Как ?
Правила на форума
За стари и важни теми от раздел ТЕХНОЛОГИИ.
За стари и важни теми от раздел ТЕХНОЛОГИИ.
- Respected
- Ник в играта: 1886
- Скайп профил: gun_shoot1
- Обратна връзка:
Re: Как ?
То е елементарно вкарваш го в таблета там където му е порта за usb-то и след това правиш същото и с PC-то вкарваш другата част в порта на PC-то и там ще ти изпише прехвърляне на файлове ( не мога се сетя точно сега) и си ги прехвърляш. Ако искаш да получиш по конкретна информация няма да е лошо да кажеш какъв ти е таблета , рестартирал ли си го за да се оправи и тн.т.Gats. написа:Начи Начи таблета нещо се ебава с мене и неще да хваща wi-fi тоест е малко боклук (ем не малко де МНОГО:D:D:). Имам USB кабел но незнам как става магиятя.
- Respected
- Ник в играта: ▬
- Обратна връзка:
Ръгаш ЮСБто, чакаш да се познаят и ти излиза прозореца от който си избираш как да го отвориш. Отваряш там с папката и копи пейст където искаш. Спираш обмена на данни. /Щом е боклук чакаш да зареди файловете малко/ После влизаш там където си поставил .апк-то отваряш го и ... няма смисъл да обяснявам тука.
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. 

- Напреднал
- Ник в играта: .
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Абе неме разбирате. Искам от компа да изтегля играта от гугал плей магазин ама в гугал магазина ми иска акаунт пробвах се регистрирам но нещо все нестава и ако я истегля на компа как да я кача на таблета къде в кой папки. Ако може тези работи ми обяснете 

- Respected
- Ник в играта: .
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
- Respected
- Обратна връзка:
Ами ние да не сме врачки тва нещо защо не го спомена още горе в тематаGats. написа:Абе неме разбирате. Искам от компа да изтегля играта от гугал плей магазин ама в гугал магазина ми иска акаунт пробвах се регистрирам но нещо все нестава и ако я истегля на компа как да я кача на таблета къде в кой папки. Ако може тези работи ми обяснете

- Напреднал
- Ник в играта: BABA_NIBUNA
- Скайп профил: cochef,murlyo
- Обратна връзка:
- Respected
- Ник в играта: ▬
- Обратна връзка:
Ние се мъчим да ти помогнем ти се дървиш тука, минуси раздаваш. Я що не си ... Последно от мен да мине - не ти трябва гугъл плей магазин. Пишеш в гугел името на играта + .apk download
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. 

- Аматьор
- Ник в играта: Kircho
- Скайп профил: kiril.rumenov3
- Обратна връзка:
Ама чакай малко ти не можеш да теглиш мобилни игри на комп ?? ако искаш да теглиш от гугал плей магазин и да прехвърлиш към телефона си с usb кабел то Google Play ще ти иска номера за да ти испрати играта чрез смс нестава така да я теглиш на компа става само чрез самия ти таблет няма такъв таблет на който да имаш Google Play пък да ти е бъгав просто влизаш в гугал плей даваш си двете имена,потребителско име, парола и резервен имейл и си готов и направо от там си теглиш няма друг начин.
- Respected
- Обратна връзка:
Kircho написа:Ама чакай малко ти не можеш да теглиш мобилни игри на комп ?? ако искаш да теглиш от гугал плей магазин и да прехвърлиш към телефона си с usb кабел то Google Play ще ти иска номера за да ти испрати играта чрез смс нестава така да я теглиш на компа става само чрез самия ти таблет няма такъв таблет на който да имаш Google Play пък да ти е бъгав просто влизаш в гугал плей даваш си двете имена,потребителско име, парола и резервен имейл и си готов и направо от там си теглиш няма друг начин.
Таблета му не може да се върже към Wi-Fi - честно казано абсолютно всички алтернативи му бяха казани въпреки , че той не подходи кой знае колко сериозно към тях както и да е тва не е мой проблем , аз не виждам какво повече може да се обсъжда тук.
- Напреднал
- Ник в играта: BABA_NIBUNA
- Скайп профил: cochef,murlyo
- Обратна връзка:
https://play.google.com/store от там си правиш регистрация ( това става от компютъра) и влизаш с нея от таблета.
А ако не отиваш в нета и теглиш Mobogenie ( това става от таблета ), и е бъгната версия от която някой платени игри ги има.
+ Първо казваш че не ти бачка уайфайто, а после че неможеш да се регнеш в гугъл плея , и най-накрая ние не сме те разбрали ...
+ Ако и от там не ти бачка ми пиши на ЛС да ти дам Регистрация.
А ако не отиваш в нета и теглиш Mobogenie ( това става от таблета ), и е бъгната версия от която някой платени игри ги има.
+ Първо казваш че не ти бачка уайфайто, а после че неможеш да се регнеш в гугъл плея , и най-накрая ние не сме те разбрали ...
+ Ако и от там не ти бачка ми пиши на ЛС да ти дам Регистрация.

- Прекалено добър за тук
- Ник в играта: Igra4BezGashti! cocoNUTZ
- Скайп профил: Лс.
- Обратна връзка:
Брей кви разбирачи само...
Какво ви интересува къв му е таблета?
Гатс, влез в Google Play през компютъра и си харесай някви игри, после напиши името на някоя от игрите които си харесал пр. SubwaySurfer и пишеш ".apk" в края на името и търсиш в търсачкатасамо(subwaysurfer.apk). Ще ти излязат сайтове от които можеш да я изтеглиш и си я свали на компа, постави я на десктопа и отвори папката на таблета(където го включи с usb кабела) и постави .apk файла в папката ти Downloads. После си извади usb кабела и си я инсталирай на таблета като намериш .apk файла в папката Мойте файлове/downloads
Какво ви интересува къв му е таблета?
Гатс, влез в Google Play през компютъра и си харесай някви игри, после напиши името на някоя от игрите които си харесал пр. SubwaySurfer и пишеш ".apk" в края на името и търсиш в търсачкатасамо(subwaysurfer.apk). Ще ти излязат сайтове от които можеш да я изтеглиш и си я свали на компа, постави я на десктопа и отвори папката на таблета(където го включи с usb кабела) и постави .apk файла в папката ти Downloads. После си извади usb кабела и си я инсталирай на таблета като намериш .apk файла в папката Мойте файлове/downloads

Офтопик: