᴥ ͡°)/
Аватар
Напреднал
Напреднал

Обратна връзка:

Мнение от Gats. »

Да АМА както казах по-горе на мен не ми е от 1-вата сек. Някаде от 6-7 ми почва да записва..
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта:
Обратна връзка:

Мнение от iv00 »

Абе вземаш да ми лазиш по нервите. Не ми обяснявай на мене да чета правилата като 3мапа да си КТ НЯМАШ право!
17. Забранено е 3 map-а подред да заемате позицията СТ! [Отнася се към надзирателите]
И с горния ти пост всъщност какво казваш? Един вид ама то демото се записа малко след началото на мапа и никой няма да ме види как се моля за КТ "хахаха" ?! Също така на 2 пъти пускате ден и не ни отваряте умишлено първия път за да не бунтим, а втория за да може по-лесно да ни изтребите. Айде стегни се малко стига рева като ощипана ученичка.
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Tony Montana
Обратна връзка:

Мнение от Tony Montana »

За твое сведение има команди, които са забранени затова предлагам да отидеш ти да прочетеш правилата. Другото което е админа решава кой ще бъде СТ и кой не, а да се оплакваш, че те е преместил Т е просто невероятно глупаво.
Заключено Заключено

Обратно към “Приключени теми”