Забранено е убиването на Терориста през стената/стъклото,независимо дали сте минали картата или не.
Наказва се с: Slay
Да се добави и правило
Забранено е убиването на Кънтър Терориста през стената/стъклото.
Държа много да се добави, защото не е честно Кънтър-а да не може да убива T, а Т да може. Макар и да са малко картите които имат wep при T base. Дразнещо е докато си играеш и някой да те цепи през стъклото.
Предложение за добавяне на правило в DeathRun.
- LEVSKI SOFIA
- Ник в играта: fondos
- Скайп профил: vjelyazkovv
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
- Баннат
Re: Предложение за добавяне на правило в DeathRun.
Твърдо ЗА !!
Днес беше направена кратка демонстрация от член на екипа и на мене лично много ми хареса.. играчите един по един си лефткаха..
Това обаче, което не разбирам е.. как така CT не могат да ги убиват през стената, но T могат.. просто не е логично

Днес беше направена кратка демонстрация от член на екипа и на мене лично много ми хареса.. играчите един по един си лефткаха..

- Глобален Модератор
Напълно съм съгласен и от мен За!Martoyy написа:Твърдо ЗА !!
Днес беше направена кратка демонстрация от член на екипа и на мене лично много ми хареса.. играчите един по един си лефткаха..Това обаче, което не разбирам е.. как така CT не могат да ги убиват през стената, но T могат.. просто не е логично
![]()
- Respected
- Ник в играта: r1oday
- Скайп профил: r1odayftw
- Обратна връзка:
Крайно време да се добави,видяхте днеска какво става 2 рунда почнах да избивам хората,и естествено на всеки му стана тъпо и почна да лефтва.С трите ръце ЗА 

- Respected
- Ник в играта: BSA # - xaer0/senluxx
- Скайп профил: ivo_nfs200
- Обратна връзка:
И аз съм на мнението на другите ,адски нечестно е според мен. За няма какво друго да добавя.

- Respected
- Ник в играта: ----》卐《----
- Обратна връзка:
Забранено е убиването на Кънтър Терориста /Терориста през стената/стъклото,независимо дали сте минали картата или не.
По добре да се направи в едно правило отколкото в две иначе съм За да се добави .
По добре да се направи в едно правило отколкото в две иначе съм За да се добави .

- Баннат
Правилото е променено на :
15. Забранено е убиването на Кънтър Терориста /Терориста през стената/стъклото,независимо дали сте минали картата или не.
15. Забранено е убиването на Кънтър Терориста /Терориста през стената/стъклото,независимо дали сте минали картата или не.