Оплакване от Администраторите

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: mTs | fyb
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Оплакване от Администраторите

Мнение от mTs | fyb »

1. Nick на Админа: оплаквам се ЧЕРВЕНИТЕ господа във форума който отговарят за Сървър админите на ЖБ

2. IP на Админа:

3. Причина, поради която искате да бъде наказан: Поддържат сървър на които не знаят правилата и не наказват админите за неща за който наказват играчите си.

4. Доказателство: viewtopic.php?f=178&t=16882 viewtopic.php?f=178&t=16867 + още 6 теми за по-малки провинения

5. Сървър: ЖБ

Целта на оплакването е да ви накара да вземете по-сериозно ЖБ сървъра. Да сложите някои които наистина разбира от ЖБ и знае всичките му правила и да наказва и админите по тях. Само в тези две теми който съм предоставил тук админа е трябвало да се раздели с правата си.

Обяснявам защо:

1. При проваляне на игра на саймън когато си CT = slay
2. При накърняването на достойнството на играчите и подронването на техния авторитет. = Вие си преценете какво е наказанието
3. При ходене/стоене върху мапа = slay
4. При заплашване на играчи = Вие си преценете.
5. Масс ФК = това означава да убие определен брой играчи неправилно = бан (според зависи колко е убил в случая на демото са 5-6)
6. Бута се по време на игра което води до взимане на топката на играчи , след което подава на определен играч заради което губят други = slay

за жалост се изчерпвам до тук понеже не помня точно какво се случва на останалите демота който съм предоставил, но ако сте погледнали темата ще видите , че и там има нарушения за slay поне.

Наказанията за админ които прави тези неща трябва да са много по ЖЕСТОКИ от тези на играч.

Това е мод с адски много правила за който се наказва много тежко . Админ които не знае правилата перфектно за самия сървър (защото във всеки ЖБ сървър правилата са различни) просто не може да е админ. Админ който си позволява да има лошо отношение към вашите играчи въобще не заслужава да е админ (подронва авторитета на ВЕРИГАТА) . Админ който не се грижи за играта и играчите ,а точно обратното .. няма право да е админ.

Искам да сте наясно, че спрях да играя във вашия сървър защото не наказвате админите за нещата заради който им позволявате да наказват нас.

Пуснал съм темата защото администраторите и глобалните администратори смятат, че тези провинения не са достатъчни , че това не било провинение. Това не е Dust2 only , тук се наказва за много различни неща и трябва да се спазват милион неща. Нито един от досегашните ви Сървър админи не си е позволявал НИКОГА да прави такива неща. Никога знаете ли какво значи ? Мусти ми каза кратко ,точно и ясно , че админа не бил нарушил ПРАВАТА си. Ей тогава ако знаете колко се смях. Вие чакате да влезе със спийдхак или да банне целия сървър ли ?
Значи сега всеки СА може да влезе и да изтрепи всички вътре и няма как и кои да го накаже понеже не е нарушение на ПРАВАТА ИМ като сървър админ. Еми извинявайте ме , но по-голяма простотия от тази няма. Сложете отделен админ , които знае правилата на ЖБ и може да наказва админите, а не тук некомпетентните да ми казват, че нямало нарушение на АДМИНСКИ ПРАВА. Вие ок ли сте ? Да слагате някои които не знае правилата и ги нарушава . Това са СЪРВЪР правила .. и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да се наказва МНОГО МНОГО строго когато АДМИН не ги спазва. Иначе не виждам защо пък ще имат те право да наказват играчите за същото нещо.

Офтопик:
айде да се стегнете вече
Още веднъж ще кажа , че на едно от провиненията МАСС фк (убива 5-6 човека без причина) наказанието е БАН (за определено време) и имаше 2 Сървър админа освен него в игра и казаха , че не могат да му направят нищо. А трябваше и искаха.
Последно промяна от mTs | fyb на 01 Апр 2015, 15:52, променено общо 1 път.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Tony Montana
Обратна връзка:

Re: Оплакване от Администраторите

Мнение от Tony Montana »

Изобщо няма да се занимавам да чета най-меко казано дебилно оплакване. Първо си представил доказателство от тема, която е приключена защото и тя като твоята не става за нищо. Ако ще се оплаквате не си проветрявайте устата, а представяйте доказателства.

