[Кандидат админ] Jailbreak - Sasho
- Respected
- Ник в играта: Sasho
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
[Кандидат админ] Jailbreak - Sasho
1. Задължително трябва да имате навършени 14 години! (Напишете годините си!) - 15
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Много ппвече са към 380
3. Напишете Вашето име! - Александър
4. Напишете Вашия ник! - Sasho
5. За кой сървър кандидатствате? - Jailbreak
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте бил полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - Повечето админи знаят как се спрaвях като смс админ, но понякога смс правата не стигат за да се наказват нарушителите
7. Skype за връзка: alex_chelsea1
Не съм влизал от около 2 седмици, защото имах проблем с монитора и още не съм го оправил, но щом го оправя редовността ми ще скочи
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Много ппвече са към 380
3. Напишете Вашето име! - Александър
4. Напишете Вашия ник! - Sasho
5. За кой сървър кандидатствате? - Jailbreak
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте бил полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - Повечето админи знаят как се спрaвях като смс админ, но понякога смс правата не стигат за да се наказват нарушителите
7. Skype за връзка: alex_chelsea1
Не съм влизал от около 2 седмици, защото имах проблем с монитора и още не съм го оправил, но щом го оправя редовността ми ще скочи
Последно промяна от Sasho. на 04 Окт 2014, 12:06, променено общо 1 път.

- Respected
- Ник в играта: DamnY0U
- Скайп профил: damny0u
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Re: [Кандидат админ] Jailbreak - Sasho
Аз съм твърдо ЗА! Гарантирам,че ще се справи с този пост и няма да ви разочарова!Познавам го близо от година и не ми е направил лошо впечатление и много пъти ми е докладвал за нарушения !
Според мен това на бана не е Сашо !

Ип-та не са еднакви...
Според мен това на бана не е Сашо !

Ип-та не са еднакви...
Последно промяна от DamnY0U на 04 Окт 2014, 14:28, променено общо 1 път.
"И най-милото ще отмилее, и най-близкото става далечно."
-Пеньо Пенев,"Пътека"

- Respected
- Ник в играта: ▬
- Обратна връзка:
ЗА ЗА ЗА ЗА ЗА ЗА ЗА, май пропуснах да кажа ЗА. Никога не съм го хващал в нарушение, със смс правата се оправя отлично, разбира играта и знае как да реагира. ЗА
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. 

- Супер потребител
За съжаление и аз си променям мнението на против, след като видях това.Swimmaka написа:И от мен имаш ЗА! Ако тръгна да броя докладите които си правил сигурно са 200+
. Като беше СМС админ ми хареса как си вършиш работата и не съм те срещал в нарушение
![]()
ПРОТИВ от мен - имаш бан http://www.slackserv.com/banlist.php?view=273 + това се заяждаше в последно време с мен ..
Последно промяна от ivo5456 на 04 Окт 2014, 13:31, променено общо 1 път.
SMOKE WEED EVERYDAY!
- Баннат
- Ник в играта: Swimmaka
- Скайп профил: donthatethaplaya.
- Обратна връзка:
И от мен имаш ЗА
! Ако тръгна да броя докладите които си правил сигурно са 200+
. Като беше СМС админ ми хареса как си вършиш работата и не съм те срещал в нарушение
ПРОТИВ от мен - имаш бан http://www.slackserv.com/banlist.php?view=273 + това се заяждаше в последно време с мен ..

Последно промяна от Swimmaka на 04 Окт 2014, 13:20, променено общо 1 път.
- Respected
- Ник в играта: Inflex
- Скайп профил: martineli412
- Обратна връзка:
И от мен ЗА редовен е спазва правилата и като смс се справяше отлично.
- Respected
- Ник в играта: Sasho
- Обратна връзка:
Извинявам се, че пиша, но този бан не е мой, бях в сървъра когато банаха въпросния играч, inflex може да потвърди, аз никога не съм играл с хак, няма и да играя и не си правете изводи без да гледате ипто

- Respected
- Ник в играта: mandariinka
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
- Respected
- Ник в играта: skeleta
- Скайп профил: igrata_1990
- Обратна връзка:
- Respected
- Ник в играта: Tony Montana
- Обратна връзка:
IP от ban-а и IP на кандидата се различават следователно няма да се вземе под внимание.
Колкото до кандидата - Давам си своя положителен глас за теб, но само ще те предупредя защото ми е писнало от лиготии, несериозници и тем подобни да останеш сериозен както си сега и да не се разтичаш след като те одобрят! Не искам никаква промяна към по-лошо, продължавай в същия дух или към по-добро.
Колкото до кандидата - Давам си своя положителен глас за теб, но само ще те предупредя защото ми е писнало от лиготии, несериозници и тем подобни да останеш сериозен както си сега и да не се разтичаш след като те одобрят! Не искам никаква промяна към по-лошо, продължавай в същия дух или към по-добро.
- В Е Т Е Р А Н
- Ник в играта: u3HEHAga
- Обратна връзка: