[Кандидат админ] #Jailbreak - TehBlaxxor

Тук ще се местят отхвърлените кандидатури
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: TehBlaxxor
Скайп профил: tehblaxxor705
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

[Кандидат админ] #Jailbreak - TehBlaxxor

Мнение от TehBlaxxor »

1. Задължително трябва да имате навършени 16 години! ( За сървърите Zombie Basebuilder,Deathrun,JailBreak,HideNSeek -14 ) (Напишете годините си!) - Ha 16 съм.
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Имам ги.
3. Напишете Вашето име! - Давид.
4. Напишете Вашия ник! - TehBlaxxor.
5. За кой сървър кандидатствате? - Jailbreak.
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - Искам да помогна на сървъра за по-чиста и спокойна игра, Админите влизат за по 1-2 часа и след това ги няма никакви и докато ги няма играчите почват да нарушават правилата на сървъра, но ако стана админ ще влизам редовно и ще помагам на останалите админи в сървъра!
7. Задължително Skype за връзка: - tehblaxxor705
Офтопик:
Поздрави ! :rool:
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: '
Обратна връзка:

Re: [Кандидат админ] #Jailbreak - TehBlaxxor

Мнение от Excione ツ »

Едно голямо против от мен! Не искам да работя с хора, които развиват локуми на други места, копират от тук и най-вече лъжат. Искам да ми обясниш това http://puu.sh/i710C/feb9f8cf31.pngбил“ админ тук.
Едно, че си копирал образеца ми на т.3, но и тук хитрееш ~.~ но си допуснал една голяма грешка, че плюеш екипа в неактивност, именно това ще ти изиграе изключително лоша шега на кандидатурата. Когато не може да се доберете до поста, трябва да почнете да плюете, че сте по активни от някой човек, който е написал, че няма да е активен известен период от време ли? Не си мисли, че това те издига на пиедестала с белите гащета.
Като бонусче ще ти дам, че в сървъра си неадекватен. Работиш срещу играчите, говорейки си гласово с други и планувайки схеми, докато си командващ с цел - твоите приятели да са последните. Безпристрастен си само към новите играчи, а трябва да е обратното.
Аватар
Пенсия
Пенсия

Ник в играта: Тайна
Скайп профил: Тайна
Обратна връзка:

Мнение от BaDaZz »

Няма какво да допълня и аз съм твърдо ПРОТИВ!
Изображение
>Диана. - От днес 23:20
>Ники ако имаш голям идвай :D :D :D
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: b0TL!k3_1926
Скайп профил: emo_003
Обратна връзка:

Мнение от b0TL!k3_1926 »

Другият път се постарай да излъжеш,че си бил глобален админ в наща верига отново ОТХВЪРЛЕН !
Изображение
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Отхвърлени кандидатури”