КОШ!
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: guzeLka
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Мнение от Малката ;* »

Такам, значи от близо месец насам виждам, че има какви ли не оплаквания относно нарушения в джейла, то било оплакване от админ или най-обикновен играч. Мълча си, мълча си, ама вече ми писна. Тедо, мога да ти кажа, че FYB си е в пълното право да пуска тема и дължа да отбележа, че ДЕЙСТВИТЕЛНО има проблем в jb сървъра, но за жалост този проблем не касае само обикновените играчи, но и СЪРВЪР АДМИНИТЕ. На мен ми е много любопитно как така в близките няколко месеци са се насъбрали дузина теми с оплаквания и то точно за в джейлбрейк сървъра. Е толкова ли никой от екипа не можа да се досети, че щом има толкова оплаквания срещу админите от този сървър (и не са само към един админ), то нещо не е наред? Друг път съм забелязвала случки, в които админите са били в СЕРИОЗНИ нарушения, но все си виках "Екип сме все пак, какво толкова." и си затварях очите, но миналата седмица ЦЕЛИ 3 пъти ми се случи да ме убият без причина, при положение, че в сървъра имаше СА и няколко пъти му писах, но той се правеше на ударен и чак когато играчът, убил мен, уби и него, започна да пише на all чата и да си иска фд-то. И в момента съжалявам, че не запазих демото... Повечето главни/глобални почвате веднага да локвате дадена тема като видите, че е с Оплакване срещу някой СА (особено ако е в джб), но най-странното е, че защитавате админите без дори да сте си направили труда да погледнете самото оплакване. Разбираемо е, че не ви се занимава да гледате почти едно едночасово демо, но пък не съм и предполагала, че с 2,3 изречения ще подминете дадено оплакване като малка гара, само и само да защитите админа, срещу когото е оплакването, защото е част от екипа или просто ви е приятелче. Тва с демото ок, но можеше просто да влезете в сървъра, когато даден СА е вътре и да видите за какви нарушения става въпрос. Разбира се не всички админи в джейла са така, няма да назовавам имена, но бас ловя, че ако върнете сървърите в gametracker и в момента напишете никовете на всеки, които е СА в джейла, ще видите, че САМО 30-40% от са редовни (и под редовни имам предвид с над 30 игрални часа за изминалия месец), а останалите си влизат веднъж седмично, че да не казвам и месечно (има и такива, които не са се мяркали и от няколко месеца.. няма да назовавам имена/никове, защото искам да си запазя добрите отношения с въпросите хора). Това, което се опитвам да направя е ДА ОТВОРЯ очите на всички (от екипа), защото реално погледнато има проблем, но вие просто НЕ ИСКАТЕ ДА ГО ВИДИТЕ, защото си мислите, че всичко си е 6, както преди си беше преди - че всички СА от джейла си вършат задълженията както трябва и са редовни. Еми сорка, ама истината далеч не е такава. Някои СА даже влизат,бичат си айляка, 5 пари не дават, че са админи, но когато някой играч се заяде с тях или направи нарушение, свързано с тях (не им даде фд или ги фк), те "магически" започват да си вършат задълженията. Много ясно, че ще ги вършат бе, че нали някой ги е обидил, как няма да го гагнат? А пък какво им пука на тях, че други играчи биват обиждани през това време? А и щом ще толерирате даден админ, че е в нарушение, защо не толерирате и всеки останал играч? Нали уж се води, че всички сме равни? Е да, ама за жалост не е така.
Офтопик:
Скъпи колеги от Jailbreak сървъра, мразете ме, псувайте ме, каквото щете говорете по мой адрес, че ако искате дори ми направете репутацията отрицателна, но ми омръзна да си мълча. Този смотан роман, отнел ми цели 20 минути да го изпиша, разбира се не се отнася за всички СА в джейла, а за тези, които са в нарушения и те определено си знаят кои са, но много ви се моля, вземете се стегнете вече.
Офтопик:
И много моля, не пишете хейтърски мнения по темата, макар че съм убедена, че няма да има НИТО един JB СА човек на моето мнение, но най-странното е, че повечето играчи, запознати с тези т.нар. "изцепки" на админите ще ме разберат за какво става въпрос и малко или много ще се съгласят с мен. Моля, пишете само, ако имате някакво смислено мнение, защото е наистина досадно да гледаш как ти спамят по темата и те наливат и то с една, единствена цел - да понатрупат някое друго мнение или репутация и да са на едно мнение с човек от екипа.
Вземете се в ръце! Крайно време е да се направи нещо по въпроса.
An ugly personality destroys a pretty face.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Tony Montana
Обратна връзка:

Мнение от Tony Montana »

Не ми се беше случвало да забравям да заключа тема :D

Та... На мен не ми пречи да махна 90% от админите в сървъра НО ИСКАМ ЧИТАВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА, не думи! Затова му се маха ВСЯКА тема защото всяко доказателство е под всякаква критика. Нямам нищо против да се пускат оплаквания, но да е както трябва.

Пускайте оплаквания без да ми съставяте есета, а с демо или снимков материал според зависи и мерки ще се вземат.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Ianko
Скайп профил: ianeto666
Обратна връзка:

Мнение от Ianko »

Ти няма да бъдеш админ никога защото просто не ставаш за нищо и спри да ми пишеш лс да не ти спирам съобщенията така някой ден
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Приключени теми”