[Кандидат админ] Zombie + Jetpack - LiFt

Тук ще се местят отхвърлените кандидатури
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: sPr!Te

[Кандидат админ] Zombie + Jetpack - LiFt

Мнение от LiFt »

1.Трябва да имате навършени 16години! Сега съм на 19
2. Напишете вашето име! Стефан
3. Напишете вашият ник! LiFt ™
4. Защо искате да сте админ в нашите сървъри?(с кaкво бихте били полезен в развитието на форума/сайта/сървърите?) Да пазя сървара от хора който си позволяват помощни средства , а в форума ще гледам дали има нередни неща и ще докладвам на Администраторите !
5. Начин за връзка най-добре скайп в крайни случай емайл. Skype - antistars_ ! (без !)
6. Сървърът в който искате да сте админ. Zombie !
Изображение ЗоМбИ МаНяК ;Pp
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: sPr!Te

Re: [Кандидат админ] Zombie + Jetpack - LiFt

Мнение от LiFt »

Аз до сега не съм забелязвал харери ! Виждал съм админ в нарушение и съм го вотебан ! имам 2 снимки ! който ще ги кача!Просто сега немога защото съм на лаптопа !
Изображение ЗоМбИ МаНяК ;Pp
Аватар
Зарибен
Зарибен

Ник в играта: Ph0en!X / FD God
Скайп профил: aleksandur995
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: [Кандидат админ] Zombie + Jetpack - LiFt

Мнение от Ph0en!X »

LiFt написа:Аз до сега не съм забелязвал харери ! Виждал съм админ в нарушение и съм го вотебан ! имам 2 снимки ! който ще ги кача!Просто сега немога защото съм на лаптопа !
Докладите не трябва да са само от хакери има и други неща които трябва да се докладват във форума като псувни, рекламиране и още, те се срещат често в зомби мода.Друго - няма да вотбанваш а ще пишеш в форума когато някои друг смс админ/вип е в нарушение.
По темата съм Против ! Поне за сега не показваш, че можеш да се справиш като админ.
Заключено Заключено

Обратно към “Отхвърлени кандидатури”