2. IP на Админа:
3. Причина, поради която искате да бъде наказан: Поддържат сървър на които не знаят правилата и не наказват админите за неща за който наказват играчите си.
4. Доказателство: viewtopic.php?f=178&t=16882 viewtopic.php?f=178&t=16867 + още 6 теми за по-малки провинения
5. Сървър: ЖБ
Целта на оплакването е да ви накара да вземете по-сериозно ЖБ сървъра. Да сложите някои които наистина разбира от ЖБ и знае всичките му правила и да наказва и админите по тях. Само в тези две теми който съм предоставил тук админа е трябвало да се раздели с правата си.
Обяснявам защо:
1. При проваляне на игра на саймън когато си CT = slay
2. При накърняването на достойнството на играчите и подронването на техния авторитет. = Вие си преценете какво е наказанието
3. При ходене/стоене върху мапа = slay
4. При заплашване на играчи = Вие си преценете.
5. Масс ФК = това означава да убие определен брой играчи неправилно = бан (според зависи колко е убил в случая на демото са 5-6)
6. Бута се по време на игра което води до взимане на топката на играчи , след което подава на определен играч заради което губят други = slay
за жалост се изчерпвам до тук понеже не помня точно какво се случва на останалите демота който съм предоставил, но ако сте погледнали темата ще видите , че и там има нарушения за slay поне.
Наказанията за админ които прави тези неща трябва да са много по ЖЕСТОКИ от тези на играч.
Това е мод с адски много правила за който се наказва много тежко . Админ които не знае правилата перфектно за самия сървър (защото във всеки ЖБ сървър правилата са различни) просто не може да е админ. Админ който си позволява да има лошо отношение към вашите играчи въобще не заслужава да е админ (подронва авторитета на ВЕРИГАТА) . Админ който не се грижи за играта и играчите ,а точно обратното .. няма право да е админ.
Искам да сте наясно, че спрях да играя във вашия сървър защото не наказвате админите за нещата заради който им позволявате да наказват нас.
Пуснал съм темата защото администраторите и глобалните администратори смятат, че тези провинения не са достатъчни , че това не било провинение. Това не е Dust2 only , тук се наказва за много различни неща и трябва да се спазват милион неща. Нито един от досегашните ви Сървър админи не си е позволявал НИКОГА да прави такива неща. Никога знаете ли какво значи ? Мусти ми каза кратко ,точно и ясно , че админа не бил нарушил ПРАВАТА си. Ей тогава ако знаете колко се смях. Вие чакате да влезе със спийдхак или да банне целия сървър ли ?
Значи сега всеки СА може да влезе и да изтрепи всички вътре и няма как и кои да го накаже понеже не е нарушение на ПРАВАТА ИМ като сървър админ. Еми извинявайте ме , но по-голяма простотия от тази няма. Сложете отделен админ , които знае правилата на ЖБ и може да наказва админите, а не тук некомпетентните да ми казват, че нямало нарушение на АДМИНСКИ ПРАВА. Вие ок ли сте ? Да слагате някои които не знае правилата и ги нарушава . Това са СЪРВЪР правила .. и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да се наказва МНОГО МНОГО строго когато АДМИН не ги спазва. Иначе не виждам защо пък ще имат те право да наказват играчите за същото нещо.
Офтопик: