Първите ми аватари с PhotoScape

Тук ще се преместват стари и приключени теми от раздел "ТЕХНОЛОГИИ"
Правила на форума
За стари и важни теми от раздел ТЕХНОЛОГИИ.
Аватар
Прекалено добър за тук
Прекалено добър за тук

Ник в играта: Igra4BezGashti! cocoNUTZ
Скайп профил: Лс.
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Първите ми аватари с PhotoScape

Мнение от mazeCarptor »

Здравейте потребители и Администратори на SlackServ.com
От вчера почнах да си "играя" с PhotoScape и направих няколко така да се каже "аватара".
Нивото ми е доста ниско, като се има в предвид, че работя с тази програма от един ден. Правя го за удоволствие, не с друга цел ! :rool:
Моля за критики, съвети и коментари по тях, какво липсва, на кое да наблегна повече или кое да ползвам по-рядко.
:cheers:

Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение ИзображениеИзображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение
Изображение
Офтопик:
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: r1oday
Скайп профил: r1odayftw
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: Първите ми аватари с PhotoScape

Мнение от r1odayftw »

Един съвет от мен по - добре почни да се учиш с PS,понеже тази програма е доста бедна сравнение с него и нещата няма как да станат просто хубави,а колкото до аватарите си добавил просто 1 текст.
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: 1886
Скайп профил: gun_shoot1
Обратна връзка:

Re: Първите ми аватари с PhotoScape

Мнение от 1886 »

r1odayftw написа:Един съвет от мен по - добре почни да се учиш с PS,понеже тази програма е доста бедна сравнение с него и нещата няма как да станат просто хубави,а колкото до аватарите си добавил просто 1 текст.

Напълно съгласен с Димитър , тази програма е ..... как да ти го кажа Phtoshop е мола а тази програма е пазара в Секирово :) , започни да се учиш с нея аз мога да работя що годе с нея , но не се занимавам с такива работи както и да е това е друга тема , колкото до аватарите това може да се направи и с някой сайт за редактиране на снимки :) получваш от мен +1 , но инсталвай по-бърже фотошопа и започваи да твориш МАШИНОООО :rock: :tooth:
Изображение
Знам че имате слабост към цс момичетата .
Заключено Заключено

Обратно към “Архив "ТЕХНОЛОГИИ"”