смс админи

Модератор: Развлечения

Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: mTs | fyb
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

смс админи

Мнение от mTs | fyb »

едно, че някои от тях играят с хак. 2ро , че адски много злоупотребяват. мятат те когато си пожелаят 2ка ( винаги като си жив и ти провалят рунда без дори да са те питали), ( случва се да махат от ЦТ без да е допуснал грешка , просто защото ги е убил ) масс slay когато са ги убили или този от другия отбор не им е оферта. НИКОГА не дават ФД когато те или някои друг ни убие. просят фд ( ако не ми дадеш фд slay ) дори и когато не заслужават. спамят милион вота. но най-важното е , че стоят пред мен и ме фк-ват 4 рунда под ред , защото съм бил хак , и нито го slay нито кик , нито ми дават ФД. това се е случвало 3 пъти. току що смс админ ru ме ФК, уби някакъв до мен които имаше оръжие, то пада в мен аз веднага го хвърлям и 3 сек по късно той ме убива. и му казвам,че е фк, той казва не е фк и не дава ФД. и това е всеки ден по цял ден. с ваще смс привилегии. нека някои по главен и ако може над 20 години да влезе да гледа 1 час какво се случва, но с друг ник. понеже знам , че тук всички админи са на 12-14 години. вкл и администраторите
Аватар
Сървър Администратор
Сървър Администратор

Ник в играта: NiNjaaa
Скайп профил: lurkuwe
Обратна връзка:

Re: смс админи

Мнение от NiNjaaa »

+1 Предупреждение!Има си специални теми за това което си писал!И ако пуснеш пак подобна тема ще получиш бан.
slackserv.com :rock:
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: mTs | fyb
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: смс админи

Мнение от mTs | fyb »

моята тема е по специална. щото и ти си в нея. и ти е време да те махат
Заключено Заключено

Обратно към “Кошче [Теми - 2015г.]”