Oплакване от несправедлив бан - mTs | fyb

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: mTs | fyb
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Oплакване от несправедлив бан - mTs | fyb

Мнение от mTs | fyb »

тъкмо 1 ден след като ви обясних, че админите ви не могат да различат играч от хак. ето , че баннаха и мен.

1. mTs | fyb
2. jb
3. LM
4. 94.190.193.145
5. wall hack
6. http://dox.bg/files/dw?a=191c3ff489

btw затова съм сложил клипчета във подписа си, да не ме занимавате с такива неща. имам нереални скиллс, за ко ми е хак ?

+също така ще помоля админа да бъде наказан и вероятно отнети права за некомпетентност.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: b0TL!k3_1926
Скайп профил: emo_003
Обратна връзка:

Re: Oплакване от несправедлив бан - mTs | fyb

Мнение от b0TL!k3_1926 »

На демото няма хак..
Като гледам много ти се събра напоследък ние търпим търпим време беше да се присъединиш към бан листа и не си ти този,който да решава да ли да бъде наказан админа или да му бъдат свалени правата нали си наясно с тези неща или май не??
Последно промяна от b0TL!k3_1926 на 21 Яну 2015, 23:51, променено общо 1 път.
Изображение
Изображение
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: ,

Мнение от kr0z »

Аз лично хак на демото не виждам,а до това на кой ще се махат правата не го решаваш ти.
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: mTs | fyb
Обратна връзка:

Мнение от mTs | fyb »

ако ще говориш говори по темата. иначе не ми спами тука с простотиите си. ко ми търпите? аз за вашите играчи говоря винаги. никога за себе си. и за това пише "ще помоля", а не "заповядвам ви" да ги махнете. + това бан листа е за играчи които нарушават правилата. а аз съм единствения които ги спазва. просто откакто играя тук и правя забележки на хора които са свикнали да си правят каквото си искат и не съм ви оферта. всичко винаги е по правилата което съм казал или направил или предложил. аз не съм виновен , че играта ми се отдава. вчера вечерта пред смс админ KILLER няккъв си там мастър про ли е къв е , твърди , че съм хак и ме ФК-ва пред него и нищо. и това 8 пъти и излязах. не съм виновен , че аз имам логика в главата си и мога да мисля. това не значи, че съм хак , но просто за вас не е възможно някои да е по добър от вас вие сте богове тука всичките

+ ако може ще помоля бана да бъде премахнат, но ако решите ,че съм хакер го сложете пак. бих искал да вляза да си правя кефа в играта.

+ ако искате ще давам демо след всеки мап. само не предприемайте такива крайни мерки пак :Д
Аватар
Сървър Администратор
Сървър Администратор

Ник в играта: .....
Обратна връзка:

Мнение от Swinge[R] »

Играча е чист, бана е махнат!
Извиняваме се за допуснатата грешка, приятна игра в сървърите на Slackserv.
Заключено Заключено

Обратно към “Приключени теми”