Въпрос за вила/къща
- Respected
Въпрос за вила/къща
Някой да знае вила под наем някъде в София? Само това ми трябва и ако знаете някаква цена ще е добре. 

- Новак
- Ник в играта: earmy2strIck
- Скайп профил: ls.
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
- Супер потребител
- Ник в играта: kofein
- Обратна връзка:
- Respected
- Respected
Re: Въпрос за вила/къща
Ей го кофейна бре, той щи уреди трева, алкохол, място, музика...Иначе едва ли ще ти трябва цяла вила, да се вихрите, да направите мазало и после по живо, по здраво.Пък и едва ли някой ще ви даде подобна оферта.За един ден, пък и да направите всичко на таратор.Иначе ние си ги правиме тия работи на едни пейки...Буквално говоря.
Аз мисля, че подобни места под наем, никой няма да ви даде за една нощевка макс.Иначе разгледай тук-там.Може и да намериш нещо.

Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
- Respected
- Ник в играта: LM ^^
- Обратна връзка:
Попринцип такива вили се намират, но трудно в самия град. Обаче ще ви излезне скъпичко.
- Respected
Има наем до 3 дни гледах за апартаменти ама не искам апартамент.. И пейката си е добре ама 30/40 човека не става а и ако трябва да боднеш ..KaRaJaTa1988 написа:Ей го кофейна бре, той щи уреди трева, алкохол, място, музика...Иначе едва ли ще ти трябва цяла вила, да се вихрите, да направите мазало и после по живо, по здраво.Пък и едва ли някой ще ви даде подобна оферта.За един ден, пък и да направите всичко на таратор.Иначе ние си ги правиме тия работи на едни пейки...Буквално говоря.Аз мисля, че подобни места под наем, никой няма да ви даде за една нощевка макс.Иначе разгледай тук-там.Може и да намериш нещо.

- Respected
30-40 човека малко трудно на пейка, но не е невъзможно.Ся ако искате и да ядете...Не можете ли някаво заведение примерно, или искате на самотек, с алкохол и други явления(ако ме разбираш)?
Пък и както ЛМ каза, цените не са никак ниски.

Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
- Respected
Ами да това е целта и за сега има една вила с наем 200 кинта което не е много евтинкоKaRaJaTa1988 написа:30-40 човека малко трудно на пейка, но не е невъзможно.Ся ако искате и да ядете...Не можете ли някаво заведение примерно, или искате на самотек, с алкохол и други явления(ако ме разбираш)?Пък и както ЛМ каза, цените не са никак ниски.

- Respected
- Ник в играта: LM ^^
- Обратна връзка:
Хохоо вила за под 200 лева няма да намериш, впредвид че искате да е близо до града и да сте толкова много хора.
- Шефчето
- Ник в играта: USS Enterprise
- Обратна връзка:
Отивайте на палатка някъде,по евтино ще ви легне или някоя хижа,а и не виждам какъв купон ще си направите в града,при положение че мине ли 22:00 и ще почнат да идват куките от недобронамерени съседи