Предложение отностно карта в Deathrun.
- Супер потребител
Предложение отностно карта в Deathrun.
1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? - Искам да се премахне картата deathrun_automatic_hd
2. В кой сървър искате да стане промяната? - Deathrun
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! - Още в началото на картата има Strafe, който много хора не го могат. Лично на мен не ми е проблем защото го минавам, но тези които не могат се мъчат 2-3 пъти и излизат от сървъра, защото няма смисъл да стоят на самото начало 30 минути.
2. В кой сървър искате да стане промяната? - Deathrun
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! - Още в началото на картата има Strafe, който много хора не го могат. Лично на мен не ми е проблем защото го минавам, но тези които не могат се мъчат 2-3 пъти и излизат от сървъра, защото няма смисъл да стоят на самото начало 30 минути.
SMOKE WEED EVERYDAY!
- Respected
- Ник в играта: r1oday
- Скайп профил: r1odayftw
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: Предложение отностно карта в Deathrun.
Братле то има 1000 теми кои мапове да се махнат,ама ефекта както виждаш нулев.
- Супер потребител
Знам, но тази карта наистина трябва да се махне. Преди 5 минути бяхме повече от 10, а виж сега : http://prikachi.com/images/958/8120958r.png
SMOKE WEED EVERYDAY!
- LEVSKI SOFIA
- Ник в играта: fondos
- Скайп профил: vjelyazkovv
- Обратна връзка:
Картата си е идеална на мене лично много ми харесва. Като им е трудна и падат няма да я избират има лесно.. Против!

- Напреднал
- Ник в играта: sdr
- Скайп профил: speed.nfs
- Обратна връзка:
Няма значение на нас какво ни харесва, важното е сървъра да е пълен. Според мене трябва да се махне тази карта. ЗА.
- Напреднал
- Ник в играта: MonSterko
- Скайп профил: staniislawww
- Обратна връзка:
На същото мнение съмTradingAkCase написа:Няма значение на нас какво ни харесва, важното е сървъра да е пълен. Според мене трябва да се махне тази карта. ЗА.
[img]http://slackserv.com/static/MonSterko^^.png[/img]
- LEVSKI SOFIA
- Ник в играта: fondos
- Скайп профил: vjelyazkovv
- Обратна връзка:
Как да няма значение на нас какво ни харесва? Да не сме по - доло от другите? То по тази логика дай да играеме temple, и някои такива кратки мапове, защото повечето от сървъра такива обичат..TradingAkCase написа:Няма значение на нас какво ни харесва, важното е сървъра да е пълен. Според мене трябва да се махне тази карта. ЗА.

- Respected
Фондосе вземи спри да пишеш след всеки който не е на твоето мнение. Все пак не сме само ние в сървъра и не всеки път трябва да се съобразяваме с тебе. До колкото разбрах предложените карти от нас няма да се махат, ще се сменят една след друга. Кога и аз не знам, смятам темата за приключена.