Оплакване от несправедлив бан - bambam*GLADEN

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: bambam
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Оплакване от несправедлив бан - bambam*GLADEN

Мнение от bambam »

1. Вашият ник:bambam*GLADEN
2. Сървър:
3. Ник на админа:Tony Montana
4. Вашето IP:94.190.193.148
5. Причина, поради която сте наказан: banned from this Server by Admin Tony Montana.
[AMXBans] You are permanently banned.
[AMXBans] Banned Nickname : bambam
[AMXBans] Reason : ' Cheater '
[AMXBans] You can complain about your ban @ http://www.slackserv.com
[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN '
[AMXBans] Your IP : ' 94.190.193.148 http://prntscr.com/4y1ixt Това нещо моето ли е и какво е или просто си намерихте от някъде нещо качихте ей така и сега ще го баннем защото не ми харесва ? Пък тони ли си монтана ли си ела да ме видиш в цял размер колко съм лапе .Искам да ми се покаже кое какво е да ми се докаже че е мое ,защото играя отдоста отдавна тука не съм сменял цс пък изведнаж хак излязах до сега хак ли сам бил къде бяхте тогава админчета като съм бил хак ? сигурно защото скачам макс 230 ? това ми е хака или че имам по малко фпс от някой хахах .Като ми обясните това както е , и ми докажете ,че е мое няма проблеми ще си поема наказанието и ще си инсталирам друг цс ,ама при положение ,че играя от доста време с един и същ цс и играя по един и същ начин ме кара да се съмнявам в това което ми показвате !!!

6. Демо на играта ви:http://dox.bg/files/dw?a=e327276dc4
7. Screenshots:
Последно промяна от Swinge[R] на 26 Окт 2014, 02:37, променено общо 1 път.
Причина: Редактирано заглавие!
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: NoobernatoR
Обратна връзка:

Re: Оплакване

Мнение от NoobernatoR »

Това нещо моето ли е и какво е
Това е анализ от демо, което беше качил при едно от твоите оплаквания http://www.slackserv.com/forum/viewtopi ... 05#p187705
Подобни анализи се извършват при проверка на демото за стрейф хак с програма наречена fps death. Светне ли в червено jcheck-а значи има наличие на стрейф хак.

Ето ти го отново http://prntscr.com/4ymj4t

Твое е защото анализа, който се извършва е clientsided. Ти го преведа... Ако докладваш даден играч за хак с твоето демо, няма начин той да бъде засечен с този род програми, защото демото не е неговото (лично).

:hump:
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от bambam »

Благодаря намери се човек който да обясни за какво става на въпрос ,а не да ми се правят на кътилчета в форума като ми вика Твоето Демо
Твоя Червен картон.
Твоето Спасение . Да пращам смс ме изнудва квиатурния БИГ БОСС. NoobernatoR пусни ми скайпа си да влезеш с теам-а да видиш къде е туй нещо или ще се наложи да трия целия цс и пак ти благодаря ,че обясни. ЯВНО ИМАЛО ХОРА КОЙТО СТАВАТ ЗА ТАЗИ РАБОТА !!! :victory:
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: HuKOJLOBA
Скайп профил: lnxway
Обратна връзка:

Мнение от HuKOJLOBA »

Чакай малко. Ти играеш с хак, пускаш оплакване и ти доказват, че си с хак, но ти не разбираш доказателството съответно пускаш ново оплакване за да ти обясни някой защо това показва, че си с хак, въпреки че знаеш, че си с хак, обаче търсиш някой, който да ти обясни как са те хванали и да кажеш евала, мерси ЧЕ МИ КАЗА КАК СЪМ ИГРАЛ С ХАК И СА МЕ БАННАЛИ с цел да оплюеш човека, който си върши работата тук най-читаво?
Офтопик:
Swimmaka има повече логика в главата му от теб. А тя повярвай ми е много малко.
Изображение
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от bambam »

Я по- спокойно ,знаел съм че, съм играел с хак ??? Като незнаеш как играя тишина 220 ги скачам от 5тия път поне ..и някъде и немога и да ги скоча. Всеки знае че в хнс грам немога да играя ВИЖ МИ РЕКОРДИТЕ В ХНС и тогава ми говори ,че съм играел с хак умишлено .Така изтеглих цс-а преди незнам си колко време и нищо не съм теглил единствения вариант е да е бил така !Затова вижте и другите демота дето съм ги качвал да видим резултата !. Недей да ми се обаждаш неподготвена !Вижте ми и демото дето го качих с GateR я я я вижте там дали не съм http://www.slackserv.com/forum/viewtopi ... 66#p187266 ВИЖТЕ МИ И REC-a и пак ми говори !!!
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: BABA_NIBUNA
Скайп профил: cochef,murlyo
Обратна връзка:

Мнение от Svetlyo »

Не те ли е срам да се отнасяш така с Сървър Админ? :thumbsdown:
Последно промяна от Swinge[R] на 23 Окт 2014, 15:19, променено общо 1 път.
Причина: На тебе някой искал ли ти е мнението не ми е ясно?
Изображение
Изображение
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от bambam »

Моля просто неща ,който не са свързани с темата да не ги пишат тука и да правят излишен спам като не ти харесва оплаквай се някъде другаде !!!
Аватар
Сървър Администратор
Сървър Администратор

Ник в играта: .....
Обратна връзка:

Мнение от Swinge[R] »

Пробва ли с друг cs, ако не си пробвай и си прати демото на лс, на някой админ от хнс сървъра да го прегледа с програмата.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Tony Montana
Обратна връзка:

Re: Оплакване от несправедлив бан - bambam*GLADEN

Мнение от Tony Montana »

Първо, аз не съм длъжен да ти обяснявам защо си играл хак защото въобще не е мой проблем - има доказателства има и резултат друго не ме интересува, тук не е съдебна система да ми обжалваш до трета инстанция.

Второ, не изнудвам никой да праща СМС-и, а ти казвам как може да си махнеш бана, ти ако искаш чакай до другата година да реснат бан листа.

Трето, никой няма да ти провери десетките демота, рекорди, компютъра, къде живееш или колко си висок защото няма да ти казвам през къде ми е след като има едно доказателство, което показва, че си виновен.

Четвърто, помощните средства не вървят със самата игра колкото и да ти се иска да се измъкнеш с най-малоумното оправдание няма да стане.

Пето, още един път държиш ли се така с член на екипа или наречеш мен катил ще ти дам възможността да се оплакваш на другите вериги, че си баннат от катила Тони ли е Монтана ли е Враца ли е.
Заключено Заключено

Обратно към “Приключени теми”