Предложение относно #Jailbreak сървъра

Тук ще се местят старите теми
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: kofein
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Предложение относно #Jailbreak сървъра

Мнение от kofein »

Предлагам неспазването на правилата на сървъра да е също причина за отнемане на флагове или права на SMS администратори.

Пускам предложението за #Jailbreak сървъра, защото проблемът е огромен и поради огромността си е доста сериозен. Не може да има играчи с флагове под каквато и да е форма, които не знаят правилата, а в дадени случаи, щом някой се опита да им го обясни да използват закупените привилегии за решаване на проблема неправомерно. Според моето скромно менение е недопустимо играчи с каквито и да е закупени/незакупени флагове/привилегии да не знаят правилата на сървъра.
ПО- добре късно, отколкото никога.

НАТИСНИ ТУК

Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта:
Обратна връзка:

Re: Предложение относно #Jailbreak сървъра

Мнение от iv00 »

Върви обяснявай ... същото бях написал и аз и ми заключиха темата все едно сме под някаква диктатура тука.
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: pastet
Обратна връзка:

Мнение от KaRaJaTa1988 »

Кофе, нещо си изтрезнял :D Това го има във всеки сървър.На мен даже една смс-ка започна да ме киква и да ми обяснява, че било забранено да се стой спек...Те пускат СМС-и, без да са прочели и грам от правилата.Да не говорим надутото поведение, което кара голяма част от потребителите да се чудят в кой пандиз са попаднали.
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: mTs | fyb
Обратна връзка:

Мнение от mTs | fyb »

и аз съм пускал тема за смс-аджийте , но без ефект. сървър админите не си позволяват толкова колкото смс. одрежете смс яко и сложете повече админи и сте вие.

+ имаше ефект, събрах минусчета :Д
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: pastet
Обратна връзка:

Мнение от KaRaJaTa1988 »

Значи, има си тема за оплаквания от СМС-ки.Въпроса е, че те като цяло не спазват правилата.Понякога даже и ги променят.Мислят си, че щом са дали пет лева отгоре са по-яки, те трябва да държат реда в сървъра и така.Няма нищо такова.Ако някой найстина си го заслужава - да, но в повечето случаи, те гагват, кикват, слейват за най-малкото.
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Tony Montana
Обратна връзка:

Мнение от Tony Montana »

Добре, ще обясня всичко от до и, надявам се, ще изясним всичко.

Ето това са условията за ползващите СМС услуги, а тук условията за всички сървъри. Разгледайте ги, писани са с голямо старание. Както ще видите някой точки от правилата за СМС услуги се дублират с правилата за сървърите.

Прави сте, че не е редно човек с дадени флагове да не знае правилата и добрия тон на държание, но критериите са различни. Членове на екипа трябва да спазват всякакъв вид правила - за сървъри, за форум, за СМС услуги. Само конституцията не сме ги задължили...още... СМС Админи при регистриране на код се съгласяват с правилата за СМС услуги и е техен проблем и за съжаление понякога общ ако не ги спазват, но всеки си получава наказанието когато е нужно и ако някой може да отрече нека се обърне към мен.

В случай, когато даден СМС Админ не спазва правилата за сървърите е работа на член на екипа да го накаже като играч. Даденият СМС админ получава наказание, но като играч! Факт е, че наказание е наложено и ако дадения СМС има повече от 10 мозъчни клетки и капка желание не би повторил нарушението си. Не всяко нарушение на правилата за сървърите води до отнемане на права или налагане наказание, но е факт, че някой нарушения на правилата за сървърите водят до отнемане на права или наказание.

Нещата са относителни за съжаление, а вие понякога приемате нещата малко повече лично от колкото трябва ( не се опитвайте да отречете, имам наблюдения)

Пример:

Ситуация в Jailbreak:

СМС Админ решава, че е над нещата и прави масова екзекуция като надрусан талибан - Нарушение на правилата за Jailbreak получава наказание като играч, а именно според правилата за FK над 20% от играчите, бан. Вие ми кажете, това за отнемане на СМС права ли е?

Ситуация в Basebuilder:

СМС админ се барикадира като за потоп и няма как да бъде достигнат - Нарушение на правилата за Basebuilder. Отново получава наказание като играч и отново ми кажете дали е за сваляне на права.

Ситуация в Dust II Arena:

СМС Админ не ви харесва и се премества в отбора на по силния - Нарушение на правилата за Dust II Arena Отново получава наказание като играч и отново ми кажете Вие бихте ли му отнели правата?

Сега ще кажете "Има играчи, които псуват,обиждат,държат се надменно, ползват хакове, нецензурни спрейове, рекламират и т.н"
Хубаво, кажете го, после прочетете правилата за СМС услуги

За всеки сървър мога да ви дам пример кое може да се накаже като играч и кое навлиза в територията на правилата за СМС услуги и кога е редно да се пипат флагове и кога не. Затова абсолютно всяко наказание е видимо за всеки един от вас тук и тук

Няма никой останал ненаказан, дали ще получи наказание като играч или смс админ ще го получи.

Колкото до заключването на теми драги ми Иво, да в диктатура сме, в диктатура, в която е обяснявано това около хиляда пъти и отново се пускат теми

Каквото не ви е ясно задавайте въпроси, НО ПРОЧЕТЕТЕ ВСЯКА ДУМА! Защото няма да отговарям на нещо, което вече съм казал.

Сега, поздрав за всички маймуни
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта:
Обратна връзка:

Мнение от iv00 »

В моя случай дори бях дал пример как за едно и също нещо един път се наказва и един път не, но не просъществува много темата :D
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. Изображение
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: kofein
Обратна връзка:

Мнение от kofein »

Тони, аз говоря за системни нарушения, а не веднъж в седмицата да му се бъгне мозъчето и да преспами амх менюто.
ПО- добре късно, отколкото никога.

НАТИСНИ ТУК

Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: mTs | fyb
Обратна връзка:

Мнение от mTs | fyb »

тез на мен не ми ги пробутвайте само. моля ви се. щото съм наясно, че тези който правят най-големи мизерии са ви най-добрите клиенти тук. бан-смс. смс, отнемане, бан, смс, смс, отнемане, бан,смс
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: puRple* [haze] !
Обратна връзка:

Мнение от puRple* »

mTs | fyb написа:тез на мен не ми ги пробутвайте само. моля ви се. щото съм наясно, че тези който правят най-големи мизерии са ви най-добрите клиенти тук. бан-смс. смс, отнемане, бан, смс, смс, отнемане, бан,смс
Няма от къде да се знае, че смс админите ще бъдат свестни и за това има оплакване, но все пак не е редно да им се отнемат правата за нещо малко. Те са клиенти и трябва да се запазят. :)
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Tony Montana
Обратна връзка:

Мнение от Tony Montana »

mTs | fyb написа:тез на мен не ми ги пробутвайте само. моля ви се. щото съм наясно, че тези който правят най-големи мизерии са ви най-добрите клиенти тук. бан-смс. смс, отнемане, бан, смс, смс, отнемане, бан,смс

Изобщо не съм тръгнал да ти се обяснявам на теб точно, обяснявам на човека пуснал темата! Твоето мнение ми е абсолютно безразлично. Наказанията са еднакви за всички и всички са еднакви пред правилата, тук няма по-специални и привилегировани! Ако не вярваш какво да ти кажа, не ми пука :)
Заключено Заключено

Обратно към “Стари теми...”