Помощ относно мобилен интернет/3G
Правила на форума
За стари и важни теми от раздел ТЕХНОЛОГИИ.
За стари и важни теми от раздел ТЕХНОЛОГИИ.
- Баннат
- Ник в играта: '
- Вашият пол е: Мъж
Помощ относно мобилен интернет/3G
Значи искам да попитам какви настройки трябва да се направят на телефона, че да има мобилен интернет тоест 3G, телефона е Kubot S 208 .. пиша ви защото приятелката ми е в Гърция и е далече да отиде до някой мобилен оператор за да и го настроят, а месечните МБ и остават неизползвани, та ако се сещате за нещо пишете, ще сте ми от полза.Благодаря предварително.
- Шефчето
- Ник в играта: USS Enterprise
- Обратна връзка:
Re: Помощ относно мобилен интернет/3G
ми кат за начало,тря да знае на кой доставчик е нета,има ли покритие там мрежата му и прочие глупости,и всеки телефон има една опция sim tools дето вътре като влезнеш си има меню да ти прати настройките

- Баннат
И понятие си нямам от това, как стават нещата ако може малко по подробно да ми кажете. Бтв мобилния оператор е Q
- Respected
По принцип телефоните сами си правят настройките за трафик на данни.Идват няколко съобщения и става работата.
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
- Шефчето
- Ник в играта: USS Enterprise
- Обратна връзка:
Той хубаво е Q,ама твоята с бг карта ли е,не е ли,ако е с бг,да види към кой оператор с роуминг е,ако не е с бг карта,да им звънне там на оператор и ще и пратятnZero написа:И понятие си нямам от това, как стават нещата ако може малко по подробно да ми кажете. Бтв мобилния оператор е Q

- Баннат