Предложение относно #Jaiblreak сървъра
- Супер потребител
- Ник в играта: kofein
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Предложение относно #Jaiblreak сървъра
Здравейте,
тъй като беше предложено да се добави amx_revive, предлагам да се оправи "fall damage".
По- новите карти са подобни на вече всеизвестните карти за HnS "Code21", или един вид, нагласени спотове, в случая на Jailbreak - игри. Така, има игри, които са направени за оцеляване (да се нацели локвичка, примерно), отделно на това, ще се направи по- труден бунтът (няма да може Т да избяга, като скочи от покрив, примерно). Трамплините са си с вода. А при добро сърце, CT винаги може да revive-не Т, който не е оцелил локвата или е умрял в дадена игра за оцеляване.
тъй като беше предложено да се добави amx_revive, предлагам да се оправи "fall damage".
По- новите карти са подобни на вече всеизвестните карти за HnS "Code21", или един вид, нагласени спотове, в случая на Jailbreak - игри. Така, има игри, които са направени за оцеляване (да се нацели локвичка, примерно), отделно на това, ще се направи по- труден бунтът (няма да може Т да избяга, като скочи от покрив, примерно). Трамплините са си с вода. А при добро сърце, CT винаги може да revive-не Т, който не е оцелил локвата или е умрял в дадена игра за оцеляване.
- Respected
- Ник в играта: DamnY0U
- Скайп профил: damny0u
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Re: Предложение относно #Jaiblreak сървъра
Не можах много за разбера какво имаш предвид.
Дай пример
Дай пример
"И най-милото ще отмилее, и най-близкото става далечно."
-Пеньо Пенев,"Пътека"

- Respected
- Ник в играта: ▬
- Обратна връзка:
Кaто пaднеш от високо дa ти вземa кръв. По предложението съм зa aмa и зa товa ще почaкaме.
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. 

- Respected
- Ник в играта: Sasho
- Обратна връзка:
Има предвид като скочи извън водата да умира, а не да си остава 100hp и като е пропуснал да тръгне да бунти.

- Прекалено добър за тук
- Ник в играта: Igra4BezGashti! cocoNUTZ
- Скайп профил: Лс.
- Обратна връзка:
За премахването на nofall damage съм За! И мпже да се сложи Парашут на негово място. 

Офтопик:
- Respected
Не се знае, кога ще дочакаме да се добави т.нар. „revive“ и за това гласувам с против. В момента ми харесва, защото ако се случи да бъдеш блокиран, както доста често става не ти взема кръв, разбира се има много положителни и отрицателни черти. Относно мнението над моето, мисля че е пълна простотия да предлагаш parachute, аз както и повечето играчи не искаме да играем в помия, която е постоянно срещана в този вид сървъри
- Respected
- Ник в играта: guzeLka
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
И аз съм против - това, че не взима dmg при падане е наистина едно голямо предимство, защото както каза @Excione ツ, доста често се случва даден играч да бъде bug-нат и в последствие да падне отнякъде (а не се знае дали revive плъгинът някога ще бъде добавен). А и все пак това, че всеки си е с по 100hp, дори и при падане си го има само в нашата верига и мисля, че е едно от нещата, с които нашият Jailbreak сървър се отличава от другите. 

An ugly personality destroys a pretty face.
- Respected
- Ник в играта: -/-
- Обратна връзка:
Раздвоен съм, за fall damage-a има си добри и лоши черти, от друга страна като някой те блокне не умираш, а си стоиш с hp-то , но пък ще се намали шанса за бунт, което прави играта по интересна ,за fall-a давам положителен вот, но САМО ако се добави и revive!
- Respected
- Ник в играта: .
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
Давам премер качваш се на кулата и трябва да уцелиш локвата за да живееш. Ако не уцелиш локвата умираш!
Предложението надали ще бъде изпълнено..
По темата За!
Предложението надали ще бъде изпълнено..
По темата За!
- Супер потребител
- Ник в играта: kofein
- Обратна връзка:
Естествено, блокираните играчи винаги могат да се оплачат на админ, да си запазят демото и този, който е блокирал да си получи наказанието. Все пак админите не са сложени само за transfer menu 

- Супер потребител
Като не уцелиш локвата цт-то ще те убие, предлагам да не се бута, против съм.
SMOKE WEED EVERYDAY!
- Respected
А като те спауне някъде по-високо защото има и такива карти. Например nuke от горе като скочиш ще вземе кръв ама това не е проблем голям. Като си се качил някъде трябва да дириш стълбата която е далеч и не можеш да бунтиш как трябва. Против няма смисъл!
Офтопик:

- Новак
- Ник в играта: SAS
- Скайп профил: На ЛС.
С него ако е направено случайно freekill от надзирател - играчът може да бъде възроден(revive-нат)..
както и при много други ситуации.. Аз съм "ЗА"!
както и при много други ситуации.. Аз съм "ЗА"!
- Respected
- Ник в играта: BSA # - xaer0/senluxx
- Скайп профил: ivo_nfs200
- Обратна връзка:
Като цяло на мен по ми харесва така. Против съм. Поне докато не добавят revive-а