Oплакване от несправедлив бан - 0ld key

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
Сървър Администратор
Сървър Администратор

Ник в играта: .....
Обратна връзка:

Oплакване от несправедлив бан - 0ld key

Мнение от Swinge[R] »

1. Вашият ник: 0ld key
2. Сървър: Dust 2 Arena
3. Ник на админа: 1886
4. Вашето IP: 78.83.16.174
5. Причина, поради която сте наказан: (Копирайте какво Ви изписва в конзолата)
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Banned by Admin: 1886
[AMXBans] You can complain about your ban @ http://www.slackserv.com
[AMXBans] Reason: 'wall hack ka4i snimkite v foruma'
[AMXBans] Duration: 'permanently'
[AMXBans] Your SteamID: 'VALVE_ID_LAN'
[AMXBans] Your IP: '78.83.16.174'
[AMXBans] =======================================
6. Демо на играта ви: (Демо се записва автоматично в папка cstrike, с името на съответния сървър) http://dox.bg/files/dw?a=78128826ef
7. Screenshots: (Ако са Ви направени снимки, задължително се предоставят в .rar/zip формат!) http://dox.bg/files/dw?a=c0c14c6e5e
Офтопик:
Един ден не играх, нищо реших да вляза малко и същата история... до кога?
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: 1886
Скайп профил: gun_shoot1
Обратна връзка:

Re: Oплакване от несправедлив бан - 0ld key

Мнение от 1886 »

Братле аз , че си те уважвам си те уважавам пич си , но тука просто нямаше как да не те банна , в началото на демото се виждаше , как все едно по - стената следиш каде е той пича си беше клекнал и тамън се подаваше ти веднага излезна и го взе как го уби не те знам и отделно има още няколко момента на , който ги следиш по-стените. И понеже не съм много наясно можеш ли да ми кажеш на скрина защо 2ойката свети в синюо смисъл на мен не ми е така това скинове ли са ? До колкото знам те също са забранени?

3. Забранени са скиновете на Awp с мерник, както и на играчите различни от оригиналните!

Наказва се с: Бан за седмица. - 100 % съм сигурен , че си ги чел да не говорим и за авп-то с мерник , което не махаш.
Изображение
Знам че имате слабост към цс момичетата .
Аватар
Сървър Администратор
Сървър Администратор

Обратна връзка:

Мнение от Swinge[R] »

Ок добре, демо имаш, снимки също, какво очакваш да ти кажа, че да ми повярваш и ти и не само ти, че не съм wall?
Офтопик:
И да скинове са понеже по принцип нося очила пред компа, понеже имам проблем с очите и за това съм си ги сложил, за да ги различавам по-лесно, да това не ме оправдава, разбирайте ме както искате. :)
Последно промяна от Swinge[R] на 21 Мар 2015, 12:24, променено общо 2 пъти.
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от 1886 »

При цялото ми уважение към тебе , но ако не беше wall все още щеше да си с ранг "Глобален Модератор" . Аз повече няма какво да пиша по - темата , нека тези от , който зависи да се изкажат аз санкциите ще си ги понеса ако трябва.

лек едит: А и да попитам как влизаш в сърварите като имаш още 2 непреключени теми за бан ?
Изображение
Аватар
Сървър Администратор
Сървър Администратор

Обратна връзка:

Мнение от Swinge[R] »

1886 написа:При цялото ми уважение към тебе , но ако не беше wall все още щеше да си с ранг "Глобален Модератор" . Аз повече няма какво да пиша по - темата , нека тези от , който зависи да се изкажат аз санкциите ще си ги понеса ако трябва.
А чакай, чакай това, че 2/3ма ме имат за хак на онова демо, не означава нищо, аз не губя с това, че не съм в екипа ;) губят само и единствено те.. но това е друга тема, никога повече няма да съм в сс и това трябва да е ясно, но ще ви качвам всеки път демота и снимки понеже пак ще го кажа въпроса не е в скиновете, а в това, че ме имате за wall...

