CECA обещава незабравимо шоу за българската публика

Тук ще се преместват стари и приключени теми от раздел "РАЗВЛЕЧЕНИЯ".

Модератор: Развлечения

Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: DamnY0U
Скайп профил: damny0u
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

CECA обещава незабравимо шоу за българската публика

Мнение от DamnY0U »

Изображение

Неповторимата сръбска звезда CECA е лицето на новия брой на дигитално списание STARLETTE! Специално за българските си почитатели певицата даде едно откровено и много истинско интервю, в което ни разказа за любовта, музиката, живота и впечатленията си от нашата страна.

„Щастливка съм, че публиката ме приема и обича през цялата ми дългогодишна кариера. Всеки един от моите почитатели по свои начин ми показва любовта си. Ето например, на последния ми концерт в България през ноември, при мен дойде едно момче и ме помоли за автограф на една от първите ми издадени плочи. Това наистина много ме трогна… Бях изключително поласкана и впечатлена, защото дори аз я нямам вкъщи.“, разказа CECA пред STARLETTE.

Примата на балканската музика CECA ще се завърне това лято у нас, за да зарадва българските си почитатели с още по-грандиозен и впечатляващ концерт. Датата е 21 август (петък), а мястото – Градски стадион „Несебър“. Сръбската звезда ще представи най-големия си проект до момента, подобен на последните й две изяви в Ушче (Белград), събрали общо рекордните 350 000 души.

Мега-концертът на СЕСА е на 21 август на Градски стадион „Несебър“. Начало 21:00 часа. Билети се продават в мрежата на Eventim. Цена е от 30 до 50 лева.

За повече информация на eventim.bg

Офтопик:
Без излишен спам по темата от вида на ужас и т.н. Защото ще ги трия,а може и до предупреждение да се стига.

"И най-милото ще отмилее, и най-близкото става далечно."
-Пеньо Пенев,"Пътека"

Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Mariana
Обратна връзка:

Re: CECA обещава незабравимо шоу за българската публика

Мнение от shmatii ^^ ;dd »

Уф.. таз пък пак ще пее на майната си някъде. Що не вземе да дойде тука в Пловдив, тамън ще е по-лесно.. :disagree:
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: puRple* [haze] !
Обратна връзка:

Мнение от puRple* »

Уф защо не е в София.. Нищо ще се задоволя с Лепа Брена пък и в Несебър не е изключено да ида :D
Изображение
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: inappropriate
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Мнение от madrid <3 »

Офф защо не идва в Шумен или Варна е ;x
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: .
Скайп профил: ЛС
Обратна връзка:

Мнение от JukeCity »

Уфф що не е в Букурещ ?
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от DamnY0U »

СЕСА избра Галена и Преслава да пеят на концерта й в Несебър

Две от най-популярните български звезди в момента Галена и Преслава се събират специално за мега концерта на СЕСА, който ще разтърси Черноморието на 21 август.

Родните диви ще изнесат едночасово съвместно шоу преди излизането на най-голямата звезда на Балканите, което ще бъде подготвено само и единствено за стадиона в Несебър, съобщават от Планета ТВ.

Самата СЕСА лично се е спряла на двете изпълнителки на музикална компания “Пайнер”, които в последно време не слизат от върховете на класациите у нас. Това със сигурност ще превърне събитието в Несебър в един от най-запомнящите се концерти тази година.

Мега-концертът на примата на балканската музика е на 21 август на Градски стадион “Несебър”.

-Пеньо Пенев,"Пътека"

Изображение
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от puRple* »

Според мен няма да е добре Галена и Преслава да пеят. Много хора не слушат чалга и може би това ще им развали концерта. Цеца рядко може да я видиш а тях двете, всяка седмица в различна дискотека..
Изображение
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: '

Мнение от nZero »

Тая вечер са в Ревю в Созопол, ама да дам вход 10 лев
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от DamnY0U »

Анелия се включва с бенд от 12 музиканти в концерта на CECA

Анелия ще се качи на една сцена с CECA. Звездата на музикална компания “Пайнер” ще излезе със собствен бенд, включващ 12 от най-добрите български музиканти по време на грандиозния концерт на сръбската изпълнителка, съобщават от Планета ТВ.

Тя ще зарадва публиката с невероятен микс от собствени песни, превърнали се в тотални хитове през годините на нейното творчество. Събитието ще разтърси родното Черноморие на 21 август, а домакин е град Несебър.

“За мен е чест да бъда на една сцена с такива невероятни музиканти. Определено нашата публика заслужава да получи това изключително преживяване. За мен като изпълнител е също много вълнуващо, че ще съм част от това събитие”, споделя Анелия.

