1. Задължително трябва да имате навършени 16 години! ( За сървърите Zombie Basebuilder,Deathrun,JailBreak,HideNSeek -14 ) (Напишете годините си!) - 15 за няколко месеци 16.
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Имам ги на ник Player , сега започнах да играш с ник frapps' , http://www.slackserv.com/stat.php?playtime=hns&page=1
3. Напишете Вашето име! - Иван
4. Напишете Вашия ник! - Преди няколко месеци играх с ник Player , но сега почнах да играш с ник frapps'
5. За кой сървър кандидатствате? - SlackServ # Hide'N'Seek
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - Защото в сървъра има много нередици и през цялото това време, в което съм играл съм засичал само 2-ма админа (NoobenatoR , r1oday) и вече влизат рядко, а псуването, блокването, хакерите и аирфлашовете са много и не е яко всеки път да се пише оплакване, по-лесно ще е на място да може да се разрешава проблема.
7. Задължително Skype за връзка: - ivan.ichkov
[Кандидат админ] - frapps'
- Баннат
- Respected
- Ник в играта: XTSY
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
- Баннат
Re: [Кандидат админ] - frapps'
Против,няма как да докажеш, че точно с ник Player си играл ти,след като всеки втори играч влиза с тоя ник.
За формалност: ,ето Ип адреса.
А твоя Ип адрес е - 77.28.200.8
За формалност:
Код за потвърждение: Избери целия код
Player 225 часа и 51 мин. 77.78.37.206
А твоя Ип адрес е - 77.28.200.8
- Баннат
ИП адресата ми е друга, защото пред 1 месец си земах нов НЕТ, и затова ИП-то сега ми е друг.Всички знаят ..
Извинявам че пишам по кандидатурата ..
Извинявам че пишам по кандидатурата ..
- Respected
- Ник в играта: b0TL!k3_1926
- Скайп профил: emo_003
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Аз съм ПРОТИВ.Страшно много хора играят с този ник Player както каза колегата в по-горния пост няма как да знаем да ли си ти всеки ден се сменя ип адреса на този ник,от където се играе.Почни с нов ник да трупаш часовете,пък за напред ще му мислим.
- Баннат
Играй само с 1 ник,натрупай часовете и заповядай отново. Както по горе съм казал с ник Player няма начин да се засече дали си ти влязъл само.
Отхвърлен
Отхвърлен