Как ?

Тук ще се преместват стари и приключени теми от раздел "ТЕХНОЛОГИИ"
Правила на форума
За стари и важни теми от раздел ТЕХНОЛОГИИ.
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: .
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Как ?

Мнение от Gats. »

Здравейте. Може ли да попитaм как да си прехвърля някаквa игра от компа на таблета ми, например Subway Surf ?

П.С. Незная къде да пусна темата заради това я пуснах тук.
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: BABA_NIBUNA
Скайп профил: cochef,murlyo
Обратна връзка:

Re: Как ?

Мнение от Svetlyo »

Какъв ти е телефона, да можеш чрез USB cabel, bleuthot, а нямаш ли гугъл плей на телефона?
Изображение
Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Обратна връзка:

Мнение от Gats. »

Начи Начи таблета нещо се ебава с мене и неще да хваща wi-fi тоест е малко боклук (ем не малко де МНОГО :D:D:D:). Имам USB кабел но незнам как става магиятя.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: 1886
Скайп профил: gun_shoot1
Обратна връзка:

Мнение от 1886 »

Gats. написа:Начи Начи таблета нещо се ебава с мене и неще да хваща wi-fi тоест е малко боклук (ем не малко де МНОГО :D:D:D:). Имам USB кабел но незнам как става магиятя.
То е елементарно вкарваш го в таблета там където му е порта за usb-то и след това правиш същото и с PC-то вкарваш другата част в порта на PC-то и там ще ти изпише прехвърляне на файлове ( не мога се сетя точно сега) и си ги прехвърляш. Ако искаш да получиш по конкретна информация няма да е лошо да кажеш какъв ти е таблета , рестартирал ли си го за да се оправи и тн.т.
Изображение
Знам че имате слабост към цс момичетата .
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта:
Обратна връзка:

Мнение от iv00 »

Ръгаш ЮСБто, чакаш да се познаят и ти излиза прозореца от който си избираш как да го отвориш. Отваряш там с папката и копи пейст където искаш. Спираш обмена на данни. /Щом е боклук чакаш да зареди файловете малко/ После влизаш там където си поставил .апк-то отваряш го и ... няма смисъл да обяснявам тука.
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Обратна връзка:

Мнение от Gats. »

Абе неме разбирате. Искам от компа да изтегля играта от гугал плей магазин ама в гугал магазина ми иска акаунт пробвах се регистрирам но нещо все нестава и ако я истегля на компа как да я кача на таблета къде в кой папки. Ако може тези работи ми обяснете :)
Аватар
Respected
Respected

Скайп профил: ЛС
Обратна връзка:

Мнение от JukeCity »

слагат се във Android/obb
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от 1886 »

Gats. написа:Абе неме разбирате. Искам от компа да изтегля играта от гугал плей магазин ама в гугал магазина ми иска акаунт пробвах се регистрирам но нещо все нестава и ако я истегля на компа как да я кача на таблета къде в кой папки. Ако може тези работи ми обяснете :)
Ами ние да не сме врачки тва нещо защо не го спомена още горе в темата :mnms: . Ти не написа , че неможеш да се регистрираш в Google Play а написа как да си прехвърлям игрите и полчуи отговор на този въпрос. Аз лично ти предлагам да направиш един пълет Reset на таблета и след това да пробваш да се вържеш към Wi-Fi и да теглиш направо от него и тъй като отново не спомена за марката и модела на таблета виж това четиво http://www.rcatablets.com/how-completel ... -41-tablet.
Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Обратна връзка:

Мнение от Svetlyo »

Ако ти е чак толково трудно да направиш регистрация в Гугъл Плей, ми пиши на ЛС. :)
Изображение
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта:
Обратна връзка:

Мнение от iv00 »

Ние се мъчим да ти помогнем ти се дървиш тука, минуси раздаваш. Я що не си ... Последно от мен да мине - не ти трябва гугъл плей магазин. Пишеш в гугел името на играта + .apk download
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. Изображение
Аватар
Аматьор
Аматьор

Ник в играта: Kircho
Скайп профил: kiril.rumenov3
Обратна връзка:

Мнение от Kircho »

Ама чакай малко ти не можеш да теглиш мобилни игри на комп ?? ако искаш да теглиш от гугал плей магазин и да прехвърлиш към телефона си с usb кабел то Google Play ще ти иска номера за да ти испрати играта чрез смс нестава така да я теглиш на компа става само чрез самия ти таблет няма такъв таблет на който да имаш Google Play пък да ти е бъгав просто влизаш в гугал плей даваш си двете имена,потребителско име, парола и резервен имейл и си готов и направо от там си теглиш няма друг начин.
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от 1886 »

Kircho написа:Ама чакай малко ти не можеш да теглиш мобилни игри на комп ?? ако искаш да теглиш от гугал плей магазин и да прехвърлиш към телефона си с usb кабел то Google Play ще ти иска номера за да ти испрати играта чрез смс нестава така да я теглиш на компа става само чрез самия ти таблет няма такъв таблет на който да имаш Google Play пък да ти е бъгав просто влизаш в гугал плей даваш си двете имена,потребителско име, парола и резервен имейл и си готов и направо от там си теглиш няма друг начин.

Таблета му не може да се върже към Wi-Fi - честно казано абсолютно всички алтернативи му бяха казани въпреки , че той не подходи кой знае колко сериозно към тях както и да е тва не е мой проблем , аз не виждам какво повече може да се обсъжда тук.
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: mandariinka
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Мнение от solchica »

Помня,че имаше начин да се свържеш с интернета на компа през юсб,защо не се поразровиш малко и да пробваш? Може и да стане :)
fuck you :+
Аватар
Напреднал
Напреднал

Обратна връзка:

Мнение от Svetlyo »

https://play.google.com/store от там си правиш регистрация ( това става от компютъра) и влизаш с нея от таблета.
А ако не отиваш в нета и теглиш Mobogenie ( това става от таблета ), и е бъгната версия от която някой платени игри ги има.

+ Първо казваш че не ти бачка уайфайто, а после че неможеш да се регнеш в гугъл плея , и най-накрая ние не сме те разбрали ...
+ Ако и от там не ти бачка ми пиши на ЛС да ти дам Регистрация. :)
Изображение
Изображение
Аватар
Прекалено добър за тук
Прекалено добър за тук

Ник в играта: Igra4BezGashti! cocoNUTZ
Скайп профил: Лс.
Обратна връзка:

Мнение от mazeCarptor »

Брей кви разбирачи само...
Какво ви интересува къв му е таблета?
Гатс, влез в Google Play през компютъра и си харесай някви игри, после напиши името на някоя от игрите които си харесал пр. SubwaySurfer и пишеш ".apk" в края на името и търсиш в търсачкатасамо(subwaysurfer.apk). Ще ти излязат сайтове от които можеш да я изтеглиш и си я свали на компа, постави я на десктопа и отвори папката на таблета(където го включи с usb кабела) и постави .apk файла в папката ти Downloads. После си извади usb кабела и си я инсталирай на таблета като намериш .apk файла в папката Мойте файлове/downloads
Изображение
Офтопик:
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Архив "ТЕХНОЛОГИИ"”