Предложение за Jailbreak

Тук ще се местят старите теми
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: 4:20
Обратна връзка:

Предложение за Jailbreak

Мнение от Lucky »

1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? Предложението ми е свързано с промяна на дадено правило, така че ще бъде лесно за подновяване (ако бъде одобрено). Лично на мен много пъти ми се е случвало да ме slay-нат по погрешка. Няма да споменавам имена. Да дадем кратък пример: давам команда, играчът не разбира правилно, прави я грешно, следователно го убивам. играчът има права и в последствие ме slay-ва, за това, че е бил убит. Това може да се случи в началото, края или посредата на рунда, когато и да е вината не е моя, че са ме slay-нали и си губя от времето да бъда simon. Може да има и случаи, в които даден simon да бъде слейнат по правилна причина, но както и да е.
Искам следното правило да бъде променено. -> http://prntscr.com/68fsjs (само 1вата част)
Според мен не е нужно такова наказание (slay), при положение, че този който е наложил правата си ще има all chat и ще може да пише, simon-ът и изпатилият си ще могат да изгладят нещата, вместо да се слейва на момента. За мен е излишно.
2. В кой сървър искате да стане промяната? Jailbreak
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! ще се избегнат бунтовете (след като полицая е слейнат оръжието му пада и терористите нападат :D)
I'll see you soon then..
Изображение
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: Big Homie
Вашият пол е: Мъж

Re: Предложение за Jailbreak

Мнение от Big Homie »

Против...защото така си е добре,няма смисъл да се променя...
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от Lucky »

За мен "защото така си е добре" не е достатъчен аргумент.
Аргументирай се с нещо по-силно и се застъпи за него.
I'll see you soon then..
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта:
Обратна връзка:

Мнение от iv00 »

Като е слайнал неправилно- форум, доклад, права, мир и спокойствие.

Ако се промени така както предлагаш при истински фрикил админа нищо няма да може да направи по правило. :unknw:
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. Изображение
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от Lucky »

И аз през 5 минути да вися над форума и да качвам по 20 доклада на ден? Щото реално толкова ще излязат ако приема съвета ти. При фрийкилл се дава фрийдей на следващия ден. Ако убийството е било умишлено - бан, както в по втората част от правилото.
I'll see you soon then..
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: '
Обратна връзка:

Мнение от Excione ツ »

Каквото и да пишеш, каквито и правила да се въвеждат винаги ще има индивид, който да се отличава, да го е ударил хормона и да не действа адекватно спрямо ситуацията, защото не забравяй, че в техните очи, единствените прави са самите те. Заставам зад против! Докладвай ги, за да стане една хубава пролетна чистка, пък да видим следващите няма ли да стискат зъби.
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: mTs | fyb
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Мнение от mTs | fyb »

против съм. iv0 е казал причината, ще е пълен хаос. ( смс админите или ВИП за който говориш, ще изгубят бързо правата си , при няколко slay-q )

и аз съм пускал по няколко доклада на ден.. накрая спрях да качвам за ФК защото не ги наказват. откажи се от това. за фк няма да направят нищо ( дори за масс фк е 30 мин бан ) а ФК е най-тежкото нещо което може да ти направи CT в ЖБ.. но те отказват да разберат , че наказанията трябва да са по-тежки за това.

+ също съм на мнение , че CT които си ходи да си прави каквото си иска ,а не пази саймън или Т трябва да бъде директно slay. а това нещо не го виждам в правилата. само ако някои ме бил згазил с кола.. :Д
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: puRple* [haze] !
Обратна връзка:

Мнение от puRple* »

Аз съм за не е приятно да те слайнат без причина и да чакаш 5/7/10 минути. По-добре да се попита симона защо и да се разбере в кого е грешката.
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от Lucky »

Ето.. един да ме разбере. Хората си имат права, нека да не използват само слей/кик и тн, а да напишат на алл чата защо/по ква причина и да се изяснят нещата веднъж за винаги. Ще си получат съответния фрийдей на следващия ден и всичко е уредено. Стават и неумишлени грешки дори и при най-добрите. Ако се одобри надали някой би злоупотребявал неумишлено. Чакам и други мнения и се надявам някой с по-висок ранг да си изкаже мнението и да видим какво ще се прави по въпроса.
I'll see you soon then..
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Стари теми...”