П.п: Отг на едита ти: Еми сега ще ти обесня виж това ип в момента ми е статичното, сега докато на тази тема не се махне бана, ако случайно "разбирачите" не решат, че отново съм хакер, няма да мога да влизам от това ип, НО от динамичния ми рутер, който е в другото нас така да го кажа, няма проблеми, понеже там имам над 100 ип-та, и дори да ме изкарвате хакер на всяко едно оплакване, в което няма да се учудя вече, отново ще мога да си вляза когато поискам.
Последно промяна от Swinge[R] на 21 Мар 2015, 12:14, променено общо 1 път.
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от 1886 »

Добре бе Мартине , значи казвал си , че имаш wallhakove на компа да гледаш демотата , още като глобален си играл с мерник и различни скинове и явно си рестартираш рутера за да влизаш , защото имаш 2 оплакванията , който още не са приключени е ти какво очакваш?
Изображение
Аватар
LEVSKI SOFIA
LEVSKI SOFIA

Ник в играта: fondos
Скайп профил: vjelyazkovv
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Мнение от fondos »

Щом някой си има изградено мнение за теб, никой не може да му го промени. За тях ти си wall, и wall ще си останеш.
Още от много време си мислих за това, но не вярвах, след тези натрупани банове реших да изгледам демотата. Изгледах демотата които беше качвал от бановете, имаш съмнителни убийства, следователно за мен си wall. Гледал съм те как играеш, играеш страхотно! Но изглежда си използваш помощни средства. Имаш теми с оплаквания от бан, които не са приключени как играеш тогава? Изглежда си ресваш рутера..
Лично мое мнение.. :victory:

Ако нямам право да пиша моля да се изтрие мнението.
Изображение
Изображение
Аватар
Сървър Администратор
Сървър Администратор

Обратна връзка:

Мнение от Swinge[R] »

1886 написа:Добре бе Мартине , значи казвал си , че имаш wallhakove на компа да гледаш демотата , още като глобален си играл с мерник и различни скинове и явно си рестартираш рутера за да влизаш , защото имаш 2 оплакванията , който още не са приключени е ти какво очакваш?
Да казвал съм и какво това не е тайна, това да не означава, че играя с wall-a стига с тия елементарни детски мисления моля ти се, не съм чак толкова глупав, че да играя с хака спокойно, плюс това защо ми е да съм хак бе човеко и човеци след над 20 и кусур близо 30 банове които съм изял да не говорим за destoy-ите и кикванията, защо си мислите, че съм waller не мога да разбера... наистина както Николай каза повече от 95% от хората в веригата си нямат и хабер от waller и от добър играч/игра нищо, че накрая се указа, че и той е в тези 95%. Защо ми е да играя с хак бе как да ви докажа айде кажете ми аз вече нямам алтернативи по които да ви докажа вие си знаете ващо и това е... Най-малкото ако съм wall ще се оплача ли според вас, мислете малко...
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от 1886 »

Поправи ме ако греша , но в момента не се ли опитваш да изкараш абсолютно всички , че не разбират и само ти да си прав ? Как да стане в екипа има много хора , който казаха , че си wall и от тях са хора , който играят от много години като Trickster , Demolition (макар и да не е в екипа) колкото и да не го харесвам :D Jivkow не може да му се отрече , че разбира много, Ianko и още други, е как абсолютно всички ще са криви и САМО ти прав ако не беше чак толкова съмнителен бате нямаше да има толкова хора , който да потвърдят , че си хак.

Няма да ти отговарям повече , все пак това не е чат :)
Изображение
Аватар
Сървър Администратор
Сървър Администратор

Обратна връзка:

Мнение от Swinge[R] »

1886 написа:Поправи ме ако греша , но в момента не се ли опитваш да изкараш абсолютно всички , че не разбират и само ти да си прав ? Как да стане в екипа има много хора , който казаха , че си wall и от тях са хора , който играят от много години като Trickster , Demolition (макар и да не е в екипа) колкото и да не го харесвам :D Jivkow не може да му се отрече , че разбира много Ianko и още други е как абсолютно всички ще са криви и САМО ти прав ако не беше , чак толкова съмнителен бате нямаше да има толкова хора , който да потвърдят , че си хак.

Няма да ти отговарям повече , все пак това не е чат :)

Ок, така е прав си в това, за това ми кажи по какъв начин да им докажа на тия хора, че не съм хак, ако ти няма да отговориш някой друг да ми каже и точно за това понеже не е 1/2ма ами повече заблудени "овце" така да го кажа съм решил да им докажа,покажа,науча дори, какво е валл и какво е добър играч. Има 2 варианта изберете си или всеки път когато влизам в сървъра да пиша в ЧАТБОХА, че влизам или да си монтирам някаква камера на главата или не знам вече къде и да гледате кво ги правя, аз вече други начини не намирам щом демо и снимки не ви помагат...
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: Musti
Скайп профил: mustito2
Вашият пол е: Мъж
Been thanked: 1 time
Обратна връзка:

Мнение от Musti »

На демото хак няма,бана ти е намален на 1 седмица поради причината че използваш забранени скинове.
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Приключени теми”