[Кандидат админ] Dust II Arena - babuls

Тук ще се местят отхвърлените кандидатури
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: zdr :P
Вашият пол е: Мъж

[Кандидат админ] Dust II Arena - babuls

Мнение от erchyea »

1. Задължително трябва да имате навършени 16 години! (Напишете годините си!) - 16
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - имам ги ,но играя с рандом никове,но ако ме приемете ще играя само с 1 никнейм.
3. Напишете Вашето име! - Ерчин
4. Напишете Вашия ник! - babuls , asam princesa , goku 4 komradz , +|Bl@cK-M@N$T3R|+ , erchi
5. За кой сървър кандидатствате? - Dust II Arena
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - искам да помогна с каквото мога,защото виждам,че дъст-а има критична нужда от администратори,мисля че ще мога да се справя,разбира се ако ме одобрите.
7. Задължително Skype за връзка: - erchy.

да си пробвам късмета :happy:
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: Jiwkov*
Скайп профил: niki_roman
Обратна връзка:

Re: [Кандидат админ] Dust II Arena - babuls

Мнение от Jiwkov* »

Ами , ако си беше пуснал кандидатура преди известно време бих го отрезал със замах .. НО !
1.Държанието му се подобри значително , напоследък не съм виждал изцепки от него , което е добре за него , защото има градация.
2.На мен , както и на мои колеги , доста често е сигнализирал за нарушители.
3. Има потенциал в момчето , разбира от хакове и е редовен.
4. Дъста действително има нужда от качествени администратори ( мисля , че ще се справи).
5. Според мен трябва да му се даде шанс , аз съм ЗА! УСПЕХ :)
1886 написа:... няма военен комфликт в който те да не са си набучили нуса ...
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: guzeLka
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Мнение от Малката ;* »

Пределно ясно ми е, че нямам право да пиша в тази кандидатура, защото нямам права тук, но предупреждението, което ще получа определено си заслужава! Момчето е един от НАЙ–РЕДОВНИТЕ играчи в този сървър, да не кажа и най-редовният от всички. Играе с най-различни никове (които е и спомал по-горе), но въпреки това повечето играчи и админи го знаят. Сигнализира за нарушители, преценката му за хакери е недосегаема и макар, че се лигави на моменти (че кой не се лигави?), държанието му е на ниво. Той е човекът, който най-много заслужава този пост и си заслужава да му се даде шанс! Това момче определено има място в нашия екип!
Офтопик:
До админите, които биха му дали против с причина "Нямам мнение за теб", "Не съм те виждал до сега" и т.н. - или почнете да влизате ПО-ЧЕСТО или му напишете всичките никове в статистиката и пак си помислете дали не сте го засичали (Макар, че той като цъка с такива никове е нормално да не сте им обърнали внимание, но въпреки това си повишете активността и ще видите колко лесно ще му запомните името). :)
Последно промяна от Genata на 23 Апр 2015, 00:22, променено общо 1 път.
Причина: а като знаеш защо пишеш ?
An ugly personality destroys a pretty face.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Valve
Скайп профил: bogomilkorbankolev_97
Обратна връзка:

Мнение от Valve »

Доста често го засичам когато играя, също така не се дънил пред мен. Имаш За от мен!
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: 1886
Скайп профил: gun_shoot1
Обратна връзка:

Мнение от 1886 »

И аз съм ЗА успех , но аз предпочитам да играеш с ника си с , който си се кандидатирал това е моето условие - нямаш издънки пред мене гледай да не имаш за в бъдеще ще те наблюдавам пък и не само аз :)
Изображение
Знам че имате слабост към цс момичетата .
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: b0TL!k3_1926
Скайп профил: emo_003
Обратна връзка:

Мнение от b0TL!k3_1926 »

От мен имаш За спазваш правилата,сигнализираш за хакери,не съм те виждал да си изпускаш нервите и да псуваш тестовия период ще си покаже да ли си за този пост или не и да добавя стани малко по-активен във форума не само в сървъра късмет за напред :victory:
Изображение
Изображение
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: miroslavv
Обратна връзка:

Мнение от miroslavv »

Много съм доволен от него. Помага, докладва, не се заяжда с играчи и админи. Мисля, че ще се прави, давам му ЗА.
Най-активен във форум: Отхвърлени кандидатури
(130 Мнения / 12.35% от всички ваши мнения)
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: Musti
Скайп профил: mustito2
Been thanked: 1 time
Обратна връзка:

Мнение от Musti »

Виждам че всички колеги ти гласуват доверие и ти казват за,но както ти казах и в скайп аз съм Против.
Като админ не се съмнявам че ще се справиш,но не и с това държание.
Виждам че вече се стараеш от тая гледна точка да си оправиш държанието,но мисля че с тия последни 2 - 3 седмици няма как да стане.
Разбира се това е само 1 вот,въпреки него можеш да си одобрен,но ако не си недей се отказва и след месец пак пробвай и се постарай държанието ти да е на ниво.
Успехх!
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: HuKOJLOBA
Скайп профил: lnxway
Обратна връзка:

Мнение от HuKOJLOBA »

Аз съм Против. Основна причина - не мисля, че може да се има доверие на играчи, които играят с 200 ника.
Иначе си добър играч, но това няма много общо с "администрацията". Swinger е първия, за когото се сещам от нередовните никове и какво се случи с него.
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: pastet
Обратна връзка:

Мнение от KaRaJaTa1988 »

I'm in love with the CoCOOOo.Oo За!Пичага, помагал ми е и е готен.На фона на огромния прилив от кандидати, тоя заслужава най-много.
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Tony Montana
Обратна връзка:

Мнение от Tony Montana »

Ти си най-несериозния, лигав, лицемерен и нагъл кандидат, който е пускал кандидатура. Може да ти гласуват доверие, но аз те познавам от преди тях и ми е пределно ясно колко си сериозен и и колко си се променил.

Бях казал да ти се отхвърли кандидатурата, сега е върната. Хубаво щом не става по един начин ще стане по друг.
  • Забранено е агетирането/изнудването/просенето чрез Server Message, ЛС, Чат Бокс-а, Skype, Facebok или някакъв друг Месинджър към Админ, за да ви даде своя глас в кандидатурата. Ако това бъде доказано от Админ/ите вашата кандидатура ще бъде директно отхвърлена.

Поздравявам те от сърце, че се изплю на доверието на всички, които те подкрепиха и залагаха на теб. На твое място не бих пускал повече кандидатури.

Отхвърлен
Заключено Заключено

Обратно към “Отхвърлени кандидатури”