Предложение за махане на WEP в D2

Тук ще се местят старите теми
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: 1886
Скайп профил: gun_shoot1
Обратна връзка:

Предложение за махане на WEP в D2

Мнение от 1886 »

1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? - Искам да се спрат автоматиците в Dust2 арена ( B-4-6 за Т и B-4-5 за CT)
2. В кой сървър искате да стане промяната? Dust2 Arena
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! - Ами с тези оръжия до някаква степен се обезмисля играта , защото ако всеки вземе по едно такова си представете какво ще стане , всеки чакали и само стреля с това , няма да го има мелето в сървара :D .
Изображение
Знам че имате слабост към цс момичетата .
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: inappropriate
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: Предложение за махане на WEP в D2

Мнение от madrid <3 »

Аз съм против няма смисъл да се махат тези wepowe така си е добре.
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: * ` floddy
Скайп профил: floddy18
Обратна връзка:

Мнение от floddy »

Аз съм За, този wep е много гаден и мисля, че няма смисъл от него в дъста. :)
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: '

Мнение от nZero »

Не влизам много в сървъра, но знам как стоят нещата и е много кофти, някой да седи и да чакали с това.
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: sdr
Скайп профил: speed.nfs
Обратна връзка:

Мнение от TradingAkCase »

Аз съм ЗА да се махнат тези автоматични снайпери, като се купят се чака и не мърдат и просто самия рунд се чака само. Нека се махнат няма смисъл от тези оръжия.
Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: gazkata
Обратна връзка:

Мнение от heyy :) »

И аз съм ЗА, защото като няколко човека вземат awp и като почнат да чакалят просто се проваля round-a
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: r1oday
Скайп профил: r1odayftw
Обратна връзка:

Мнение от r1odayftw »

Аз не разбирам какво ви пречат,махат се щитове,фенери,част от оръжията и къв е смисъла ? Нали затова ги има в играта,ние ако почнем да спираме и да махаме всичко какво ще остане накрая ... аз съм против.
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: mandariinka
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Мнение от solchica »

Оставете само 2-3 оръжия, че да не ви пречат.. против, тия оръжия си ги има принципно в играта няма смисъл от махане.
fuck you :+
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: E.SALT
Скайп профил: ЛС
Обратна връзка:

Мнение от E.SALT »

Ако искате и C4 да се махне и да имате 10 мин да се убиете, стига глупости за какво да се махат тия оръжия, като ви пречат играите и вие със тях...
Човек винаги трябва да има време за две неща в живота си - за жест към любим човек и за любима песен.
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от 1886 »

Аз не мога да разбера ни ви знам игралното време ама като ги нямаше колко месеца при стария мод никой нищо не каза сега като ги има и като написах да се махнат почнахте да пищите ? Е как става филма ? Точно за автоматиците говоря никога ги е нямало преди.
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от E.SALT »

Това са си оръжия от играта, защо да се махат, защото ти пречат ли, ако ти пречат започни и ти да играеш със тях и готово....
Човек винаги трябва да има време за две неща в живота си - за жест към любим човек и за любима песен.
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от 1886 »

Ахахахахаха ти май не ми разбираш въпроса. Ще повторя А КОГАТО ГИ НЯМАШЕ ( тези оръжия от играта толкова време ) ЗАЩО НЕ ПИСА ДА СЕ ДОБАВЯТ НАЛИ СЕГА СИ ПРОТИВ ?
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от E.SALT »

1886 написа:Ахахахахаха ти май не ми разбираш въпроса. Ще повторя А КОГАТО ГИ НЯМАШЕ ( тези оръжия от играта толкова време ) ЗАЩО НЕ ПИСА ДА СЕ ДОБАВЯТ НАЛИ СЕГА СИ ПРОТИВ ?
Защото може би тогава не играех във този сървър запитай себе си... Мене лично тези оръжия не ми правят впечатление... И за да не се чака по ъглите както се прави сега, нека просто след края на времето за рунда когато Ц4 не е сложено Т да умират и при сложено Ц4, ако ЦТ не обезвредят бомбата тези които са се скрили да умрат... Просто е :)
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Tony Montana
Обратна връзка:

Мнение от Tony Montana »

Автоматичния снайпер винаги е бил недостъпен в нашия сървър и така ще бъде, просто за момента не е тъй като сървъра търпи промени, именно затова липсват някой команди и т.н Сигнализирайте какво липсва на мен или на Гошо ( не, че аз правя нещо просто ще му предам :Д )
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: pastet
Обратна връзка:

Мнение от KaRaJaTa1988 »

Пълни глупости говорите...Тия снайпери като се накупят знаете ли кво става?Знаете ли кво е да клекнеш някъде и кой ти се покаже, дум и е долу.Тва като се повтори няколко мапа и ти писне.Същото е и с щита...Още първия път когато забелязах, писах на Теди.За съм да се махне.
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от E.SALT »

KaRaJaTa1988 написа:Пълни глупости говорите...Тия снайпери като се накупят знаете ли кво става?Знаете ли кво е да клекнеш някъде и кой ти се покаже, дум и е долу.Тва като се повтори няколко мапа и ти писне.Същото е и с щита...Още първия път когато забелязах, писах на Теди.За съм да се махне.
Ами за да не се чакали, по горе казах и пак ще го кажа, да се направи така че след тайм на рунда ако Ц4 не е сложено Т да умират и при ЦТ ако Ц4 е сложено и не отидат да я обезвредят преди да гръмне да умират.
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от KaRaJaTa1988 »

Мм тва пък от къде го изкопа?Аз предпочитам ако съм сам срещу 3-4 човека да се скрия и да пазя оръжие, вместо да им влизам като рамбо.Може примерно да се сложи AutoSlap, при 5-10 секунди стоене на едно място, но никой няма да се занимава.
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от E.SALT »

KaRaJaTa1988 написа:Мм тва пък от къде го изкопа?Аз предпочитам ако съм сам срещу 3-4 човека да се скрия и да пазя оръжие, вместо да им влизам като рамбо.Може примерно да се сложи AutoSlap, при 5-10 секунди стоене на едно място, но никой няма да се занимава.
Защо да влизаш като рамбо, ако си ЦТ просто стоиш и пазиш едната бомба, ако отидат на другата отиваш, какво е това ламерско пазене на wep, игра за статс и такива работи, или като си Т, да не отидеш да сложиш Ц4 ами да си кашираш задника в някой ъгъл и да пазиш wep и статс, няма никакъв смисъл, не си влязал да играеш за статс а за кеф сеш се... ;)
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от KaRaJaTa1988 »

Добре аре ся щи кажа нещо.Примерно ти си на А с АВП.Сам.Бомбата е плантната и има 5 живи терориста.Кво ще прайш?Ще им влизаш да обезвреждаш, или ще си запазиш оръжието?А относно чакаленето на Т .Тяхната работа е да залагат.Който не го прави - слап.
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от E.SALT »

KaRaJaTa1988 написа:Добре аре ся щи кажа нещо.Примерно ти си на А с АВП.Сам.Бомбата е плантната и има 5 живи терориста.Кво ще прайш?Ще им влизаш да обезвреждаш, или ще си запазиш оръжието?А относно чакаленето на Т .Тяхната работа е да залагат.Който не го прави - слап.
Ще отидам да пробвам, пък каквото стане.. Не съм някой слабист да клекна и да чака бомбата да гръмне и да си запази wep-a ;)
Заключено Заключено

Обратно към “Стари теми...”