Както вече Signal.bg писа, Галена и Преслава също ще се изявят на концерта на голямата бълканска звезда. Те ще изнесат едночасово съвместно шоу, което ще бъде подготвено само и единствено за стадиона в Несебър.

-Пеньо Пенев,"Пътека"

Изображение
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от puRple* »

Остава Лепа Брена да викне Борис Дали, Коцето и да се събере целия пайнер а? :D Хората искат да слушат сръбско и за това отиват тцтцт
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от DamnY0U »

Цеца идва с цялата си фамилия за концерта в Несебър

Балканската дива Цеца, която подготвя най-внушителния си морски проект, ще пристигне в Несебър заедно с цялата си фамилия. Наред с децата си Велко и Анастасия, сръбската звезда ще доведе у нас сестра си и нейното семейство. Те ще бъдат настанена в най-луксозния хотел на родното крайбрежие, където е ангажиран цял етаж с панорамна гледка към стария град на Несебър.

Певицата и нейните близки плануват да пристигнат за събитието няколко дни по-рано на 21 август, както и да останат у нас за кратка почивка. Самата Цеца не веднъж е споменавала колко много харесва страната и красивата ни природа, затова сега ще използва възможността да покаже българското Черноморие и на семейството си.

В концерта на Цеца в Несебър ще участват Галена и Преслава. Родните диви ще изнесат едночасово съвместно шоу, след което на сцената ще се присъедини и Анелия.

Примата на балканската музика ще изпълни всички свои най-големи хитове, както и няколко специални изненади, които обаче се пазят в тайна. /"24 часа"/

Защо Цеца отсвири Галена и Преслава и избра Анелия?

Цеца Величкович запали истинска война. Кралицата на сръбската музика отряза мераците на Галена и Преслава да пеят на концерта й в Несебър, тъй като двете… не можели да пеят, съобщава HotArena. Двете певици, първоначално трябваше да пеят заедно на концерта на Цеца в България, като дори се тиражираше информацията, че ще изнесат свое самостоятелно шоу за цял един час. Както се оказа обаче, след като ги е прослушала, Величкович категорично им е отказала.

По думите на изпълнителката и двете пеели на плейбек, а освен това са без оркестър. Затова музикалната легенда отказала да работи с тях.

Цеца държала изключително много, на сцената да излезе певица, която да не пее на плейбек, а също така да разполага и с оркестър. Така се стигнало до срещите и разговорите с Анелия, която става единствена подгряваща звезда за концерта.

Певицата е известна и като една от малкото известни изпълнителки в поп фолка, да не кажем, единствената, която не се притеснява да пее на живо. И се е доказала през годините като сериозен изпълнител.

Концерта на Цеца Величкович ще се проведе на 21 август в Несебър, а вече тече трескава подготовка за него. Сръбската звезда неведнъж е споделяла, че обожава България и няма търпение отново да пее на българска сцена. Особено край морето.

Раздор сред VIP персони заради грандиозния концерт на СЕСА

VIP персони у нас влязоха в раздор заради грандиозния концерт на СЕСА в Несебър, който ще е следващия петък – 21 август. Причината се оказа борба за най-хубавите места за предстоящото събитие, които са ограничени.

За място във VIP зоната, която ще се намира в непосредствена близост до сцената и ще предлага възможно най-добрата гледка към кралицата на балканската музика, вече наддават множество бизнесмени, богаташи и звезди от родния шоубизнес. Говори се също, че до ценните VIP-пасове са се добрали и видни политици и държавни служители - не само от България, но и от чужбина. Така следващата седмица в Несебър на едно място ще се събере за първи път елита на Балканите.

Скъпоценните пропуски могат да бъдат закупени единствено от организаторите на концерта и заради огромния интерес въобще не са стигнали до мрежата на Eventim. Със сигурност последните бройки ще бъдат разграбени следващите няколко дни, съобщават от Moko Solution.

С цел да бъдат избегнати задръстванията в деня на концерта, организаторите призовават феновете да се придвижат колкото се може по-рано и по възможност да не навлизат в зоната на стадиона с автомобили. За актуална информация относно организацията на концерта следете всекидневно официалната страница на събитието във Facebook.

Мега-концертът на примата на Балканите е на 21 август на Градски стадион „Несебър“. Начало: 19:00 ч. Билети за събитието може да намерите в мрежата на Eventim в цялата страна, както и на касите на стадиона в Несебър. Цена на билетите: от 30 до 50 лева.

Основен медиен партньор на събитието е Balkanika MTV. С медийната подкрепа на FEN TV

-Пеньо Пенев,"Пътека"

Изображение
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от DamnY0U »

https://www.facebook.com/svetlanacecara ... 754654317/

Евала на тези които са отишли на концерта, аз не можах за жалост... Отивам да садвам..

-Пеньо Пенев,"Пътека"

Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Архив "Развлечения"”