Предложения за JailBreak.
- Respected
Предложения за JailBreak.
Привет!
Предлагам в сървъра JBPacks да се запазват на mysql сървър за дадената карта. По този начин играчите, които са били изхвърлени на „hns/crash/error“ и прочие след повторно влизане ще успеят да използват своите packs. Също така, някой играчи „logват“ няколко клиента, за да ги ползват като касички, защото - когато влезеш и излезеш ти имаш постоянно 7 pack-a и на всеки 2~3 минути може да пращаш нова пропорция, което за 30 минутна карта може да си стане бая.
Следващото предложение, което ще направя е след изтичането на maptime, да не се сменя картата, а да се запазва до изтичането на рунда, неприятно е, както за надзирателя, така и за затворниците на средата на рунда да свърши всичко, като може да се избегне с плъгин. Мислех да предложа да се увеличи maptime, но е безсмислено и това е в пъти по-добър вариант.
Предложенията се отнасят към JailBreak сървъра.
Предлагам в сървъра JBPacks да се запазват на mysql сървър за дадената карта. По този начин играчите, които са били изхвърлени на „hns/crash/error“ и прочие след повторно влизане ще успеят да използват своите packs. Също така, някой играчи „logват“ няколко клиента, за да ги ползват като касички, защото - когато влезеш и излезеш ти имаш постоянно 7 pack-a и на всеки 2~3 минути може да пращаш нова пропорция, което за 30 минутна карта може да си стане бая.
Следващото предложение, което ще направя е след изтичането на maptime, да не се сменя картата, а да се запазва до изтичането на рунда, неприятно е, както за надзирателя, така и за затворниците на средата на рунда да свърши всичко, като може да се избегне с плъгин. Мислех да предложа да се увеличи maptime, но е безсмислено и това е в пъти по-добър вариант.
Предложенията се отнасят към JailBreak сървъра.
- Баннат
- Ник в играта: Mainak
- Скайп профил: aki_04
- Вашият пол е: Мъж
Re: Предложения за JailBreak.
Аз съм ЗА и за двете предложения, първото ми хареса повече защото като си събрал примерно 30 парички и нещо .... чакай малко тея проблеми не бяха ли оправени? Вече да не те изхфърля? Ако не са ще е много добра идея...
за 2рото съм за макар че мен не ме дразни, че излиза така преди да е свършил рунда

за 2рото съм за макар че мен не ме дразни, че излиза така преди да е свършил рунда

- Прекалено добър за тук
- Ник в играта: Igra4BezGashti! cocoNUTZ
- Скайп профил: Лс.
- Обратна връзка:
Не мислиш ли, че като им се запазват тея пакове СТ няма да могат един рунд да направят, не стига че сега е същата работа. За второто предложение съм без коментар.
И не разбрахте, че няма кой да ви изпълни тея предложения.
И не разбрахте, че няма кой да ви изпълни тея предложения.

Офтопик:
- Respected
Както и налично ти писах, явно ти не мислиш трезвено. Как няма кой да ги изпълни, това че ти не владееш нито един програмен език не поставя всички под общ знаменател. Цялата философия по първото е няколко реда, които ги има из Интернет, но им трябва малка модификация. Аман от простащина, това е последния ми коментар по това предложение, българския народ си има странен характер, който съм изучил доста с времето. За това сме в това положение, извинявам се за политическия пример. Хайде, успех и отхвърлянето на предложенията.
Peace~поздрави,
Теодор!
Peace~поздрави,
Теодор!
- Respected
- Ник в играта: .
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
Търсачката не хапе.
Първото ти предложение е предлагано и отхвърляно .. Защо? Може би ако се запазват JBPs и ще има хора с по 104930432 и няма да има има един нормален рунд.
Относно второто ти предложение също е предлагано ако се направи подобно нещо сървъра ще крашва и ще пуска на Jail_snow. До колкото помня някои беше споменал!
Първото ти предложение е предлагано и отхвърляно .. Защо? Може би ако се запазват JBPs и ще има хора с по 104930432 и няма да има има един нормален рунд.
Относно второто ти предложение също е предлагано ако се направи подобно нещо сървъра ще крашва и ще пуска на Jail_snow. До колкото помня някои беше споменал!
- Respected
- Ник в играта: ▬
- Обратна връзка:
Мисля че не го разбрахте... по първото предложение съм ЗА, ако се пазят паковете до 1 мап както и сега. Имаше в предвид като излезеш с 16 пака и се върнеш на същия мап да си имаш пак 16те пака, а не да те ресетва на 7.
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. 

- Respected
- Ник в играта: LM ^^
- Обратна връзка:
За първото предложение съм ЗА, само ако се отнася за конкретния мап. След края на мапа, JBP да се ресетват.
За второто съм против, някои рундове се проточват толкова много, че мапа може да стане и 45 минути ако се бави нарочно.
За второто съм против, някои рундове се проточват толкова много, че мапа може да стане и 45 минути ако се бави нарочно.
- Respected
Чети ееее нерва сееее :@ Иска да каже да не се запазват на всяка карта ами ако те изхвърли error/hns и влезнеш да си имаш пак JBP. ( Но само при случайни изхвърляния а не при kick и т.н. )JukeCity написа:Търсачката не хапе.
Второто беше предлагано и отхвърлено не знам защо, но няма смисъл за мен.

- Respected
- Ник в играта: -/-
- Обратна връзка:
1. ЗА, понеже и аз съм изпадал в подобни ситуации, и ще е добре според мене като играчите имат лаг и ги изхвърли, си стоят с пакчетата.
2. Против, някои симони не могат да измислят игри и Deadовете трябва да ги чакаме, а както повечето редовни знаят, тва се случва постоянно.
2. Против, някои симони не могат да измислят игри и Deadовете трябва да ги чакаме, а както повечето редовни знаят, тва се случва постоянно.
- Супер потребител
1- За съм няма да е лошо.
2- Против така си е добре.
2- Против така си е добре.
SMOKE WEED EVERYDAY!
- LEVSKI SOFIA
- Ник в играта: fondos
- Скайп профил: vjelyazkovv
- Обратна връзка:
#1 ЗА! Ще е доста полезно, защото на мен ми се е случвало да ме изкарва поради грешки, и не само мен, а тъкмо съм си събрал към 30-35 JBPacks, и съответно така става много кофти за затворника. Да събираш, и накрая нищо. Относно kick-oвете - Ще е добре дори да те кикнат, и JBPacks да се запазват, защото понякога стават неволни грешки, и съответният играч ако е имал повечко JBPacks няма да е много доволен.
#2 ЗА! Този плъгин го има, и е добавен в деатръна. Като цяло повечето играчи не искаха да се добави, но след като предложението се прие, и се добави, играчите бяха доста доволни включително и аз, който държеше много да се добави. Наистина е много неприятно по - средата на рунда и картата да се смени, особено пък ако е току що почнал рунда.
#2 ЗА! Този плъгин го има, и е добавен в деатръна. Като цяло повечето играчи не искаха да се добави, но след като предложението се прие, и се добави, играчите бяха доста доволни включително и аз, който държеше много да се добави. Наистина е много неприятно по - средата на рунда и картата да се смени, особено пък ако е току що почнал рунда.

- Аматьор
- Ник в играта: MonSterko^^
- Скайп профил: ЛС
- Respected
- Ник в играта: BSA # - xaer0/senluxx
- Скайп профил: ivo_nfs200
- Обратна връзка:
- Respected
- Ник в играта: DamnY0U
- Скайп профил: damny0u